Astro

5 vrst ljudi, ki nam jih pošlje višja sila

T.P.
10. 11. 2018, 12.56
Posodobljeno: 10. 11. 2018, 13.36
Deli članek:

V naša življenja vstopajo ljudje, katerih namen ni, da ostanejo za vedno. Prihajajo, da bi nas nekaj naučili. Naša naloga je, da smo odprti za sprejemanje teh lekcij in vsega, kar prihaja z njimi. A prihajajo tudi taki, ki ostanejo, in nam polepšajo svet.

PS
Nihče v naše življenje ne vstopi naključno.

V življenju na Zemlji moramo prehoditi tudi steze, ki so precej bolj strme od ostalih. In to je v redu, če se le zavedamo, da so vse poti, po katerih koračimo, del našega življenjskega potovanja.

Življenje je čarobni misterij, Vesolje pa nam pomaga živeti na Zemlji tudi na načine, ki bi jim težko rekli 'pomoč'. Ker je ta 'pomoč' namenjena naši rasti, ne pa toliko ugodnemu zemeljskemu življenju. Končni cilj sicer je doseganje prijetnih občutkov, a bližnjic do tam ni.  

Predstavljamo pet vrst kozmičnih zvez oziroma oseb, ki jih srečujemo na svoji poti

1. Njihov namen je, da nas prebudijo

Vsake toliko se v našem življenju pojavijo ljudje, dogodki ali stvari, ki nam služijo kot točke zaustavljanja. Nikakor nam ne bodo dopustili iti naprej, dokler ne dojamemo, da potrebujemo spremembo. Nikoli se take stvari ne dogajajo po naših načrtih, temveč se vedno zgodijo po načrtu Vesolja oziroma Stvarstva.

2. K nam pridejo, da nas spomnijo

Pridejo trenutki, ko v naše življenje vstopijo ljudje, ki imajo nalogo, da nas spomnijo na pot, po kateri bi morali hoditi. Ti ljudje se običajno zadržijo v našem življenju le začasno, vendar povzročijo trajno spremembo znotraj naše duše.

3. Pomagajo nam rasti

Nekatere ljudi potrebujemo, da nam pomagajo pri osebni rasti. Dobesedno pomagajo, saj nas učijo stvari, ki se jih sami ne bi mogli naučiti.

4. Tukaj so za nas

Na svoji življenjski poti srečamo tudi osebe, ki so enostavno tam, kjer jih potrebujemo in ko jih potrebujemo. S temu ljudmi običajno samo na kratko pokramljamo. To je lahko neznanec na avtobusu ali natakar v lokalu, ki se je znašel v pravem trenutku na pravem mestu.

PS
Ko smo pripravljeni, nas vesolje obdari s človekom, ki ostane za vedno in nam polepša svet.

5. Ostanejo z nami

Ko smo pripravljeni, bo Vesolje v naše življenje pripeljalo nekoga, ki bo ostal z nami za vedno, nekoga, ki nam je usojen. Ta oseba bo vse, kar ste si želeli, in še več od tega. Samo potrpežljivi bodite. V življenju imamo družino in prijatelje, ki ostajajo z nami za vedno, toda ta oseba bo poskrbela, da bo vaš svet lepši.

PS
Odprimo se za sprejemanje in učenje lekcij, ki nam jih z višjim namenom prinašajo določeni ljudje.

Če ne veste, s kakšnim namenom je določena oseba prišla v vaše življenje, lahko povprašate klasično nihalo ali kristalno nihalo v barvah čaker, ki ju naročite TUKAJ.

PS
Kristalno nihalo v barvah čaker

PS
Klasično nihalo

Kako delamo z nihalom, preberite v članku: NIHALO, KI ODGOVORI NA VSAKO VPRAŠANJE.