Astro

Črna magija ljubi strah in vaše predmete! Katere?!

Sonči Nered-Čebešek
19. 10. 2018, 12.11
Posodobljeno: 19. 10. 2018, 12.43
Deli članek:

Glavno in tudi prvo vprašanje, ki se pri omembi črne magije praviloma pojavlja, je seveda vedno isto: zakaj na nas lahko deluje?

PS
Negativno energijo vam lahko v dom prinesejo tudi predmeti, darila, ki vam jih ljudje podarijo z ne najbolj čistimi nameni.

Andreja Novak, raziskovalka energijskih vplivov, ki bi jih lahko poimenovali črna magija, pravi: »Razlogi, da se vam to zgodi, so po navadi zaviti v pretekle energije ali rane, s katerimi ste že prišli na svet in prek katerih imajo negativni sistemi vpliv na vas. Torej nič, kar ne nosi vsaj semena v vaših energijah, ne more vplivati na vas iz okolja.«

S24
Andreja Novak – energijska svetovalka, astrologinja in Feng-Šui mojstrica raziskuje tudi črno magijo.

Andreja Novak je jasna: »Nikakor ne verjamem v moč črne magije, ker je nima, dokler ji jo vi ne podarite. Če ji moči ne boste podarili, poti k vam ne bo mogla najti.« 

Polovica moči črne magije leži v vraževerju, v številnih ljudskih zgodbah o magijah in urokih ter seveda v številnih pravljicah, v katerih zlobna čarovnica da izbranki zastrupljeno jabolko, rešiti pa jo mora princ s poljubom. Na ta način črna magija prek ustnega izročila dobiva veliko večjo reklamo kot delovanje Svetlobe, saj so njene igre precej bolj dramatične ter buri domišljijo in čustva.

Črna magija je nekaj, kar je v osnovi resnično težko priznati – na neki od ravni pač sami nezavedno damo dovoljenje za poseg v naše energije. 

Druga polovica moči leži v preprostem čustvu – strahu pred črno magijo. To je tisto, kar daje gorivo tej dejavnosti, ki ima številne odjemalce že iz davnih časov. Črna magija prodaja tako uroke kot tudi zaščito proti črni magiji, celoten posel črne magije gre izključno k njej.
»Seveda strah pred črno magijo in neznanimi stvarmi, energijami, pritegne tudi elementarje – energijski mrčes, entitete, ki izčrpavajo energijo človeka, in sisteme, ki zlorabljajo strah, ki izmuči človeka, da postane nemočen in ubogljiv. Strah najbolj preprečuje, da bi preverili in zares pogledali, kaj se zadaj dogaja in kaj lahko sami storite,« opozarja Novakova.

KAJ PA ZAŠČITA?

Čistost srca in iskrenost ter jasnost v komunikaciji, hkrati pa čisto fizično okolje, ki vzdržuje čistost tudi v energijah, so osnova.

Novakova podrobneje razloži: »Če v sebi nimate slabih namenov in se tega tudi zavedate, boste pravočasno povedali vsem v okolici, kaj želite in kako. Izkazalo se je, da vsi, ki ste bili kdaj deležni črne magije, ste imeli v svojih prostorih (domu ali pisarni) številne predmete iz preteklosti, ki ste jih bodisi podedovali bodisi so bili predmeti že v prostoru, pa jih niste zavrgli zaradi različnih vzrokov.

dreamstime
Polovica moči črne magije leži v vraževerju.

Vsak predmet vibrira s svojo energijo in tako veliko starih predmetov nosi slabe vibracije vsega, kar se je dogajalo v tistem času. Če se to poveže še z vašimi ranami in starimi energijami, se lahko začnejo dogajati čudne stvari in ni nujno, da vam nekdo 'zavestno' naredi črno magijo, temveč se temnejše sile avtomatsko povežejo in vam začnejo zavirati osebnostno rast in razvoj.«

Dreamstime
Delovanje črne magije oziroma negativne energijske vplive lahko sprožimo edino sami.

POZOR – DARILA!
Negativno energijo vam lahko v dom ali službo prinesejo tudi predmeti, darila, ki vam jih ljudje podarijo z ne najbolj čistimi nameni. Torej če vam prijateljica, ki je zares ljubosumna na vaš videz, podari ogrlico, boste s to ogrlico sprejeli tudi njena čustva in morda boste na vratu čutili pritisk ter stiskanje zaradi energij, ki so bile (nezavedno) dane zraven. Je to že črna magija? Teoretično ne, tehnično pa.
Najbolj pogosti nosilci negativnih energij so predmeti, dani z negativnimi energijami. Zato se ne bojte zavreči daril ljudi, s katerimi nimate čistih in jasnih odnosov ter če začutite, da vas tisti predmet začne bremeniti. Na ta način boste pravočasno odstranili energije, ki bi vam dolgoročno naredile večjo škodo, morda samo utrujenost, zaradi katere pa ne boste več sledili svojemu življenju. 

Črna magija je nekaj, kar je v osnovi resnično težko priznati – na neki od ravni pač sami nezavedno damo dovoljenje za poseg v naše energije. 

PS
Turško oko