Astro

Od danes pričakujte nemogoče!

T.P.
15. 11. 2018, 11.29
Posodobljeno: 16. 11. 2018, 07.58
Deli članek:

Venera se 16. novembra seli v znamenje Tehtnice. Zaključuje se 40-dnevno obdobje drame in prihaja čas umirjanja ter harmonizacije.

PS
Usodne ljubezni bodo doživele renesanso.

Že takoj pa lahko pričakujete vrnitev bivših partnerjev iz preteklosti, ki bodo želeli obnoviti zvezo. To še posebej velja za tiste, ki ste samski. Usodne ljubezni bodo doživele svojo renesanso.

Venera v Tehtnici lahko prinese tudi pojav strahu, da boste ostali sami, vendar v resnici ne gre za to. Planet ljubezni vam namreč na ta način sporoča, da se osvobodite strupenih odnosov, ali pa, da se še bolj borite za zvezo, v kateri vidite svojo prihodnost.

Od 17. novembra nas čaka še ena večja sprememba, ki se bo odvijala približno dva tedna, in utegne precej vplivati na vaše življenje. Komunikacija bo težja, načrtovanje skorajda nemogoče, zato v tem času nikar ne precenjujte svojih zmožnosti. Potrudite se, da ne reagirate impulzivno in dobro razmislite o vsaki naslednji potezi. V tem obdobju (vse do 6. decembra 2018) bodite pazljivi glede pomembnih dokumentov, ključev, telefonov, računalnikov, avtomobilov … Prav tako vam v tem času ni treba sklepati in podpisovati pomembnih dogovorov ter pogodb, načrtovati zarok, porok, selitev ali menjave službe.

Kljub vsemu pa od 22. novembra naprej pričakujte stopnjevanje radosti, energije in optimizma.