Astro

Mamica, imel sem drugo družino, preden sem umrl

T.P.
12. 11. 2018, 14.04
Posodobljeno: 12. 11. 2018, 14.18
Deli članek:

To je zanimiva zgodba o dečku Cameronu Macauleyu, ki se spominja svojega prejšnjega življenja.

PS
Cameron Macauley se podrobno spominja svojega preteklega življenja.

Čim se je naučil govoriti, je začel mami podrobno opisovati svoj prejšnji dom in družino. Včasih je bil zelo žalosten, ker je pogrešal svojo prejšnjo mamo. Cameron je opisoval, da se je njegovo prejšnje življenje odvijalo na oddaljenem škotskem otoku Barra, kjer je živel z družino. Vsega se je zelo jasno spominjal. Omenjal je celo svojega pasjega ljubljenca, ovčarja, ki ga je imel na otoku. Opisoval je hišo na plaži v bližini pristajalne steze, kjer so vzletala letala, njegovi podrobni opisi hiše pa so bili živi in naravnost osupljivi.

Njegova mati, ki je zgodbo spremljala od sinovih malih nog, je bila dolgo v dvomu, kaj storiti, saj so dečkovi nenavadni spomini ustvarjali nemir v njegovem sedanjem življenju.

Videti je bilo, da ne on ne družina ne bodo mogli zaživeti normalno, dokler deček ne obišče mesta, ki mu je toliko pomenilo.

V posnetku si oglejte to nenavadno zgodbo o reinkarnaciji, dečku in njegovi mami, ki sta se odločila obiskati otoček Barra iz dečkovega preteklega življenja. Sprva je kazalo, da je bilo vse skupaj le fantova domišljija, nato so se pojavili uradni dokazi, ki potrjujejo resničnost Cameronovih spominov na preteklo življenje.