Astro

Vpijate tujo žalost? 5 načinov zaščite

T.P.
9. 10. 2018, 13.31
Posodobljeno: 10. 10. 2018, 07.07
Deli članek:

Kalifornijska psihoterapevtka Doreen Virtue, ki slovi po izjemni povezanosti z angeli, poudarja, kako zelo pomembno je čiščenje negativnosti in podaja načine čiščenja.

PS
Niso vse emocije naše.

Doreen pravi, da senzibilni ljudje hitro vpijajo tuja čustva, kot so strah, jeza, žalost, bes … Pogosto jih mešajo z lastnimi čustvi, zato je zanje še posebej pomembno, da se naučijo zaščite in čiščenja tujih emocij. Njenih pet nasvetov lahko pomaga vsakemu, ki čuti, da je prevzel tuje negativnosti oziroma da potrebuje zaščito.

PS
Doreen Virtue svetuje energijsko čiščenje v naravi.

1. Moč narave

Narava je velika čistilka in če redno hodite, planinarite ali samo sedite ter uživate v naravi, se boste počutili osveženo. Kdor ni dosti v naravi, naj naravo postavi v svoj dom, in sicer v obliki male fontane, lončnice ali kristala.

Poleg tega nam narava ponuja še nekaj 'sredstev' za čiščenje:

- morsko sol lahko posipate v kopel, ki vas bo popolnoma revitalizirala

- eterična olja, kot je denimo olje sivke, vas bo pomirilo

- prižgite posušeni žajbelj in očistite svojo energijo, energijo doma ali poslovnega prostora

2. Popoldanski dremež

Ko smo bili otroci in smo postali jokavi, so nas starši dali spat. Ta metoda deluje tudi v odrasli dobi. Spanje vam bo napolnilo baterije in vas odprlo za nove navdihe, ideje ter rešitve.

3. Molitev

Ne glede na verska ali duhovna prepričanja, molitev dokazano deluje na zdravje in dolgoživost. Skozi molitev občutimo olajšanje, saj delimo težo z Izvorom vseh odgovorov, podpore in rešitev. Samo prisluhnite božjim napotkom in jih udejanjite.

4. Nadangel Mihael

Nadangel Mihael je vojskovodja nebeške vojske, vodja in zmagovalec v bitki proti Luciferju. Ko začutite, da potrebujete zaščito pred negativnostjo, se obrnite na Mihaela. Podobno kot molitev, vam bo prinesel mir, poleg tega pa tudi zaščito ter varnost.

5. Razstrupljanje

Razne kemijske snovi iz hrane in pijače, ki jih zaužijemo, v nas vzbujajo jezo, napetost, tesnobo. Celo kofein nas lahko privede do pretirane zaskrbljenosti. Z detoksikacijo se nam povrneta samozavest in jasnost.