Astro

Zaščitimo se, ko nas nekdo napada z negativno energijo

T.P.
23. 11. 2018, 17.07
Posodobljeno: 25. 11. 2018, 13.36
Deli članek:

Preverite, ali vam nekdo pošilja negativne energetske vibracije. Tako se zaščitite pred uroki in slabo energijo.

PS
Očistimo svojo energijo.

Ko energetsko vibracijo dvignete na višji nivo, začnete na svet gledati z drugačnimi očmi in ustvarjate energetski ščit, ki ga ne morejo uničiti niti najbolj negativne vibracije.

----------------------------------------------------------------------------------------

Pred negativnimi vibracijami lahko ustvarite zaščito tudi s pomočjo obeska Božja roka, ki velja za univerzalni znak zaščite. Legenda pravi, da naj bi vsakdo, ki bi imel o vas zlobne ali neprijazne misli, te opustil že samo ob dejstvu, da imate na sebi ta obesek. Nosite ga lahko na katerikoli verižici oziroma zapestnici, lahko pa tudi samostojno v žepu oziroma kjerkoli na telesu. Pomembno je, da je ves čas z vami. Če slišite njegov glas, da vas kliče, ga lahko naročite TUKAJ.

PS
Obesek Božja roka

----------------------------------------------------------------------------------------

Kot lahko Vesolju pošljemo iskrene želje in pozitivne vibracije zase ali druge, tako obstajajo tudi negativne frekvence, ki predstavljajo prepreke na poti uresničitve. Kadar razmišljamo nekaj slabega o nekom ali smo ljubosumni na nekoga, postajamo izvor negativnih vibracij. Taka energija slabo vpliva na energetsko polje osebe, o kateri razmišljamo, prav tako pa se negativno odraža tudi v našem življenju.

Vsekakor je treba vedeti, da vsaka negativna vibracija, urok ali karma, lahko vpliva na nas samo, če imamo nizko razvito zavest ali nizko energetsko vibracijo.

Izkušnje številnih vedno znova dokazujejo, da vse, kar naredite ali izrečete, ne glede na to, ali je pozitivno ali negativno, se vam bo trikratno vrnilo. Spomnite se tega vsakič, ko se ujamete v past negativnosti.

PS
Zaščitite se pred negativnimi vibracijami drugih ljudi.

Kadar imamo nizko vibracijo ali negujemo strahove, obstaja velika možnost, da postanemo magnet za negativne vibracije. To ne pomeni, da nas nekdo želi prizadeti, temveč da zbiramo negativnosti, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni. Slabo razpoloženje ljudi v našem okolju, agresivni vozniki, prepiri na javnih mestih, temačni pogledi, vse to lahko vnese negativne elemente v našo avro, čeprav se v danem trenutku tega ne zavedamo.

PS
Ozrite se naokrog in videli boste, kaj vam jemlje energijo.

Če energijsko vibracijo dvignemo na višji nivo, začnemo na svet gledati z drugačnimi očmi in ustvarjati energetski ščit, ki ga ne morejo uničiti oziroma prebiti niti najmočnejše negativne vibracije.

Ali sumite, da vam neka oseba stalno pošilja negativne energetske vibracije ali da vam okolje vsakodnevno kvari razpoloženje? V tem primeru je pomembno, da storite naslednjih 5 stvari.

1. Zaprite oči in si predstavljajte, da vas obkroža prečudovita bela svetloba. Naj ta svetloba obkroži celotno vaše telo in začutite jo, kako sije v vašem srcu.

2. Če imate jasno vizijo svetlobe, ki vas obkroža, vizualizirajte negativne vibracije kot sivi oblak, ki se vam približuje. Če imate občutek, da vam konkretna oseba pošilja negativne vibracije, si zamislite njeno podobo.

3. Vizualizirajte temni oblak negativnih vibracij (ali osebo) pred seboj in se ga dotaknite z rokami. Opazujte, kako se čudovita svetloba širi in zajame oblak teme (ali osebe), ki postaja del svetlobe.

4. Med opazovanjem te čarobne svetlobe ponavljajte poznane besede tehnike Ho'oponopono: »Žal mi je. Prosim odpusti mi. Hvala. Ljubim te.« Ponovite to 10 krat.

5. Vizualizirajte sebe brez slabe energije in nekajkrat ponovite: »Varna (varen) sem in zaščitena (zaščiten). Božanska energija me stalno obkroža.«

PS
Začutite v srcu belo svetlobo.

Ta magični ritual pomaga, da se zaščitimo pred slabimi energetskimi vibracijami in očistimo svojo energijo. Ni razloga za strah, saj nihče ne more ogroziti naše energije, če tega sami ne dovolimo. Molimo, meditirajmo oziroma počnimo karkoli, kar nam dviguje vibracijo, osredotočimo se na duhovni razvoj, predvsem pa izključno na svoje življenje.