Astro

Jesen bo pokazala zobe, 40 kritičnih dni!

T.P.
3. 10. 2018, 15.39
Posodobljeno: 4. 10. 2018, 08.10
Deli članek:

Katere želje se nam bodo izpolnile v naslednjih 40 dnevih? Na kaj bodimo pozorni in čemu se skušajmo izogniti v času trajanja retrogradne Venere v Škorpijonu?

PS
Ni naključje, da je Venere retrogradna točno 40 dni.

Ni naključje, da je Venera retrogradna točno 40 dni. Število 40 je sveto število v domala vseh religijah in je običajno povezano z izpolnitvijo obljub, vendar šele po končanem obdobju testiranja ter preizkušenj.

Od 6. oktobra do 16. novembra bo Venera retrogradna.

S prihodom v znamenje Škorpijona bo Venera pridobila intenziteto, s katero se lahko meri le malokaj; poudarek bo na njenih zapeljivih močeh. Šla bo na vse ali nič. Stremela bo po ljubezni, ki popolnoma prevzame, ter intenzivnih čustvenih zvezah. Prav nič se ne bo obirala pri vstopanju v največje globine ter se tam dotaknila tudi naših temnih plati.  Že kar takoj vas bo spomnila na tisto eno stvar, ki si jo od nekdaj želite, a je nikdar niste dobili. Navdihnila vas bo, da boste spet šli v akcijo ter jo skušali dobiti zdaj. Kot vedno, kadar je retrogradna, bo Venera tudi tokrat testirala naše odnose in zveze ter seveda ljubezensko življenje. Zdaj imamo priložnost, da v naslednjih 40 dneh dodobra prevetrimo in ovrednotimo vse to.

.......................................................................................................................

Da bi lažje prebrodili težko obdobje, ki prihaja, si lahko omislite čarobno zapestnico ljubezni, ki jo naročite TUKAJ.

Več o njej pa lahko preberete v članku: Težko je verjeti, a resnično dela to.

PS
Poleg rožnatih kamnov dajejo zapestnici dodatno moč tudi ljubezenski simboli.

.......................................................................................................................

Retrogradna Venera nas bo iz naše varne cone udobja pahnila v neznano in četudi nam bo to znova prineslo izzive ter bolečino, bo vredno doživetja. Šele sredi novembra bomo uzrli končni izhod ter razrešitev tega tranzita. Največja verjetnost je, da bo izid tokratne retrogradne Venere povezan z vašimi zvezami. Končni cilj Venerinega retrogradnega gibanja je, da nam pokaže, kako najti razum v strasti, kako najti objektivnost v tem, kar je načeloma naše subjektivno gledišče.

Dobili bomo priložnost, da se naučimo pridobiti nekaj, kar si najbolj želimo, vendar pa bomo morali najprej razumeti tisto, kar si želi 'drugi'.

Če vaše najgloblje želje niso izpolnjene, je to morda zato, ker se morate spomniti načela dajanja in prejemanja ter na tem področju vzpostaviti ravnotežje.

Izpostavljena bo tudi Venerina negativna plat zadovoljevanja čutih potreb za vsako ceno. Astrologi opozarjajo, da faza retrogradne Venere nikakor ni dobra za začetek partnerskega odnosa ali za poroko, prav tako tudi ne za začetek poslovnih odnosov.

Dramatični odnosi in vrnitev stare ljubezni

Retrogradna Venera bolj prinaša konec nekega odnosa, ljubezenskega, partnerskega, saj prinaša občutek, da stari odnosi nimajo več smisla in da so izgubili vso vrednost oziroma da se tako ne morejo več nadaljevati. Prav lahko se zgodi, da se bodo v tem obdobju obnovili odnosi, ki so bili nekoč prekinjeni, da se bodo torej vrnile stare ljubezni.

PS
Venera bo šla na vse ali nič.

Venerino retrogradno gibanje bo imelo dve fazi, saj bo po Škorpijonu prešlo v Tehtnico: prva faza bo v oktobru in bo zelo razburkana ter čustveno zapletena, medtem ko bo prvo polovico novembra zaznamovalo iskanje ter vzpostavljanje harmonije na novi način.

PS
Čas je za prevetritev odnosov.

Ker v času retrogradne Venere vse stare stvari izgubljajo vrednost, lahko pričakujemo ugodne nakupe s popustom, vendar previdnost ni odveč, saj je namen ta, da kupimo nekaj, kar bo kasneje imelo precej večjo vrednost.

Oktobra bodo čustva zelo močna in se bodo izražala na čuden način, včasih tudi prikrito.

Posebej dramatična dneva se obetata 11. in 12. oktobra, ko bodo na udaru ljubezenski pari. Izbruhnejo lahko veliki konflikti in prepiri.

Nekateri se bodo obnašali zelo dramatično, drugi celo histerično

Poleg krize v medosebnih odnosih bo tokratni tranzit izzval tudi težave z materialnimi dobrinami in financami. Tudi na tem področju vse staro izgublja vrednost, zato se bomo počutili izgubljeno. Astrologi pravijo, da bo tokratna jesen posebej kritična glede financ, investicij, bančnih kreditov in podobnih reči. Vse se spreminja, tudi odnos do denarja ter investicij, ki dobivajo drugačno vrednost.

.......................................................................................................................

Morda vas v tem obdobju pokliče lepa prijateljica, ki bo poskrbela, da bo vaše finančno stanje kljub težkim časom ostalo stabilno in da bodo vaši občutki prežeti s srečo ter optimizmom? Če vas že kliče, lahko to pisano lepotico – zapestnico sreče kar takoj naročite TUKAJ.

PS
Zapestnica sreče vam pomaga pritegniti obilje.

----------------------------------------------------------------------------------------

Ko Venera novembra vstopi v Tehtnico, bo to prineslo harmonizacijo odnosov ter umiritev občutkov. Po 10. novembru bo drama popustila, zaljubljenci se bodo znova znašli v objemu in finance bodo videti precej bolje.