Astro

Prihaja sprememba, ki vas bo pretresla do kosti

T.P.
25. 10. 2018, 11.35
Posodobljeno: 25. 10. 2018, 11.52
Deli članek:

Včasih mislimo, da naša življenja razpadajo, v resnici pa samo ne vidimo, da se stvari postavljajo na svoje mesto.

PS
Ste kot drevo življenja, ki se skozi težko obdobje prerojeva v pomlad.

Čeprav sprememb nismo vedno veseli, slej ko prej pridejo in včasih tako pretresejo naše življenje, da se v tej zmedi ne znajdemo več. To je zato, ker se vse reorganizira, da bi se uskladilo z našimi pravimi namerami in željami.

Vse, kar vam ni všeč, postaja neznosno

Občutek razdražljivosti je nekaj, čemur bi težko našli primerjavo. Prihaja od nikoder, kot komar sredi noči, ki povzroči srbenje, s katerim se mučite vse, dokler ne poškodujete kože.

Ko vas v življenju začnejo motiti majhne stvari, ki vas prej nikoli niso motile, vedite, da prihaja sprememba.

Mora tako biti. Obstaja določena količina negativnosti, ki jo še lahko prenesemo, preden se naposled izlije zadnja kaplja čez rob. Takrat se razpočimo … in gremo v akcijo.  

Počutite se izgubljeno

Najboljši način, da najdete sebe, je, da se izgubite. Vsi so že slišali za ta izrek. Pa vendar ga je težko razumeti, dokler tega ne doživimo. Šele tedaj, ko se izgubite, nimate smeri in ko ste brez smeri, nimate želje.

Ko nimate želje, nimate več potrebe po ničemer. A ko nimate potrebe po ničemer – takrat vaša duša govori.

Čeprav se lahko počutite povsem brez kontrole, kot da izgubljate vajeti, ste v tem trenutku v jasni, popolni dispoziciji sprejemanja višjih informacij o tem, kaj vaše srce zares, nesebično in v popolnosti želi, da vidite ter razumete. To vas torej postavlja na novo pot, radikalna sprememba, ki jo morda obupno potrebujete, da vas uskladi z vašim umom, telesom, srcem in z dušo.

Izstopite iz inkubatorja

Ste opazili, da so nekatera obdobja vašega življenja polna avantur ter zabav s prijatelji ter z družino? In da to traja do točke, ko komaj še stopate v korak z vsem tem? Nato nastopi obdobje izolacije, poglabljanja v notranji svet in rahle ali celo popolne depresije.  

PS
Ko izstopite iz obdobja inkubacije, je to kot 'ponovno mini rojstvo'.

Dolžina teh ciklusov se lahko spreminja, vsekakor pa vsak od nas prehaja skozi takšna življenjska obdobja. So kot ritem utripajočega srca, ki nas na trenutke preseneti s tem, da se zapremo pred zemeljskim svetom in se bolj odpremo prostranstvu izven tega ritma.

Ti ciklusi so potrebni, kadar si formuliramo našo perspektivo sveta.

Obdobja miru oziroma umirjenosti in notranjega poglabljanja so namenjena čustveni, psihološki in duhovni rasti, medtem ko zunanji impulzi prinašajo izkušnje, potovanja ter nove perspektive. Duhovne rasti brez izkušenj v fizičnem svetu ni. Ko izstopite iz obdobja inkubacije, je to kot 'ponovno mini rojstvo'.

Vzeli ste si čas zase, si napolnili baterije ter pregledali in ponovno ocenili situacijo, da bi se podali v novo smer, k novemu cilju in novemu življenju.

Istočasno se počutite preplašeni, nestrpni in vznemirjeni

Vaša inkubacija ter zdravljenje sta zaključili svoj ciklus in dobili ste novo smer. Kaj sledi? Ko se vam nekaj zdi zastrašujoče in vznemirljivo, morate to storiti. V tem trenutku lahko čutite, da se bo zgodilo nekaj velikega, v tem trenutku se ustvarja dinamika.

PS
Duhovne rasti brez izkušenj v fizičnem svetu ni.

Pojma nimate, kaj pričakovati, veste samo to, da ste na pravi poti in kar ne morete dočakati tega, kar je na koncu tunela.

V tem trenutku nima smisla ustvarjati strogih načrtov, saj bodo stvari verjetno prestavljene ali odpovedane, vi pa boste s tem brez potrebe samo mučili sebe.

Vaša namera je postavljena, vendar pa se energije še vedno usklajujejo, številni možni izidi pa se še razvijajo. Vsakega od njih je treba raziskati in pretehtati, preden se odločite za izbor, ki ga je določil vaš višji jaz. V tem obdobju bodite strpni, ostanite odprti in pogumno pojdite skozi elektriko, dokler se steza postavlja. To je razburljiv čas!

Sinhronost

Ni lepšega, kot so subtilni dokazi iz vesolja, da ste na pravi poti. Sinhronost števil služi kot nežno zagotavljanje, da so vaše misli in dela usklajena z vašim višjim dobrim. Ko se znajdete na pragu velikih sprememb, se začne pojavljati serija številke 5, kamorkoli pogledate.

Petice so najjasnejši znak, da se morate pripraviti, saj prehajate skozi spremembo, ki vas bo pretresla do kosti, do vaše srži. Na spremembo nikoli ni treba gledati pozitivno ali negativno, sprememba je enostavno potrebna.

05:55: Čas je za bujenje!

OGRLICA ŽIVLJENJA

Če imate občutek, da ste se znašli v takšnem obdobju, vam bo skozi pretresljive spremembe morda pomagala kristalna Ogrlica življenja s posrebrenim obeskom drevo življenja, ki s svojimi vejami ustvarja zaščito pred vetrom, s svojimi globokimi koreninami uspeva tudi v času suše priti do vode, se kopa v soncu, umira s snegom in se ponovno rojeva v pomlad. Daje plodove, ki hranijo, daje seme, ki širi življenje, nudi zatočišče šibkim in ogroženim. Lomi se, a nadaljuje svojo pot. Simbolizira vztrajnost, upanje, voljo, čistočo, ponovno rojstvo, mati Naravo, ki hrani, ščiti in blagoslavlja. Je simbol življenja. Če vas dinamična Ogrlica življenja kliče, jo lahko naročite TUKAJ.

www.pestisvet.si
Ogrlica življenja