Astro

Karte nam za oktober napovedujejo

Nal Husič, beli mag in bralec ciganskih kart (Duhovni atelje Potovanje duše)
4. 10. 2018, 09.12
Posodobljeno: 4. 10. 2018, 10.38
Deli članek:

Pa je prišel nov mesec. Oktober. Čas, ko bo listje odpadlo. In transformacije se začnejo. Tudi naše, kajne?

arhiv svet 24
Nal Husić, beli mag in bralec ciganskih kart (Duhovni atelje Potovanje duše)

Času primerno smo izbrali karte, ki razumejo transformacijo. Svete živali. Morda res nimajo človeških besed za izražanje, pa vendar povedo velikokrat toliko več kot človek. Njihova učenja so subtilna, a veličastna za tiste, ki so pripravljeni poslušati.
In te svete lepotice tako rade predajajo tudi sporočila. Tokrat za vas. Za vaš nebeškoskop smo izbrali sporočila iz kart svetih živali. A to še ni vse. Svetim živalim se pridružujejo še mistične lepotice, ki ljubijo obilje – ciganske karte.

Nal Husić je profesionalni tolmač ciganskih kart, angelski terapevt, beli mag in učitelj meditacije, sam pa pravi, da je njegov glavni naziv pomočnik ljudem.

svet24
kozorog - ljubica

KOZOROG – karta ljubice

Rojenim v znamenju kozoroga bo mesec oktober prinesel nekaj sprememb in lekcije se bodo kazale iz naslova odnosov. Zahtevana bo velika mera učenja in spoznavanja sebe. Dolgo ste plavali s tokom življenja in dopuščali, da se namesto vas odločajo drugi, a če želite boljše okoliščine, bo treba vzeti krmilo življenja v svoje roke. Postavite sebe na prvo mesto, v ospredje dajte svoje vrednote, svoje cilje in na vse, kar se bo zgodilo, glejte iz oči – učenja. Tako se vam bo ponudila možnost, da se na novo postavite na noge in osvojite umetnost ljubezni – do sebe.

arhiv svet 24
vodnar - vodni zmaj

VODNAR karta zmaja vode

Vam, vodnarji in vodnarke, bo mesec oktober ponudil paleto vseh odtenkov ljubezni. Zna se zgoditi, da se bodo vrnile določene stvari ali ljudje iz preteklosti ali pa bodo na plan priplavale kot vodni zmaj informacije o njih. Zmaj vode vam prigovarja, da se na te dogodke ne odzovete burno ali v »ihti«. Dovolite, da se pokaže celotna slika, in šele nato naredite ključno potezo, ki vam bo prinesla pomirjenost v srcu in nahranila vašo dušo z mirom. Imejte dovolj poguma, ki ga združite s sočutjem, in vsi dvomi bodo zbledeli pred sliko tistega, kar vas bo napajalo z občutkom sreče in uresničenih želja.

arhiv svet 24
ribi - otrok

RIBI  karta otroka

Pripadnike in pripadnice tega znamenja bo mesec oktober blagoslovil z novimi začetki. A da do njih pride, je na vas, da v svoje življenje vnesete novitete vseh vrst. Čas je za revolucionarno razmišljanje. Vse tisto, kar vas veseli in polni vaše srce z radostjo, si privoščite z veliko žlico. Seznanite se z novimi znanji, pahnite se v večje projekte, naredite tisto, o čemer ste do zdaj le sanjali. Presenečeni boste nad dosežki. Bodite tudi otročje navihani. Lahkotnost je tista, ki vam bo odprla vrata doseganja uspeha. Zaživite v radosti.

arhiv svet 24
oven - krava

OVEN  karta krave

Dragi ovni, mesec oktober vas bo preizkušal z vero. Kako močno verjamete vase in v življenje? Za vami je obdobje, ko ste izkušali obilje, in zelo pomembno je, da v tem času poiščete ravnovesje prav v vsem. Če verjamete, da ste v pomanjkanju, se boste bali dajati, in če verjamete, da ste v obilju, boste lažje sprejemali. Poiščite ključ, ki vas bo peljal do poti, na kateri se boste počutili varne. Notranji mir in občutek izpolnjenosti boste dosegli s tem, da vnesete več ljubezni in topline v odnose. Vedite, da kolikor vlagate, toliko boste tudi dobili.

arhiv svet 24
bik - potovanje

BIK  karta potovanja

Oktober bo za pripadnike tega znamenja zelo razgiban in dinamičen. Kar se je zgodilo, se je in zdaj vas energije kličejo, da se premikate naprej. Za vas je izjemno pomembno, da v tem času zbudite notranjo moč bika in se premaknete stopničko višje. Naučili ste se, da je dinamika tista, ki narekuje vaš obstoj, in pred vami je lepa pot ustvarjanja in osvajanja novih izkušenj, kjer boste ponosno zablesteli. Privoščite si tudi krajšo pot ali oddih, ki bo nahranil vaše srce, da boste lažje ustvarjali.

