Astro

Takšen konec nas čaka letos!

T.P.
24. 11. 2018, 17.01
Posodobljeno: 24. 11. 2018, 18.26
Deli članek:

December je magičen mesec, obenem pa zelo neugoden, če se počnejo nekatere nedovoljene stvari (krivokletstvo, če nekdo deluje nečastno itd.). Letošnji zadnji mesec v letu je še posebej specifičen, saj prinaša konec nekega začetka.

PS
Vstopite v novo leto razbremenjeni in polni pozitivne energije.

Mesec december je posebej veličasten in velja ga izkoristiti na pravi način. Če želite novo poslovanje ali napredovanje v obstoječem poslu, to lahko izkoristite prav v tem mesecu.

Sprostite zavore

December je mesec, ko pride čas, da razčistimo vse negativno, kar se je mesece in celo leta nabiralo v nas ter okrog nas. Če tega ne storimo, nas bo zaviralo še v naslednjih letih. Treba se je rešiti vseh negativnih poznanstev, ki vam niso prinesla nič dobrega, ter poiskati družbo med pozitivnimi in kreativnimi osebami.

December nam bo prinesel tudi več naravnih negativnih valov, zato tudi v tem oziru velja previdnost. Prvi val negativnih kozmičnih žarkov lahko pričakujemo že v času od 8. do 10., drugi, malce šibkejši, pa se obeta 21. decembra. V dnevih med sedmim in enajstim decembrom se skoncentrirajte na napredovanje v službi oziroma na poslovnem področju, vendar pa si v tem času nikar ne sposojajte denarja, zlasti ne od banke.

Energijsko bodo dnevi od 24. decembra 2018 do 6. januarja 2019 izredno podpirali tiste, ki se ukvarjajo z raznimi nečistimi stvarni, zato svetujemo previdnost.

Obdobje med 17. in 22. v mesecu je zelo ugodno za bodoče starše, ki želijo osnovati ali razširiti svojo družino.  V dneh med 25. in 27. se posvetimo sebi in se skoncentrirajmo na osebe, ki so negativno vplivale na nas v predhodnem obdobju. Take osebe moramo odstraniti iz svojega življenja, kajti če ostanejo, nam bodo naredile samo še več škode.

Na koncu leta, od 29. do 31. decembra se spomnimo rezultatov, ki smo jih dosegli v odhajajočem letu, in se zahvalimo zanje. Počasi začnimo načrtovati (a nikakor začenjati) nove podvige.

MAGIČNI DNEVI V DECEMBRU

Med 28. in 30. lahko pričakujemo nekoliko močnejšo energijo, ki prihaja iz jedra Zemlje, saj utegne povzročiti pritisk v prsih, glavi, očeh, razbijanje srca, pa tudi bolečine v nogah. Zadnji dan letošnjega leta bo nekoliko lažji, vendar se takrat sprožijo druge energije. Tega dne in v naslednjih dnevih se bodo nadaljevali negativni, a ne tako intenzivni vali, ki se bodo odražali na psihološkem področju, pa tudi na srčnem delu in predelu čela.