Astro

Spojite energijo denarja z naravno žensko magijo

T.P.
23. 11. 2018, 11.17
Posodobljeno: 1. 12. 2018, 15.46
Deli članek:

Ta pravila so namenjena ženskam in po izkušnjah številnih ženskih generacij prinašajo najboljše rezultate. Najmočneje delujejo v trenutku, ko se spojita energija denarja in naravna ženska magija.

dk
Ženska magija lepote je neizmerna.

Pravilo 1

Razvajajte se

Redno se razvajajte. Del prihodkov porabite za svoje zadovoljstvo, ob tem pa se zavedajte, da vam to omogoča vaš denar. Na ta način vedno znova in vedno bolj privlačite denar - tako z željo kot zadovoljstvom, ki ga občutite, ko si kupite oziroma plačate, kar si želite.

Pravilo 2

Sprejmite denar s hvaležnostjo

Drugi denarni zakon pravi: »Denar pride takrat, ko vam lahko nudi ugodje, udobje in zadovoljstvo.« Če vam denar prinaša radost in zadovoljstvo, bo k vam prihajal vedno znova. Vsa vaša ženska narava privlači denar. Bolj, kot boste zadovoljni zahvaljujoč denarju, več ga boste privlačili. Kadar vam plačujejo, ali pa denar vračajo oziroma poklanjajo, se veselite in bodite hvaležni tistemu, ki vam daje denar. Tudi če vam vračajo dolg po tistem, ko so že davno zapadli vsi roki, vseeno recite 'hvala' ter se radostite dejstva, da se vam je denar vrnil.

PS
Privabite energijo blagostanja.

Pravilo 3

Oblačite se kot kraljica

Nagnjeni smo k temu, da se skrivamo pred svetom v sivi, brezizrazni garderobi. Svoje misli skrivamo v brezobličnih oblačilih, svojo individualnost pa v bledih barvah. Delujemo po načelu: 'stopiti se z množico, da postanem neopazna. Zato nas ljudje seveda ne opazijo, saj dajejo priložnosti, darila in denar damam, ki so opazne. Ni treba, da se oblečete vulgarno ali provokativno, to bi imelo ravno nasproten učinek. Oblecite se lepo, elegantno, damsko. Vsaka ženska lahko osupne, ne glede na to, kakšno postavo ima. Nehajte hoditi v službo v širokih sivih hlačah in vrečastih jaknah, temveč si kupite kostim s krilom, nekaj enobarvnih bluz, elegantno obleko, nekaj svetlih, bleščečih oblačil, v katerih se počutite kraljevsko. Prenovite si garderobo, lahko je poceni in vseh barv (tudi črne in sive), samo da je na pogled privlačna ter da ni videti cenena, skratka, pomembno je, da se ve v njej počutite kot bogate ali poslovno uspešne dame, ki jim darovi padajo na vsakem koraku padajo z neba. Ne boste čakale dolgo na svoje prve darove, boste videle.

PS
Vedno se oblecite tako, da se boste počutile kot kraljice oziroma princese.

Pravilo 4

Prenehajte razsipati svojo kreativno energijo

Vsi živimo v energijskih tokovih. Vsako sekundo generiramo, sprejemamo, spuščamo skozi sebe, dajemo in izgubljamo energijo. To je kontinuiran proces, kvaliteta življenja pa je neposredno odvisna od količine energije v človeku. Več, kot je tokov prihajajoče energije (in manj, kot energije odhaja), več bo zdravja, uspeha in dosežkov v življenju.

Kam odhaja naša kreativna energija?

- dolgovi in krediti,

- stare bolečine in nedokončane zveze,

- ko so nam dolžni in veliko razmišljamo o tem,

- komunikacija na družbenih omrežjih ter po elektronski pošti, SMS dopisovanje, virtualni klepeti,

- jeza, vznemirjenost, ki jo povzročajo negativna čustva, agresija, zamere, zavist, želja po maščevanju,

- telesna napetost, hitenje, negativno razburjanje, če vas nekdo gnjavi in priganja ali preganja,

- spominjanje na nekdanje neuspehe,

- tako rekoč vsa negativna čustva,

- pretiravanje s hrano, zlasti v večernih urah,

- zahteve in pričakovanja od sebe, moža, fanta, družine, ljudi, vesolja,

- odsotnost rednega počitka,

- alkohol.

Za začetek si lahko privoščite živobarvno zapestnico sreče, ki nas krepi s pozitivno energijo in s svojimi simboli že sama po sebi privablja bogastvo v naše življenje. Naročite jo lahko TUKAJ.

PS
Zapestnica sreče vam pomaga pritegniti obilje.

Pravilo 5

Vlagajte denar v luksuzno udobje

Nivo vaših prihodkov je odvisen tudi od tega, kako se oblačite, ko ste doma. Denimo, da ste poslovna ženska in aktivno gradite kariero. A ko se s posla vrnete domov, slečete 'pisarniško oziroma poslovno' obleko in nase navlečete spodnji del ponošene trenerke, ali pa staro obleko ali haljo, ki bi že davno morala končati v kontejnerju. Vedite, da so tudi vaša domača oblačila ogledalo tistega, kar vi v resnici čutite. Vesolje je ogledalo vašega notranjega sveta. Če sebe spoštujete in si ugajate, potem boste tudi v realnem svetu prejemali poklone ter veliko denarja.

Pravilo 6

Obkrožite se z dragimi stvarmi

Vedno, ko prejmete denar, ga nekaj usmerite v ustvarjanje občutka, da si lahko privoščite vse, kar želite, tudi najdražje stvari na svetu. Kupite si kakšno dražjo kozmetično zadevo, kakšen kos visoko kvalitetnega oblačila … Na začetku ni treba, da si kupite najdražjo stvar v trgovini, vsekakor pa morate stremeti po najboljšem od tistega, kar si lahko privoščite. Vsakič naj bo kanček boljše, kanček bolj kvalitetno, kanček dražje. Približujte se življenjskemu slogu dobro situiranih ljudi. Postopoma boste privlačili vse več in več denarja ter si boste lahko tudi privoščili več dražjih, udobnih, luksuznih stvari. To je eden najlažjih načinov za razvoj in povečanje vaših gotovinskih kapacitet.