Astro

Astro nasveti: od 8.10. do 14.10. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
8. 10. 2018, 06.44
Posodobljeno: 8. 10. 2018, 06.50
Deli članek:

Pred nami je čustven teden poglobljene komunikacije.

PS
Spregovorite iz srca.

Ponedeljek, 8.10.

Luna preide v tehtnico in ponedeljek bo sproščen, komunikativen in veliko stvari se bo razrešilo spontano, v povezavi z ljudmi, ki so vpleteni. Bodite pozorni na ljudi, ki jih srečate in sodelujte v dogajanju.   

Srečno znamenje danes: device in raki.

Priporočljiva barva: srebrna in siva.

Torek , 9.10.

Že zjutraj se dovrši mlaj, ki bo na novo postavil vaše odnose in sprostil tudi komunikacijo v vseh smereh. Bodite pozorni na svoja čustva, na svoje srce in želje ter se usmerite v to, kar želite pozitivno skomunicirati. Prihaja namreč obdobje poglobljene komunikacije, zato je nujno, da veste, kaj si želite.

Danes srečno znamenje: kozorogi in biki.  

Priporočljiva barva: modra in roza.

Sreda, 10.10.

Takoj po polnoči se merkur prestavi v škorpijona, v najbolj poglobljeno znamenje, kjer bo povzročil sprostitev besed. Zato bodite danes zbrani, z besedami lahko ustvarjate namreč nove začetke, na novo aktivirate svoja področja življenja tudi s tem, da začnete govoriti resnico iz svojega srca. Ker bo tudi luna prešla v škorpijona, bodo čustva prekipevala.
Srečno znamenje danes: škorpijoni in strelci.

Priporočljiva barva oblačil: rjava in zelena.

Četrtek, 11.10.

Harmoničen dan se obeta in vibrirali boste z zadovoljstvom. Danes so možnosti, da odkrijete močna čustva, ki jih nosite v sebi. Najprej si jih priznajte sebi in jih negujte v sebi. Nato pa jih izrazite navzven.

Srečno znamenje danes: tehtnice in ovni.
Priporočljiva barva: črna in rdeča.

Petek, 12.10.

Danes so vas lahko prebudile močne sanje, ki so sprostile močna čustva v vas. Srečen dan se obeta in imeli boste ideje in podporo za uresničevanje veliko zanimivih ali celo nenavadnih idej. Sledite osebni moči, ki vam bo dala novega zaleta za življenje. Ne sklepajte kompromisov tam, kjer to ni potrebno.  

Srečno znamenje danes: levi in vodnarji.

Priporočljiva barva: rumena in svetlo modra.

Sobota, 13.10.

Sproščena sobota za nakupovanje in druženje. Večji plani za čiščenje in delo se ne bodo uresničili, saj boste komajda sledili vsemu dogajanju med ljudmi. Pazite,da ne padete v dramo drugih ljudi, saj ni potrebe za to in jim s tem tudi ne boste nič pomagali.

Srečno znamenje danes: ribe in dvojčki.

Priporočljiva barva: vijolična in bela.

Nedelja, 14.10.

Sprostitev, spanje in srečevanja bodo danes zaznamovala vaš dan. Pozabili boste na vse obveznosti in se nanje spomnili šele pozno zvečer. Pri tem vas bodo vodili drugi ljudje, ki vas bodo vabili na različne dogodke in težko jim boste rekli ne.

Srečno znamenje danes:  strelci in raki.

Priporočljiva barva: turkizna in oranžna.