Astro

6 znakov, da ste povezani z višjo silo

T.P.
20. 10. 2018, 18.19
Posodobljeno: 22. 10. 2018, 11.33
Deli članek:

"Naenkrat sem začutila, da se bo mojemu sinu zgodilo nekaj groznega. Videla sem ga vsega v krvi, a nisem mogla nič storiti, saj mi je po telefonu zagotovil, da je z njim vse v najlepšem redu," se spominja Andreja iz Celja.

Profimedia
Tudi vaše sanje so lahko jasnovidne.

Vse, kar je Andreja lahko storila, je bilo to, da je svojega odraslega sina prosila, naj bo previden na cesti. Da ga je videla v krvi, tega mu ni mogla povedati. Sin jo je potolažil, naj ne skrbi, saj se nekaj dni sploh ne bo vozil, ker se bo zadrževal v svojo študentski sobi, kjer bo pridno študiral. Toda Andreja se ni pomirila, slika okrvavljenega sina ji ni šla iz glave. Žal se je izkazalo, da je bila njena skrb upravičena. Še istega dne so ji iz sinovega študentskega doma namreč javili, da je njen sin padel po stopnicah ter se tako hudo poškodoval, da so ga morali odpeljati v bolnišnico. Na srečo je nezgodo preživel brez hujših posledic, Andreja pa si je pretresena morala priznati, da je jasnovidna. Od takrat je imela že nekaj novih videnj, a na srečo ne tako negativnih, kot je bila tista z njegovim sinom. 

PS
Če močno čutite, da je nekdo v težavah in se izkaže, da ste imeli prav, je čisto mogoče, da imate nadnaravne sposobnosti.

Vsakemu se je vsaj enkrat v življenju zgodilo, da je doživel nekaj podobnega telepatiji ali jasnovidnosti, nekaterim pa se to dogaja ves čas. Objavljamo šest znakov, ki kažejo na to, da ste povezani z višjo silo.

PS
Ste povezani z višjo silo?

1. Veste, da bo zazvonil telefon in kdo vas bo poklical

To velja samo v primeru, če gre za osebo, s katero se že dolgo niste slišali. Če se vam to dogaja pogosto, je toliko bolj mogoče, da ste povezani z višjo silo.

2. Čutite, da je v težavah vaš otrok ali nekdo drug, ki vam je blizu Ne govorimo o običajnih skrbeh glede vaših najdražjih, temveč o močnem občutku, da se je zgodilo nekaj slabega, kar se na koncu tudi potrdi. Največ takih primerov je zabeleženih med starši in otroki, med zakonci ter sorodniki, zlasti med dvojčki.

3. Kraj, ki ste ga prvič obiskali, poznate tako dobro, kot bi tam živeli

Če se vam dogaja, da pridete v hišo, v kateri niste bili še nikoli, a se vam vse zdi znano, predvsem pa natančno veste, kje kaj stoji, obstaja velika možnost, da ste jasnovidni.

4. Vaše sanje se uresničujejo

Če pogosto sanjate dogodke, ki se nato uresničijo, je to lahko dokaz, da ste jasnovidni. Preroške sanje so drugačne od običajnih – bolj lucidne, podrobne in prepričljive.

5. Dotik je dovolj, da občutite in ugotovite določene lastnosti o stvari ali osebi

Že ob rokovanju z neznano osebo veste o njej določene podrobnosti (od kod prihaja, kakšna je, kaj počne …), enako velja za vaš dotik z določenim predmetom, za katerega sta vam takoj jasna njegova preteklost in izvor. Čisto mogoče je, da ste samo zelo pronicljivi, obstaja pa možnost, da imate posebno moč nadčutne percepcije in jasnovidnosti.   

6. Svojim prijateljem redno pripovedujete, kaj se bo zgodilo, nato se to v resnici zgodi

Kadar dobro poznate neko osebo in njene navade, ni noben čudež, če veste, kaj bi se ji lahko zgodilo. Če pa imate močan občutek, da se bo nekomu pripetilo nekaj povsem nepričakovanega in se to kmalu zatem tudi zares zgodi, bi to lahko bil znak jasnovidnosti.