Astro

Nihče se ne ujema bolje kot ti astro znaki

T.P.
4. 11. 2018, 14.38
Posodobljeno: 4. 11. 2018, 14.55
Deli članek:

V horoskopu obstaja nekaj specifičnih zvez med znamenji, ki lahko skupaj fantastično cvetijo, čeprav so si čisto različna. Gre za to, da ima eden tisto, kar drugi nima, in obratno.

PS
Najbolj lahko cvetijo zveze, kjer se partnerja dopolnjujeta.

Če sta človeka dovolj odprta, da to prepoznata, lahko osnujeta zelo bogato zvezo, v kateri izvrstno rasteta tudi kot posameznika.

Če pa se pred razcvetom takšne zveze zapremo, to storimo zato, ker naša intuicija ve, da lahko pride do pravega ognjemeta. V primeru, da se ne prepustimo, naš odnos postane precej naporen, saj v zraku vedno tli, a zaradi obojestranske zaprtosti nikoli ne zagori.

Oven – Tehtnica

Oven bo vedno spravil v pogon neodločno Tehtnico, ona pa bo njega pomirjala s svojim ravnotežjem in ga učila pravil diplomacije. Venera Tehtnice in Ovnov Mars sta vedno povezana kot enotnost nasprotij in skupaj tvorita celoto, ki nikoli ni dolgočasna. Težava lahko nastane, ko je Oven v fazi akcije, saj Tehtnica teži k miru in blagi pasivnosti. Takrat je potreben kompromis. K sreči je Oven odprt in pripravljen za novosti, Tehtnica pa je prilagodljiva in živi za drugega, zato bo sprejela tudi nekatere njegove izzive. S takšnim odnosom lahko ustvarita vse.

Bik – Škorpijon

Gre za precej erotično kombinacijo, saj oba rada uživata v življenju in ljubezni. Ker sta zelo senzualna, se odlično ujemata v seksu, težava je le v tem, da sta oba posesivna in ljubosumna. Škorpijon bo to odprto pokazal, Bik pa bo držal v sebi. Če se znata sporazumeti, zveza lahko traja. Razlika je v temperamentu. Škorpijon je oster in silovit, Bik pa zna to ostrino ublažiti. Tako se dopolnjujeta.

V astrologiji se idealno ujemata še Lev in Vodnar, ki sta najboljši par za vse vrste zabav, ter Devica in Ribi, kjer oba delujeta kot blaga, intelektualna tipa.

Dvojčka – Strelec

Ta dva se vedno strinjata, kadar je treba kam odpotovati. Dvojček bo govoril, Strelec pa filozofsko razmišljal. Oba sta odprta in družabna, težava pa lahko nastane, ker je Dvojček bolj prizemljen, medtem ko Strelec vse čas stremi k temu, da bi se vzdignil na višji, po njegovem bolj plemeniti nivo. Če Strelec spodbudi Dvojčka, da preskoči meje, Dvojček pa uspe Strelca spustiti na zemljo, je to najboljša možna dopolnitev. Pomembno je, da ustvarita skupno razvojno pot, saj se lahko zgodi, da vsak od njiju konča na svojem kontinentu, edina njuna zveza pa bo virtualna. Toda ona dva lahko delujeta tudi tako.

Rak – Kozorog

To je globoka in iskrena zveza. Oba sta ambiciozna, vendar pa ima Rak večje predispozicije za popularnost. Tak par stremi k družini in karieri. Kadar Kozorog dela, Rak gradi njun topli dom. Težava lahko nastane v času, ko se oba znajdeta v intenzivnem obdobju kariere in se morata odločiti, kdo se bo malce več posvečal družini. Po navadi je to Rak. Rakova nežnost plemeniti Kozorogovo poslovnost, Kozorog pa nudi Raku varnost, ki jo vedno znova pogreša.

Da bo ljubezen še bolj cvetela, si lahko naročite zapestnico ljubezni TUKAJ. 

Več o njej lahko preberete v članku: TEŽKO JE VERJETI, A RESNIČNO DELA TO.

PS
Poleg rožnatih kamnov dajejo zapestnici dodatno moč tudi ljubezenski simboli.