Ezoterika

Angeli tako zaznamujejo svoj obisk

sn
28. 10. 2018, 09.35
Posodobljeno: 28. 10. 2018, 09.43
Deli članek:

Angeli varuhi so menda ves čas ob nas. V dobrih in slabih trenutkih. Ker gre za subtilne energije, jih zazna le redkokdo. Če pa poznamo sedem znakov, ki nas opozarjajo na njihovo prisotnost, bomo točno vedeli, kdaj so ob nas, saj svoje obiske na svoj način jasno zaznamujejo.

PS
Prostor, v katerem ste trenutno, je toplejši ali hladnejši, kot bi pričakovali.

Odstotek ljudi, ki verujejo v obstoj angelov, po vsem svetu iz leta v leto raste. Morda ste med njimi?

Še posebej naj bi bili angeli naklonjeni ljudem, ki se v življenju trudijo širiti ljubezen in se trudijo za dobre stvari. Javljajo se zelo subtilno, zato vam razkrivamo, kako boste njihov obisk neposredno zaznali.

Vsi angeli se ljudem javljajo zelo subtilno.

Sprememba temperature

Prostor, v katerem ste trenutno, je toplejši ali hladnejši, kot bi pričakovali. To se zgodi zato, ker lahko angeli s svojo vibracijo gibanje molekul pospešijo ali umirijo, kar se kaže v spremembi temperature.

Neobičajen vonj

Jacky Newcomb, strokovnjakinja za angele in paranormalna doživetja

"Večina ljudi zaradi omejenih zmožnosti človeškega telesa ne zmore videti slike."

Ste kdaj doma ali kje drugje zaznali nenavadno prijeten vonj, za katerega niste vedeli, od kod se je pojavil. Bil je znak, da je vaš angel varuh čisto ob vas.

Mrmranje

Lahko se vam zgodi, da zaznate nejasne zvoke kot nekakšno mrmranje ali pa dobite občutek, da nekje daleč nekdo govori, a do vas glas prihaja oslabljen. Ne boste sicer razumeli, kaj vam pripoveduje, vendar to pomeni, da vas varuje.

Različne barve svetlobe

Okoli vas se lahko pojavijo nenavadne barve, za katere se vam verjetno dozdeva, kot da prihajajo iz vašega telesa. Zaznate jih kot kratke bliske svetlobe ali nenavadne sence. Opozarjajo na to, da si angel močno trudi priti čim bliže k vam.

Profimedia
Ko nam angeli varuhi priskrbijo pomoč, rešimo težavo s tako lahkoto, da bi lahko rekli, da gre za čudežen način.

Od nekod se pojavi perje

Če vidite pero, a v bližini ni nobene ptice, blazine, ki bi bila napolnjena s perjem, ali česa podobnega, je to jasen znak, da je v bližini angel, ki je posebej pozoren na vas.

Komunikacija v sanjah

Verjetno ga ni med nami, ki ne bi kdaj sanjal tako, da bi mu že spomin na sanjano vzbudil občutke olajšanja in varnosti – kot da vam točno kaže pot, po kateri je dobro iti, in ponuja tudi rešitev, kaj morate na koncu poti storiti.

Nekdo vas zasleduje

Zagotovo se vam je že zgodilo, da vas je prevzel nenavaden občutek, da vas nekdo zasleduje ali je čisto ob vas. Vendar nikjer ni nikogar. Ko se vam bo to pripetilo naslednjič, prisluhnite sami sebi in svojim občutkom. Če vas prevevata zaupanje in ljubezen, gre zagotovo za angela varuha, ki je ob vas, in ne za kakšnega nevarnega zalezovalca.