arhiv svet 24
dvojček - svinja

DVOJČKA  karta svinje

Za vse dvojčke prihaja lepa novica. Oktober je mesec, ko se pobirajo pridelki, ki so bili skrbno negovani vse leto, in tako boste vi želi obilje na vseh področjih. Kljub vsemu, kar ste prestali, boste zdaj dosegli tisto, v kar ste vlagali svoj trud. Dano vam bo izkusiti uspeh, radost, obilje in občutek zmagoslavja. Končno boste pomirjeni, saj vas bo oktober obdaroval z uresničenimi željami. Vam pa karta svetuje, da svoje uspehe in dosežke radodarno delite z drugimi, saj boste s tem deležni še več obilja. Čestitke!

arhiv svet 24
rak - mislec

RAK  karta misleca

Od vas, dragi raki, se bo v tem obdobju zahtevalo več premišljenosti. Oktober je mesec, ko bo treba v ospredje postaviti svojo karierno pot. Za vami je obdobje učenja in spoznavanja sebe in ni bilo prijetno, a na tej točki se ne ustavite. Zdaj ste si postavili močno energijo, da naredite in ustvarite še veliko več. Osredotočeni bodite na svoje cilje in seznanite se z novimi idejami, kaj lahko vi ponudite svetu. Imate veliko znanja in izkušenj in čas je, da ga predate drugim ljudem. Povezujte se s tistimi, ki imajo izkušnje in že delujejo. Navdih iščite skozi učenje in predajo znanj.

arhiv svet 24
lev - orel

LEV  karta orla

Levom karta orel svetuje, da se umaknete v zavetje svojega doma in v njem pogledate širšo sliko svojega življenja. Že nekaj časa »krožite« nad neko idejo in jo opazujete, a mesec oktober je odličen, da ta ideja tudi zaživi v stvarnem svetu. S svojim pogumom in močjo ji boste dali krila, začnite ustvarjati, investirajte vase, zajadrajte na nova ozemlja. Zelo pomembno bo, da poskrbite, da se boste počutili močne, in varujte svojo energijo, saj jo boste potrebovali za ustvarjanje in doseganje novih uspehov. Ohranite močno vero v svoj cilj, s tem lahko vaš projekt poleti okoli sveta.

svet24
devica - sporočilo

DEVICA  karta sporočila

Rojenim v tem znamenju prinaša oktober moč v komunikaciji. V vaši naravi  je, da želite pomagati drugim, in to je lepo. Vendar pa v tej želji pomoči drugim ne pozabite tudi nase in na svoje občutke. V tem obdobju ne skrivajte in ne tlačite svojih čustev, saj so še kako živa v vas. Širite ljubezen, širite svetlobo in dobra dela, a ne pozabite nase. Vse, po čemer hrepenite ali kar si želite, se mora najprej slišati iz vaših ust in šele nato vam bo dano, da to izkušate. Če vam karkoli leži na duši ali če do koga gojite čustva, to tudi povejte. Pomembno bo za vas.

arhiv svet 24
tehtnica - žerjav

TEHTNICA karta žerjava

Tehtnice se boste v mesecu oktobru urile v svoji potrpežljivosti. Mnogi ste v želji, da bi izkusili navidezne stvari, pozabili, da se zadovoljstvo skriva v pomirjenosti s samim seboj in s kvaliteto svojega življenja. Ozrite se naokoli in spoznali boste, da so prijatelji dragoceni, a pravi diamant se skriva v globinah vašega srca. In ko boste potrebovali moč, pogum ali boste hrepeneli po miru, boste vse to našli ravno v globinah svoje duše. V času, ko se vse za vas ureja, da se postavi na svoje mesto, se posvetite spoznavanju sebe in svojih zmožnosti. Začutili boste, kdaj je pravi čas, da ukrepate.

arhiv svet 24
škorpijon - ljubosumje

ŠKORPIJON karta ljubosumja

Vam, škorpijoni, karta ljubosumja za mesec oktober nosi sporočilo, da začnite postavljati meje. Te meje postavite v prvi vrsti sebi in drugi jih bodo spoštovali. Veliko svoje energije ste vlagali na področja, kjer vašega truda niso spoštovali, in od vas se je zahtevalo še več. Zagotovite si okoliščine, v katerih boste mirni in boste lahkotno delovali ter se posvečali svojim ciljem. Za doseganje teh se zdaj naravnajte nase. Občutek utrujenosti in izčrpanosti nadomestite z masažo, svojemu telesu privoščite kvalitetno nego in regeneracijo ter si tako obnovite moči.

arhiv svet 24
strelec - volk

STRELEC  karta volka

Strelci in strelke, vas je preteklo obdobje preizkušalo na vse mogoče načine. Ovire, s katerimi ste se srečevali, niso bile ravno prijetne in mnogi izzivi so od vas terjali vztrajnost, s katero ste premagovali lastne sence. Mesec oktober bo vaš zaveznik, da spoznate sebe in okusite lastne sposobnosti, in česa ste se naučili v preteklosti. Spoznali ste, kaj je pogum in kaj pomeni prevzeti odgovornost zase in za svoje življenje. Vi ste tisti, ki boste določili, kaj je vaša pot, in vsaka ovira, ki se pojavi, vas bo kovala v mojstra svojega življenja. Zavedajte se svojih moči.