Astro

Astro nasveti: od 15.10. do 21.10.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
15. 10. 2018, 11.28
Posodobljeno: 15. 10. 2018, 11.35
Deli članek:

Intenzivni dnevi za odnose. Bodite pozorni na prehitre reakcije in se potrudite, da izražate samo svoje iskreno mnenje. Če vam ni jasno, kaj bi želeli, potem se izognite razčiščevanju kakršnih koli odnosov. Ko pa veste svoje želje in počutje, potem se izrazite iskreno in srčno. Spremembe se obetajo.

PS
Ljubezen je v zraku.

Ponedeljek, 15.10.

Dober dan se obeta. Ustvarjanje reda vam bo danes šlo kot po maslu in hitro boste naredili vse, kar ste imeli v načrtu. Poudarek bo danes na komunikaciji in lahko, da boste dobili več ljubezenskih ponudb. Odprite se spremembi in si dovolite, da se vam začne življenje dogajati.   

Srečno znamenje danes: tehtnice in vodnarji.

Priporočljiva barva: bela in modra.

Torek , 16.10.

Padale bodo ideje in poslovno boste začeli iskati napredek in spremembe v dobro. Obilo podpore imate, da naredite preskoke tako v karieri kot v sprejemanju obilja. Sprostite um in aktivirajte vsakdanjo discipline in uspelo vam bo.

Danes srečno znamenje: raki in biki.  

Priporočljiva barva: modra in roza.

Sreda, 17.10.

Odličen poslovni dan, veliko uspeha lahko zabeležite tako čustveno kot delovno, še posebej, če ste prevzeli vajeti v svoje roke. Ne iščite podpore v nikomer, temveč se osvobodite miselnih in čustvenih ovir, ki so del preteklosti.  
Srečno znamenje danes: ovni in vodnarji.

Priporočljiva barva oblačil: rjava in zelena.

Četrtek, 18.10.

Optimizem vas bo danes zajel in dobro boste preživeli dan, ne glede na to, ali boste uresničili svoje načrte ali ne. Včasih je preprosto srečen dan brez pravega razloga in danes je tako.

Srečno znamenje danes: levi in škorpijoni.
Priporočljiva barva: črna in rdeča.

Petek, 19.10.

Nekatere iluzije ali strahovi se bodo razblinili in končno boste lahko zadihali. Vsega je bilo preveč in čas je, da realno pogledate, kam si želite usmerjati svojo energijo. Usmerite raje energijo v delo in svoje aktivnosti, kot v razlaganje svojih ciljev drugim. Ne zapletite se v prepire, niso smiselni.  

Srečno znamenje danes:  device in raki.

Priporočljiva barva: rumena in svetlo modra.

Sobota, 20.10.

Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo med prijatelji in znanci, zato boste raje iskali manj hrupne kotičke in hrepeneli po manjši družbi ali celo osamitvi. Če lahko, si privoščite dan ali vsak nekaj časa zase, da se sprostijo energije občutljivosti in boste spet bolj odporni na svet zunaj.  

Srečno znamenje danes: ribe in dvojčki.

Priporočljiva barva: vijolična in bela.

Nedelja, 21.10.

Sanjava in rahlo meglena nedelja se obeta. Želeli si boste biti drugje, a moč trenutka je tukaj in zdaj, zato uporabite energije, ki so vam na voljo in izrazite ali pocelite svoja čustva. Čas je, da sprejmete Ljubezen do sebe in se postavite na prvo mesto.

Srečno znamenje danes:  kozorogi in levi .

Priporočljiva barva: turkizna in oranžna.