Astro

Ciganske karte napovedujejo za naslednji teden

Nal Husič (www.potovanjeduse.si)
27. 10. 2018, 19.15
Posodobljeno: 27. 10. 2018, 19.32
Deli članek:

Karti, ki nosita sporočilo za prihodnje dni, sta karta stalnost in karta hiša.

PS
Naslednje dni bosta zaznamovali karti stalnosti in hiše.

Lepi karti, ki na prvi pogled kličeta, da se ozremo malce okoli sebe. Prva nas želi opomniti, da se zavedamo sebe in okoliščin, v katere smo vpeti. V prihodnjem tednu bodo prišle situacije, ki bodo od nas zahtevale pogum. Nekaj časa se že sprašujemo glede določenih ljudi, odnosov in z njimi povezanimi dvomi. To sproži določena vprašanja in nejasnosti, ki pa so rešljive narave. Čas bo, da se spoprimete z lastnimi izzivi, ki bodo od vas terjali malce več. Morda se bo zahtevala velika mera poguma, da se napnejo vse moči, pojavi se strah … Kaj pa če boste z lahkoto rešili prav vse in si obrnili življenje na bolje?
Vse je mogoče, prav vse. Tisti, ki ne poskusi, ne more vedeti, kaj se skriva na drugi strani. Življenje nas vedno pripelje do situacije, na katero nismo pripravljeni.

Nal Husić je profesionalni tolmač ciganskih kart ter kart svetih živali, angelski terapevt, beli mag in učitelj meditacije, ki deluje v Duhovnem ateljeju Potovanje duše 

www.potovanjeduse.si 

Karta hiša v tem primeru sporoča, da se za boljše in uspešno delovanje opustijo stari načini razmišljanja in dojemanja sveta okoli sebe ter kliče, da se osvobodi občutek ujetosti. Hiša predstavlja naš dom, a predstavlja tudi vse, kar se je v tem domu dogajalo. Stene vsake hiše povedo mnogo več kot beseda, a ta karta vas bodri ravno pri tem, da se pričnete izražati in se ne skrivate za masko strahu ali občutka nezmožnosti. Vedeti je treba, da smo sposobno veliko več, kot si upamo misliti in spomnite se, kaj vse ste doživeli in preživeli do tega trenutka.

Čestitajte si in bodite ponosni na svoje dosežke. Na vsako rano in vsako zarezo.

Dokaj čustven teden bo pred nami, saj bodo na površje priplavale potlačene stvari. Energije bodo poskrbele, da se določene zadeve razrešijo. Sprememb se ne bojte, najbolje je, da jih sprejmete.  Zna se zgoditi, da se bo pojavila oseba, s katero imata še neporavnan »dolg, nekdo lahko potrka na vrata doma ali pisarne, morda pa boste zaslišali klic duše, ki vas želi opomniti, da se premaknete naprej iz trenutne točke življenja. Prisluhnite intuiciji. Pomembno je, da dovolite srcu, naj spregovori, in da opustite vse neprijetne občutke. Zaupajte. Spoznali boste, da srce pozna vse resnice, zato se ne ozirajte se na to, kaj bo. Zelo pomembno je, da se stvari razrešijo in resnica naj bo rdeča nit.

arhiv svet 24
Nal Husić, beli mag in bralec ciganskih ter živalskih kart (Duhovni atelje Potovanje duše)

V odnosih se naj pokaže jasna namera, ljudem ob sebi povejte svoje občutke, hotenja in želje. Nekateri si boste zaželeli družbe oziroma izhodov, drugi pa bi raje čas preživeli v objemu toplega doma in kar si želite, to tudi naredite - zase. Zagotovite si harmonijo in toplino, kjerkoli ste in posledično jo boste vnesli v vaš vsakdan.

Glede poslovnega področja bodo stvari dorečene, posli bodo uspešni in odpirajo se nove možnosti za vse tiste, ki ste odprti novitetam. Ugoden čas je za prodajo in nakupe nepremičnin, zemljišč ... 

In najbolj pomembno za vse:
Vsak dan naredite nekaj zase in s tem poskrbite, da se bo vaše srce kopalo v občutku sreče in radosti. Vsak pri sebi najbolje ve, kaj je tisto, kar prinaša veselje srcu.

Naj vam teden prinese veliko lepega, polepšajte dan sebi in tudi drugim s hvaležnostjo v srcu.