Bodite pozorni

Nesreče in znaki se nam kažejo z razlogom!

tp
2. 5. 2022, 20.42
Posodobljeno: 2. 5. 2022, 20.52
Deli članek:

Marsikdo verjame, da imajo samo izbranci posebne psihološke sposobnosti, a dejstvo je, da imamo prav vsi vsaj eno skupno posebno moč – intuicijo. Z malo vaje lahko svojo povezavo z intuicijo tako utrdite, da boste z njeno pomočjo dosegali najvišje cilje.

PS
Sanje znajo biti neverjetno zgovorne.

PS
Prebudite svoj šesti čut.

Intuicija ima vedno pravi odgovor in če ji boste pazljivo prisluhnili, vas bo popeljala naravnost k uresničenju vaših sanj. Objavljamo 5 tehnik, s pomočjo katerih boste izboljšali svojo povezavo z intuicijo.  

Vprašajte svoje telo

Kadar ste negotovi in ne veste, po kateri poti v življenju bi krenili, vprašajte svoje telo. Primer: če vam ponudijo delo, za katerega niste prepričani, ali bi ga sprejeli ali ne, sedite in zaprite oči. Globoko vdihnite in se umirite, nato vprašajte svoje telo za nasvet. Še vedno zaprtih oči mentalno skenirajte svoje telo in bodite pozorno na reakcijo. Vaša intuicija bo povzročila določen občutek v vašem telesu. Če je odgovor 'da', se boste naježili od ugodja, začutili boste prijetno vznemirjenje. Če je odgovor 'ne', bo tudi počutje negativno – začutili boste nekakšno praznino ali bolečino v želodcu.

PS
Vsak ima nadčutne sposobnosti.

Bodite pozorni na znake v svojem okolju

Ko se z nekom pogovarjate in postaja situacija napeta, bi bilo dobro, da se malce ozrete okrog in ugotovite, ali vam kakšna slika pritegne pozornost. Če denimo uzrete znak stop, vam intuicija verjetno svetuje, da pogovor čimprej zaključite. Zapomnite si, vse nesreče in znaki se vam prikazujejo z razlogom. Kadar resnično potrebujete nasvet, torej poiščite znake, ki vas bodo podprli, ali pa na nekaj opozorili.


Zapomnite si: vesolje vedno nagradi hvaležno srce.

Odkrijte svoje srečne znake

Še eden od načinov komuniciranja z intuicijo je identifikacija tako imenovanih srečnih znakov. To so lahko določene pesmi, številke (11:11, 12:12, 3:33 …), ki jih naključno opazite na uri, metulji, določeni napisi na avtomobilskih tablicah, znamke avtomobilov itd. Zaprite oči in vprašajte svojo intuicijo, kateri so vaši srečni znaki, ki vam kažejo, da ste na pravi poti. Kadar koli vidite ali slišite srečne znake, vedite, da prejemate pozitivno podporo od vaše intuicije.

PS
Poiščite odgovore v sebi.

Vprašajte in se prepustite

Če je vaše vprašanje bolj kompleksno in vam ne bo zadostoval zgolj pritrdilen ali nikalen odgovor, enostavno vprašajte svojo intuicijo. Sedite, zatisnite oči ter intenzivno razmišljajte o svojem vprašanju vsaj minuto, zatem preusmerite misli drugam in dovolite intuiciji, da vas privede do odgovora. Morda boste dobili odlično idejo med vožnjo, ali pa sredi nekega pogovora. Vsekakor bo odgovor prišel sam od sebe, ko ga boste najmanj pričakovali.

Profimedia
Kjer koli in kadar koli se lahko umirite, zatisnete oči ter vzpostavite zvezo s svojo intuicijo.

Dovolite intuiciji, da vas pripelje do odgovora.

Prepustite se spancu

Sanje so odličen način za komuniciranje z intuicijo, zato kar veselo v posteljo. Ko zaprete oči in začnete drseti v spanec, skrbno razmišljajte o vprašanju, ki ga imate za vašo intuicijo. Morda boste odgovor dobili sredi sanj in se ga boste spomnili, ko se boste prebudili, morda pa se sanj sploh ne boste spomnili, vendar pa boste zjutraj preprosto vedeli, kaj morate storiti. Ni čudno, da obstaja rek, jutro je pametnejše od večera.