Cristy in Mihael Žmahar se ne moreva obrniti stran. Zima prihaja. Nekdo mora pomagati. Odzvala sva se klicu. Sedaj kličeva tudi vas. Pridružite se nama v lepem namenu. Da se ne obrnemo stran.

V ponedeljek, 19. novembra 2018 ob 19. uri bo v Duhovnem ateljeju Potovanje duše dobrodelna meditacija za živali. Svojo prisotnost potrdite TUKAJ.

S strani našega ateljeja podarjava dogodek večerne čarovnije - 2 meditaciji, ki napolnita dušo in srce. Za vas. Od najinega srca do vašega. Ves izkupiček meditacije bomo podarili Zavodu Pit, da lahko veterinarsko oskrbi pse, ki so v resnični nevarnosti in napolni njihove želodčke. Zima se bliža, Zavod Pit pa se sooča z izjemno veliki stroški pomoči kužkom. Zime se bojijo. Le kaj bo prinesla? Naj bo z našo pomočjo upanje prižgano. 
_____________________________________________________

Midva bova vam v imenu kužkov in svetlobe podarila:

Meditacijo ljubezni in dobrega počutja.


Udobno se namestite. Zaprite oči. Zima je že pred vrati. V njej se kliče po transformaciji, nežnosti. Čas je, da se pred prazniki vse umiri in, da se napolni vaše srce. Cristy bom z vami v prvi meditaciji, kjer boste odvrgli vse stresne dejavnike, hkrati pa bomo energijsko uravnavali vaše odnose - v vaše življenje bomo priklicali ljubezen do sebe in drugih. Kajti, če bomo kot človeštvo to našli, potem bomo to izkušali in to znali deliti. 

V drugi meditaciji bomo priklicali manifestacijo prihodnosti, ki je lepša. Vodil vas bo Mihael Žmahar. Pojdimo skupaj v svet, kjer vlada ljubezen. Kjer ima vsak vse, kar hoče. Kjer so živali srečne in narava podprta. Ustvarimo to skupaj. In pritegnimo to vizijo v ta trenutek. Naredimo nekaj na tem. Mnogi obupavajo. Mi na ta večer spreminjamo. Nekdo mora začeti. To smo mi. 
_____________________________________________________

Vi boste pa v imenu kužkov in svetlobe podarili svojo vstopnino za meditacijo.
Za vse udeležence: 20 eur prispevka - ves izkupiček gre za zapuščene in zlorabljene živali pod okriljem Zavoda Pit