Astro

Astro nasveti: od 18.11. do 25.11. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
19. 11. 2018, 11.39
Posodobljeno: 19. 11. 2018, 12.04
Deli članek:

Kljub oblačnemu vremenu se obetajo pozitivni dnevi.

PS
Zavel bo optimizem.

Ponedeljek, 19.11.

Dinamična luna v ovnu vas bo danes vodila skozi dan sproščeno in polno elana. Danes vam bodo ljudje bolj naklonjeni, tako da jih prosite za pomoč, ne odlašajte. Dober dan tudi za športne aktivnosti, wellness in obisk frizerja.

Srečno znamenje danes: ovni in raki.  

Priporočljiva barva: rdeča in srebrna.

Torek, 20.11.

Občutljivi boste in čustveno močno odzivni na vse, kar se bo dogajalo v okolici. To vas bo vodilo v prava spoznanja in ugotovili boste, kje so vaše šibke točke ter kako jih sprostiti, spremeniti. Vseeno boste pozitivni okoli vsega dogajanja, zato se vam bodo začele nove energije v boljše smeri za vas in vaše srce ter posel.

Danes srečno znamenje: ribe in škorpijoni.  

Priporočljiva barva: vijolična in črna.

Sreda, 21.11.

Zadnji dan vladavine škorpijona bodite pozorni na svoja čustva v povezavi z željami in usmeritvami za življenje. Globina sonca v škorpijonu vam še zadnjič lahko osvetli vaše globlje zamere ali strahove, ki vas odmikajo od uspeha in sreče v življenju. Sprostite se in dovolite, da vam se danes razkrijejo globine lastne moči in veselja.
Srečno znamenje danes: ovni in vodnarji.

Priporočljiva barva oblačil: nebesno modra in žametno črna.

Četrtek, 22.11.

STRELCI, VSE NAJBOLJŠE! Sonce je danes okoli 10. prišlo v vaše znamenje in vam bo v naslednjem mesecu služilo v podpori in osvetlitvi vašega življenja. Obetajo se optimistični dnevi, sprostitev notranjih napetosti in veliko več dobrega sodelovanja.

Srečno znamenje danes: strelci in device.
Priporočljiva barva: modra in zelena.

Petek, 23.11.

Sproščen petek s številnimi načrti, ki pa lahko, da bodo zaradi družbe in okolja padli v vodo. Danes ne vztrajajte v ničemer, sprostite se in dovolite, da se vam dan sam sestavi. Kar vas veseli, naredite, kar je potrebno, skomunicirajte, predvsem pa razmislite, kaj je zares potrebno narediti, kaj pa lahko prestavite do ponedeljka ali opustite iz svojega urnika. Vse pač ne bo šlo.

Srečno znamenje danes: tehtnice in dvojčki.

Priporočljiva barva: svetlo roza in rumena.

Sobota, 24.11.
Optimalno sodelovanje v družbi in veselje v vsem, česar se boste lotili, vas čaka. Močne pozitivne energije vam bodo širile meje doživljanja življenja, zato si dovolite izživeti svojo notranjo strast in veselje do življenja. Ne bodite tisti, ki čaka, da ga drugi opazijo. Predajte se življenju in pojdite na izlet, naredite nekaj, kar si že dlje časa želite.

Srečno znamenje danes: levi in kozorogi.

Priporočljiva barva: oranžna in bela.

Nedelja, 25.11.

Zanimiv dan, ki lahko prestavi vse meje vašega življenja. Sprejmite podporo in sodelujte v dobro. Ne trmarite, kar se lahko dogaja spontano v dobro, je smiselno, kar pa bo se morali posebej potruditi, danes opustite. Neptun v ribah se obrača direktno in danes zadržuje vse v posebnih občutkih, kar še poudari srečanje Sonca in Jupitra – dveh dobrih botrov, ki vam lahko prinesejo nadvse dobre novice, lahko pa pride tudi do kaosa in nadvlade iz okolja. Zato čez dan jadrajte z občutkom in dobrimi energijami.

Srečno znamenje danes: raki in biki.

Priporočljiva barva:  modra in lila.