Astro

Angeli v kožuhih lačni in v nevarnosti

Cristy in Mihael Žmahar (Potovanje duše)
14. 11. 2018, 09.58
Posodobljeno: 14. 11. 2018, 11.44
Deli članek:

Lačni. Pretepeni. Ranjeni. Zapuščeni. Psi. In zadaj dobre človeške dušice, ki jim želijo pomagati - Zavod Pit.

PS
Odprimo srce za zapuščene kužke.

Cristy in Mihael Žmahar se ne moreva obrniti stran. Zima prihaja. Nekdo mora pomagati. Odzvala sva se klicu. Sedaj kličeva tudi vas. Pridružite se nama v lepem namenu. Da se ne obrnemo stran.

V ponedeljek, 19. novembra 2018 ob 19. uri bo v Duhovnem ateljeju Potovanje duše dobrodelna meditacija za živali. Svojo prisotnost potrdite TUKAJ.

S strani našega ateljeja podarjava dogodek večerne čarovnije - 2 meditaciji, ki napolnita dušo in srce. Za vas. Od najinega srca do vašega. Ves izkupiček meditacije bomo podarili Zavodu Pit, da lahko veterinarsko oskrbi pse, ki so v resnični nevarnosti in napolni njihove želodčke. Zima se bliža, Zavod Pit pa se sooča z izjemno veliki stroški pomoči kužkom. Zime se bojijo. Le kaj bo prinesla? Naj bo z našo pomočjo upanje prižgano. 
_____________________________________________________

Midva bova vam v imenu kužkov in svetlobe podarila:

Meditacijo ljubezni in dobrega počutja.

Udobno se namestite. Zaprite oči. Zima je že pred vrati. V njej se kliče po transformaciji, nežnosti. Čas je, da se pred prazniki vse umiri in, da se napolni vaše srce. Cristy bom z vami v prvi meditaciji, kjer boste odvrgli vse stresne dejavnike, hkrati pa bomo energijsko uravnavali vaše odnose - v vaše življenje bomo priklicali ljubezen do sebe in drugih. Kajti, če bomo kot človeštvo to našli, potem bomo to izkušali in to znali deliti. 

V drugi meditaciji bomo priklicali manifestacijo prihodnosti, ki je lepša. Vodil vas bo Mihael Žmahar. Pojdimo skupaj v svet, kjer vlada ljubezen. Kjer ima vsak vse, kar hoče. Kjer so živali srečne in narava podprta. Ustvarimo to skupaj. In pritegnimo to vizijo v ta trenutek. Naredimo nekaj na tem. Mnogi obupavajo. Mi na ta večer spreminjamo. Nekdo mora začeti. To smo mi. 
_____________________________________________________

Vi boste pa v imenu kužkov in svetlobe podarili svojo vstopnino za meditacijo.
Za vse udeležence: 20 eur prispevka - ves izkupiček gre za zapuščene in zlorabljene živali pod okriljem Zavoda Pit