Astro

Živalske karte napovedujejo za naslednji teden

Nal Husič, beli mag in bralec ciganskih ter živalskih kart (Duhovni atelje Potovanje duše)
19. 10. 2018, 20.04
Posodobljeno: 19. 10. 2018, 20.31
Deli članek:

Za teden, ki je pred nami, prihaja sporočilo iz živalskega sveta. Živali so nosilke svetlobe na tem čudovitem planetu in v sožitju z naravo ter njenimi zakoni skrbijo za ravnovesje.

Duhovni atelje Potovanje duše
Karti bik in jelen

Prav vsaka izmed njih je nosilka določenih zapisov in v svetu energij so zato zelo spoštovane. Spremljajo nas na vsakem koraku, njihova ljubezen pa je neprecenljiva. Tisti, ki spoštujejo naravo in njene zakone, vedo, kako pomembna je prav vsaka žival. Ali ste vedeli, da vam njihova energija pomaga pri okoliščinah in situacijah ter v odnosih, v katere ste vpeti?
Poglejmo kaj nam teden prinaša, kakšno sporočilo imata karti bik in jelen.

Nal Husič deluje v Duhovnem ateljeju Potovanje duše 

www.potovanjeduse.si 

Pravijo, če so rogovi v vreči, zna biti »borbeno« in intenzivno. Energije tedna bodo hitre, od posameznika pa se bo zahtevalo ukrepanje. Morda se boste morali na hitro odločiti ali sprejeti nek nenaden ukrep, a nikakor ne naredite tega prehitro. Oba lepotca sta zelo premišljena pri sprejemanju odločitev in prigovarjata, da se ozrite na okoliščine ali odnose, ter poglejte širšo sliko. Predvsem izstopa poslovno področje, kar nam karta bik pravi, da v kolikor ste se lotili večjih podvigov in ste posegli po višjih ciljih, bodo ti uspešni. Od vas se zahteva, da ste v svojem namenu vztrajni, dokler ne dosežete zadanega cilja oziroma opravite naloge. V odnosih bo razburkano in v kolikor se bo pojavil izziv, se postavite zase. Stojte za svojimi vrednotami in načeli ter dajte to tudi jasno vedeti. Če vam zmanjka poguma, pokličite k sebi energijo bika in ga prosite za moč ter dodatni zagon. Ozirati se začnite tudi za novimi idejami, poslovnimi podvigi, razširite dejavnost in zavedajte se lastnih sposobnosti. V kolikor boste pogumno zavihali rokave ter se podali po zadani poti, boste deležni uspehov in nagrad; to naj vas navdihuje.

arhiv svet 24
Nal Husić, beli mag in bralec ciganskih ter živalskih kart (Duhovni atelje Potovanje duše)

Karta jelen vas pri tem bodri, da gradite lastno neodvisnost. Spustite vse vire, katerih se oklepate misleč, da vam to prinese občutek varnosti. Ta občutek je znotraj vas in bodite skozi svoja delovanja ter podvige ponosni nase. Veliko vas je tam zunaj, ki varnost iščete v partnerju, v hiši staršev, … Jelen je gospodar v svojem gozdu. Odrašča v zanj nevarnem okolju, a se uči iz vsakega majavega koraka in se neveden podaja po mnogih poteh narave. Naj bo zgled vsem, ki se želite osamosvojiti in se postaviti na svoje noge. Ne bojte se mraka ali kamna, na katerega stopite, učite se skozi izkušnje - učenje je del odraščanja. Jelen sporoča, da bo teden odličen za nove podvige in podprl bo vse tiste, ki boste zase in svojo prihodnost naredili nekaj novega. Njegova energija bo podprla tiste, ki boste naredili velik korak zase.
Teden torej obeta veliko, a le za tiste, ki boste imeli dovolj poguma, da se podate na nove »pašnike«. Tako jelen kot bik vam zagotavljata uspehe, zato delujte na pošten način in pohvalite se za dosežke, katere boste nizali enega za drugim.

Nal Husić je profesionalni tolmač ciganskih kart ter kart svetih živali, angelski terapevt, beli mag in učitelj meditacije, sam pa pravi, da je njegov glavni naziv pomočnik ljudem.

Tisti, ki se želite bolje seznaniti s temi čudovitimi energijami, se naučiti brati zapise, načrtno delati z njimi in jih povabiti v svoje življenje, se mi lahko pridružite na tečaju branja živalskih vodnikov. Več o tečaju si lahko preberete na www.potovanjeduse.si, in sicer TUKAJ.