Astro

Nadčutno branje duše s Katjo

T.P.
14. 11. 2018, 10.43
Posodobljeno: 14. 11. 2018, 12.42
Deli članek:

Če bi ji znali prisluhniti, če bi jo znali slišati, bi od svoje duše lahko izvedeli o sebi precej več, kot vemo.

PS
Katja Mihelčič, intuitivna svetovalka in pisateljica

Na srečo obstajajo ljudje, ki znajo slišati tako svojo kot duše drugih. Naša strokovna sodelavka Katja Mihelčič - Kami je ena njih, nadčutna bralka duše.

Če bi radi izvedeli, kaj vam želi vaša duša povedati, imate priložnost, da se ji v torek, 20. novembra 2018 ob 17. uri pridružite v Ateljeju osebnega in duhovnega napredka Čarobna energija: Slamnikarska 18, v Domžalah, kjer bo uro in pol potekalo nadčutno branje duše v skupini.

Katja se bo posvetila vsakemu udeležencu posebej. Vsak bo torej deležen krajšega nadčutnega branja duše, kjer mu bo predala ključna sporočila, ki jih v danem trenutku najbolj potrebuje. 

Prednost nadčutnega branja v skupini

Vsaka skupina se oblikuje z določenim namenom. Zato so tudi sporočila, ki jih Katja predaja drugim, ključna za vas. Od celotnega dogodka boste torej odnesli veliko novih informacij, ki jih potrebujete, na koncu pa se boste sprostili še skozi prijetno in čarobno meditacijo.

Cena udeležbe je 10 evrov.

Obvezne prijave na mail: katjamihelcic.info@gmail.com

Vse informacije, ki vam jih Katja preda tekom svetovanja, so nadčutno pridobljene. Informacije prejema iz kozmosa oz. energije našega izvora ter tudi preko vseh drugih energij našega čudovitega obstoja. Te informacije do nje pridejo preko intuitivnih kanalov: jasnovidnosti, jasnoslišnosti, jasnovednosti in jasnočutnosti, ki jih razvija že vse od otroštva dalje. Informacije, ki vam jih predaja, se navezujejo tako na vaš fizični nivo, kot tudi na psihični, čustveni, duhovni, mentalni in energetski nivo.

Več o nadčutnem branju duše lahko izveste na Katjini spletni strani – TUKAJ.

Na voljo bodo tudi vsi izdelki avtorice Katje Mihelčič, po AKCIJSKI CENI.