Astro

Astro nasveti: od 5.11. do 11.11. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
5. 11. 2018, 11.02
Posodobljeno: 5. 11. 2018, 11.05
Deli članek:

Celoten teden boste imeli možnost sprejemati nove odločitve, videti nove priložnosti in razmisliti na drugačen način o vsem, kar želite spremeniti, razrešiti, sprostiti.

PS
Velike spremembe v dobro se obetajo.

Mlaj sredi tedna vas bo spodbudil v nov način življenja in polni boste optimizma. Velike spremembe v dobro se obetajo, zato ne čakajte, sodelujte z življenjem. Živite ga!

Ponedeljek, 5.11.

Ponedeljek z luno v tehtnici vas bo podpiral pri sproščenih dejavnostih in smiselno je, da opravite  pravočasno vse klice. Imeli boste polno podporo za vse ideje, ki jih boste pravočasno izrazili in želeli speljati v realizacijo. Sedaj ni čas za dvome, temveč za akcijo.

Srečno znamenje danes: tehtnice in dvojčki.  

Priporočljiva barva: vijolična in rdeča.

Torek , 6.11.

Dopoldne bo sproščeno in malo sanjavo. Lahko, da vas bo popolnoma objela ljubezen, ki bo v zraku in srečanje Lune z Venero bo to še okrepilo. To vam bo še dodatna inspiracija za nove začetke, ki jih bo sredin mlaj v globokem škorpijonu aktiviral. Zvečer preide Uran v vročekrvnega ovna in ideje ter rešitve v ljubezenskih stvareh bodo na dlani.

Danes srečno znamenje: vodnarji in ovni.  

Priporočljiva barva: modra in siva.

Sreda, 7.11.

Današnji dan z mlajem v škorpijonu so poglobljene možnosti za uspešne nove začetke. Danes je torej “The D day!” Čas, da stopite iz komfortne cone in začnete živeti na polno svoje življenje.
Srečno znamenje danes: raki in škorpijoni.

Priporočljiva barva oblačil: nebesno modra in žametno črna.

Četrtek, 8.11.

Jupiter preide v  svoje znamenje strelca, kjer se najbolj počuti in eno leto bo odpiral vsa vrata velikih poslov, optimizma in vsega, česar se boste lotili na pravi način. Še četrtek je jupitrov dan in optimum današnjega dne je največji. Kaj si želite od življenja? Ne skrivajte se in vzemite, kar vam življenje ponuja!

Srečno znamenje danes: strelci in levi.
Priporočljiva barva: črna in siva.

Petek, 9.11.

Dan ljubezni! Strast bo cel dan v zraku in srečanje lune in Merkurja v strelcu bo povzročilo, da boste izrazili vse, kar vam bo ležalo na srcu in osrečili osebo, ki je čakala na vaše priznanje ljubezni. Sreča vam bo stala ob strani.

Srečno znamenje danes: biki in device.

Priporočljiva barva: roza in peščena.

Sobota, 10.11.
Dopoldne boste preživeli v sladkih energijah ljubezni in življenje bo imelo popolnoma novo perspektivo. Ne hitite, vzemite si čas za uživanje, druženje in brez stresa, pričakovanja ali drugih zank modernega sveta. Čas je na vaši strani.  

Srečno znamenje danes: ribe in kozorogi.

Priporočljiva barva: vijolična in zlata.

Nedelja, 11.11.

Srečno martinovanje! Današnji dan bodite previdni, da vas čustva (beri pijača) ne pelje v težave. Posebno pozornost na to imejte med 14. in 18. uro, v tem času je namreč nevarnost, da vam določeni sistemi zaplenijo vam pomembne stvari. Ne vozite v alkoholiziranem stanju. Strast bo plamtela še naprej in lahko, da vas vodi tudi v malo manj romantične vode. Zato trenirajte danes strpnost in sodelovanje.  

Srečno znamenje danes: škorpijoni in device.

Priporočljiva barva:  oranžna in rdeča.