Astro

S temi ljudmi imate dušne pogodbe!

T.P.
31. 3. 2019, 13.49
Posodobljeno: 31. 3. 2019, 13.57
Deli članek:

Ko smo v duhovnem svetu, ob vodstvu duhovnih vodnikov ter drugih modrih bitij izberemo svoje telo in družino.

PS
Naši največji zemeljski 'sovražniki' so naši največji dušni oziroma duhovni prijatelji.

To je običajno del večjih lekcij, karme ter življenjske misije, da bi naša duša rasla in prišla do novih spoznanj. Preden smo se rodili, nas je naša dušna družina vprašala: »Kaj se želiš naučiti v tem življenju?« Na osnovi našega odgovora se tedaj sklene pogodba duše.

S pomočjo jasnovidne 5D terapevtke Alje Špiljak boste prejeli prave karmične uvide za sedanji trenutek življenja. Kdaj? Kje? V soboto, 13. aprila v Ljubljani, na našem festivalu ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo cel dan potekal v Radisson Blu Plaza hotelu (BTC).

Več o dogodku lahko preberete >>> TUKAJ!

Vstopnice pa so na voljo >>> TUKAJ!

Vstopnice so naprodaj tudi na prodajnih mestih Eventima, Pošte Slovenije in na vseh Petrolih. 

Petisvet
Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov.

Nasprotno od tistega, kar želimo

Če se želimo naučiti strpnosti, v tem življenju prav gotovo ne bomo obkroženi z učitelji zena, temveč z ljudmi (denimo z brati ali s sestrami), ki bodo neprestano preizkušali naše potrpljenje ter nas namenoma delali nervozne.

Če se želimo naučiti ljubezni, se bomo srečali s sovraštvom.

Ne glede na lekcijo, ki se je moramo naučiti, bomo vedno iskali nasprotno od tistega, kar želimo na Zemlji. Denimo, če v duhovnem svetu, torej pred ponovnim rojstvom, izberemo učenje samozavesti, se bodo v našem življenju pojavili ljudje, ki se bodo pretvarjali, da so naši prijatelji z namenom, da nas prizadenejo. Na tem principu temeljijo sporazumi duš, saj samo takrat, ko nas gazijo, nimamo druge izbire, kot da se naučimo postaviti se zase.

Lasten razvoj je lahko zelo boleč proces, ki sam po sebi zahteva prečiščevanje. To je tako kot z diamantom, ki ga je treba polirati, da dobi sijaj. Mi gremo skozi podoben proces.

Obstajata dve vrsti bolečine: ena je povezana z nasiljem, druga pa z učenjem. Nasilna bolečina nima nobenega namena, tista, iz katere se učimo, pa je ključna za rast.

Metanje iz ravnotežja

Sprva nam vesolje pokaže, da lahko veliko dosežemo z vajo, po tej začetniški sreči pa nas čaka prvi korak k rasti, in to je, da nas iz centra ravnotežja vrže določena količina nečesa, proporcionalna količini tistega, kar smo izbrali, da se bomo naučili. Skozi učenje in rast se vračamo v center z orodjem, ki ga potrebujemo za vrnitev domov.

Uspeh oziroma naše vrnitev v ravnotežje pomeni rast.

Vesolje nam v svoji neskončni ljubezni stalno pošilja lekcije, ena najtežjih resnic, ki jih moramo sprejeti, pa je ta: »Bravo, naučil si se lekcijo, rešil si težavo. Čestitam, čas je za nagrado – novi problem.«

Vsakič znova, ko pokažemo svojo sposobnost reševanja neprijetnih situacij, življenje postane malce težje. To je enostavno eden najtežjih aspektov naše poti učenja, pa vendar je čudovit zaradi rasti, ki jo doživljamo med procesom.

Najpomembnejše je zavedanje, da so naši prijatelji tisti, ki nas učijo te lekcije. Naše PRIJATELJSKE DUŠE (z našim pristankom) so tiste, ki nas bodo prizadele, izdale ter nam pomagale, da dobimo priložnost za učenje.

Da vse naše izkušnje delujejo verodostojno, po rojstvu pozabimo, da so vsi ti ljudje, ki nas najbolj ranijo, v resnici  naši najboljši prijatelji, s katerimi smo sklenili dušne pogodbe. Zato ne bo odveč nasvet: pretvarjajte se, da vas imajo vaši 'zemeljski sovražniki' radi in to bo zagotovo spremenilo vašo perspektivo.