Maščevanje?

Tudi Slovenke nad svoje moške s črno magijo!

P.K.
25. 11. 2018, 13.58
Posodobljeno: 25. 11. 2018, 13.58
Deli članek:

Prav neverjetno se slišijo nekatere izpovedi v partnerstvu izdanih žensk, ki jih lahko beremo na spletnih forumih. Tam poročajo, da so zaradi tega iz maščevanja nad moške poslale »črne« uroke.

Dreamstime
Vudu lutke so eden od bolj pogosto uporabljenih rekvizitov pri črni magiji.

Če želite spoznati novega partnerja, na dan polne lune izgovorite: "Sončni kralj in polna luna, združena ljubezen njuna, iz dolin in iz bregov k meni pride človek nov."

Ločene, prevarane, izdane, žrtve nasilja … To so žalostne usode žensk, o katerih te pričajo na enem od spletnih mest, namenjenem debatam med internetnimi uporabniki.

Njihove izpovedi so žalostne in v njih so strnjena težka čustva in stiske, ki so prerasle v željo po maščevanju. Tudi takšnem, ki vključuje črno magijo.

»Mož me je prevaral z žensko, ki jo poznam. Zavrelo mi je! A kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Bosta že videla. Z gospo, ki se ukvarja s črno magijo, sva včeraj čarali in zdaj samo še čakam, da se sesujeta. Medtem je vloga za ločitev že vložena,« je zapisala ena od Slovenk.

Želi mu slabo

Jerškova ima urok za razuročitev

Pravi, da če imamo občutek, da nas je nekdo uročil z negativnim izrekom, izgovorimo: "Danes, zdaj presek noči, v uroku tem več ni moči!"

Druga sporoči, da mož neprenehoma kriči nanjo, včasih tudi brez razloga. Boji se ga, ob njem trpi, a stran ne more. »Hočem, da živi z enako bolečino kot jaz. Želim mu škoditi z urokom, ki ga bo ugonobil. Poklicala sem na komercialno linijo neke čarovnice, ki je imela oglas o tem, da izvaja uroke. Plačala sem ji, da mi uroči moža,« poroča druga.

Ljubezenska črna magija je znana že stoletja. V zadnjih letih naj bi po poročanju tistih, ki se bolj spoznajo nanjo, postala celo eno izmed najbolj pogostih sredstev za maščevanje. Ker seveda ženske ne znajo »čarati« same, ker za to nimajo potrebnega znanja, se obrnejo na črne mage, ki jih pri nas niti ni malo. Po navadi za izrek uroka oziroma za priklic prekletstva nad nekoga zadostuje že, da črni mag vidi fotografijo osebe, ki jo želi nekdo uročiti.

»A katera ve za kakšnega maga, ki mi lahko pomaga partnerja nase prikleniti za vse čase?« na enem od forumov sprašuje še ena Slovenka. Druge komentatorke ji odgovorijo, da je recept za to preprost in da vključuje menstrualno kri. »Ženska mora prstan, ki ga nosi, namočiti v svojo menstrualno kri in nato čez ta prstan pogledati moškega, medtem ko spi. Menda je s tem zagotovljeno, da je ne bo nikdar zapustil,« ji povedo.

Dreamstime
Če vas ljubezenski uroki že zanimajo, je pametno poseči po neškodljivih belih urokih.

Karma vse vrne

"Črna magija je dejanje motenih posameznikov, ki poskušajo z negativno energijo prisiliti spremembe oziroma dogodke za zadovoljitev lastnega ega." Marjetka Jeršek, avtorica Knjige urokov.

Marjetka Jeršek, diplomirana politologinja mednarodne usmeritve, znana predvsem kot risarka in ena najbolj plodovitih slovenskih pisateljic, med drugim je napisala tudi več izredno popularnih knjig o urokih, nam je o njih povedala še več. Najprej je pojasnila, kaj sploh čarovnije oziroma uroki so. »To je starodavna znanost, ki stremi k spreminjanju sveta v skladu z našo voljo in predstavo. Energija sledi misli, se glasi znani ezoterični zakon, na katerem vse sloni,« je dejala uvodoma. 

Dodala je, da gre vse skupaj tako, da si najprej izberemo cilj, ki ga želimo doseči, nato vanj usmerimo zgoščeno energijo svojih misli in čustev ter oblikujemo besede na nevsakdanji, nekoliko »čarovniški« način. Pri tem skrbno pazimo, da si ne bi želeli česa, kar bi lahko komu škodovalo, kajti vsaka negativna energija, ki jo sprožimo, se slej ko prej obrne proti nam. Od tu dalje pa lahko govorimo že o črni magiji.

Bela magija

Jerškova je dejala, da težko razume posameznika, ki želi nekomu škoditi. »Sprašujem se, kako nekomu lahko kaj takega sploh pade na pamet. Črna magija vedno povzroči ogromno škode. To pomeni, da se bo ženskam, ki želijo škoditi, vse vrnilo – to je karma. Taka ženska ne bo nikoli več našla notranjega miru. Črna magija, če povzamem, je torej dejanje motenih posameznikov, ki poskušajo z negativno energijo izvajati – prisiliti spremembe oziroma dogodke za zadovoljitev lastnega ega,« razloži.

Priporoča, da namesto v negativne reakcije svojo energijo raje usmerimo v pozitivno – luč in ljubezen. »Če nas je nekdo prizadel, naj bodo ljudje brez skrbi; vse se jim bo vrnilo, ni treba, da posegajo v to. Karma bo opravila svoje. Kdor pa s krivico, ki se jim dogaja, rokuje z maščevanjem, naj se zaveda, da so karmične posledice zelo hude,« vnovič poudari Marjetka Jeršek.