Astro

Astro nasveti: od 12.11. do 18.11. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
13. 11. 2018, 09.19
Posodobljeno: 13. 11. 2018, 09.41
Deli članek:

Do sobote zaključite projekte, podpišite pogodbe, prosite za povišico in se zmenite, kar je še odprtega. S soboto namreč Merkur prehaja v retrogradno fazo do 6.12., tako da do takrat ne boste navzven naredili nič pametnega, čas bo za notranjo poglobljeno samo-analizo.

PS
Prihaja čas za notranjo poglobljeno samo-analizo.

Ponedeljek, 12.11.

Miren ponedeljek z delovno luno v kozorogu. Vse do večera boste rutinsko delovali in opravili vse potrebne stvari. Zvečer lahko, da se bodo čustva aktivirala, da se pojavijo strasti, ki lahko zakuhajo ali strasten večer, ali pa prepir.

Srečno znamenje danes: škorpijoni in raki.  

Priporočljiva barva: modra in bela.

Torek , 13.11.

Občutljivi boste na vse poglede, komentarje in celo misli ljudi okoli vas. Danes poskrbite, da boste oblečeni tako, da se boste dobro počutili, da boste imeli popek in grlo zaščiteno, sicer si ne boste mogli pomagati, da vas ne bo večkrat čez dan zagrabil strah in potreba po umiku. Popoldne se bodo občutki sprostili, še vedno boste imeli potrebo po svobodi in umiku od okolja.

Danes srečno znamenje: ribe in vodnarji.  

Priporočljiva barva: siva in črna.

Sreda, 14.11.

Naelektrenost, nestrpnost, a tudi dobre ideje bodo v zraku. Nestrpni boste do vseh, ki vam ne bodo prisluhnili ali vas bodo ovirali pri vsem, česar se boste danes lotili. Bodite pozorni pri uporabi električnih naprav in v prometni gneči.
Srečno znamenje danes: ovni in vodnarji.

Priporočljiva barva oblačil: nebesno modra in žametno črna.

Četrtek, 15.11.

Dobra novica: Venera se končno obrača v svojo dirketno smer. Danes še sicer ni čas za zmenke in iskanje ljubezenskih povezav, a za kar dolgo časa bodo vaša čustva spet lahko usmerjena v sodelovanje v ljubezni, v pozitivne spremembe v odnosih. Pozno zvečer preide mars v znamenje rib, kar bo dodalo čustvenost in tudi lenobnost v naslednje obdobje.

Srečno znamenje danes: biki in tehtnice.
Priporočljiva barva: roza in zelena.

Petek, 16.11.

Merkur se pripravlja na preobrat v retrogradno fazo in komunikacija že ugaša. Nič več se ne bo dalo dobro zmeniti, zato se danes ne trudite več, da bi koga še priklicali, da bi dorekli karkoli niste do sedaj. Čas je za notranjo retrospektivo in za ureditev vsega, kar ste do sedaj se dogovorili.

Srečno znamenje danes: device in dvojčki.

Priporočljiva barva: svetlo modra in vijolična.

Sobota, 17.11.
Ljubezenski dan se obeta, ko bodo pogledi in dotiki več pomenili kot vse besede. Merkur se obrne retrogradno, kar pa ne bo motilo srca, da ne bo še naprej oddajal ljubezni in iskal potrditve v pogledih. Dober dan za zmenke, kjer se ni potrebno nič velikega dogovoriti.

Srečno znamenje danes: levi in kozorogi.

Priporočljiva barva:  rumena in oranžna.

Nedelja, 18.11.

Megleno počutje bo vladalo skozi dopoldne in počitek ali upočasnjeno delovanje vam bo koristilo. Popoldne se bo spremenilo. Luna bo prečla v ovna in dinamičnost se bo povečala. Priprave na nov teden lahko, da bodo bolj burne in izognite se prepirom, če se le da.

Srečno znamenje danes: strelci in ovni.

Priporočljiva barva:  bela in rdeča.