Astro

To nas čaka do konca leta 2018!

T.P.
18. 10. 2018, 12.10
Posodobljeno: 18. 10. 2018, 12.32
Deli članek:

Vsako leto se naučimo precej lekcij. In čeprav imajo prav vse lekcije svoj namen, so nekatere precej bolj pomembne od drugih.

PS
Pogled v zvezde razkriva za vsako znamenje zodiaka, kakšne lekcije se mora naučiti do konca tega leta.

Vsako znamenje zodiaka doživlja vsako leto nekaj drugega in čeprav je težko verjeti, bo prav to, kar vas je letos najbolj zaznamovalo, z vso silo raslo v naslednjih mesecih. Preberite, kaj vam lahko prinese konec letošnjega leta. Zavedajte se lekcij, ki bi se jih morali naučiti, a nikar ne zapravljajte preveč časa z razmišljanjem o tem, na kakšne načine se jih boste naučili.

Oven

Do konca tega leta boste v svojem življenju dosegli točko, ki vam bo prinesla popolno spremembo. Čeprav ste zelo organizirani in imate močno voljo, boste imeli težave s tem.

Ugotovili boste, da življenje včasih ne poteka čisto tako, kot bi si želeli. Nepričakovane stvari se dogajajo in ko jih ne morete rešiti, se morate prisiliti, da greste skoznje ter jih predelate.

Bik

Do konca tega leta se boste veliko naučili, najpomembnejša stvar, ki se je morate naučiti, pa je potrpljenje. Čas je, da nehate metati puško v koruzo. Ko se vse pove in naredi, kar je treba, se bo vse bolje končalo.

Obupavanje in opuščanje sta dve povsem različni zadevi, to morate dojeti.

Dvojčka

Do konca tega leta se boste soočili z velikim spremembami. Vaše življenje bo krenilo v povsem novo smer, kar vas bo izčrpalo.

Naučiti se morate, da si ne zasluži vsak vašega časa. Nekateri ljudje so toksični in rezanje vezi z njimi vam bo zelo pomagalo.

Rak

Morate izstopiti iz svoje cone ugodja in se naučiti biti to, kar ste. Konec leta vas bo prisilil v to.

Spoznajte, kako izraziti, kdo ste, in vse bo bolje.

Lev

Počutili se boste rahlo depresivno. Razlog je v tem, da ste končno dojeli, kako prazni se v resnici počutite, kadar ste v središču pozornosti.

Opažate, kako lažni so ljudje okrog vas, in to vas začenja motiti.

Devica

Bližate se prelomnici v vašem življenju. Zašli ste in niste prepričani, kam greste. Izstopite iz tega depresivnega stanja in sprejmite odločitve.

Morate se naučiti, kako prebroditi takšne prepreke, enkrat za vselej. Vaše življenje je ena sama rutina in letos se bo to spremenilo.

Tehtnica

Do konca tega leta se boste naučili težko lekcijo o ljubezni. To bi lahko bila romantična ljubezen ali ljubezen nasploh. Vedno dajete preveč napačnim ljudem.

Prihaja trenutek, v katerem boste spoznali, da so vaše potrebe prav tako pomembne.

Škorpijon

Vaša težava je v tem, da dovolite stvarem, da vas mučijo znotraj, nikoli pa ne uvidite težave zunaj. Do konca leta se boste naučili, kako se postaviti zase.

Ne boste več dovolili čustvom, da vas gazijo.

Strelec

Do konca tega leta se boste naučili, kako opustiti oziroma izpustiti stvari. Sicer znate biti lahkotni, pa vendar zadržujete preveč ljudi in stvari v sebi.

Vaše življenje je polno premikov, vendar imate preveč prtljage. To je nekaj, kar bi se moralo spremeniti.

Kozorog

Do konca leta boste odkrili marsikaj. Spoznali boste, kdo ste in kam želite iti, vendar se morate naučiti, kako preprečiti ljudem, da vas zadržujejo.

Vsakdo ima bližnje prijatelje in družino, vendar vas nihče od njih ne sme nadzorovati. Vaše življenje je samo vaše, vi ste edina oseba, ki je zadolžena za to.

Vodnar

Konec leta bo, milo rečeno, naporen in nor. Nič ne bo videti prav in vse bo v neredu.

To vas bo pripeljalo do lekcije, ki se je morate naučiti. Naučili se boste, kako živeti srečno življenje, in sicer skozi obsodbe ter napake. Do trenutka, ko se bo to leto zaključilo, bo vse prišlo na svoje mesto.

Ribi

Do konca leta se boste naučili, kako premagati svoje strahove. Vse, kar vam preprečuje, da bi sledili svojim sanjam, bo izpuhtelo.

Vemo, da se vam to zdi preveč dobro, da bi lahko bilo resnično, toda zaključek leta bo za vas naravnost čudovit.