Astro

7 stvari, ki jih doživimo v trenutku smrti!

T.P.
19. 9. 2018, 13.41
Posodobljeno: 19. 9. 2018, 14.01
Deli članek:

Dr. Michael Newton je psiholog, ki se je specializiral za hipnoterapijo. Med svojim delom je hitro odkril, da se ljudje lahko vrnejo tako daleč v preteklost, da se spomnijo stvari, ki se niso zgodile samo v tem življenju, temveč tudi med življenji.

PS
Številni ljudje vidijo svoje fizično telo v trenutku, ko se zavest ločuje od fizičnega.

Svoje primere je opisal v knjigah, med katerimi sta največ pozornosti poželi knjižni uspešnici Potovanje duš in Usoda duš. Presenetljivo je predvsem to, da so vsi, ki jih je dr. Newton popeljal v daljno preteklost, povedali iste stvari.  

Kaj se dogaja z nami, ko umremo. Kam odide naša duša? Če so vas vzgajali religiozno, potem verjamete, da obstajata samo dva kraja, kamor lahko odidete: raj in pekel, odvisno od tega, ali ste bili dobra ali slaba oseba. A po dognanjih dr. Newtona to očitno ne drži.

Poleg tega, da nima smisla razmišljati samo o dveh možnostih, se lahko opremo tudi na številne znanstvene raziskave o tem, kaj se dogaja, ko ljudje zapustijo svoja telesa in se vrnejo v svet duš. Na tisoče izkušenj bližnje smrti so izoblikovale informacije, ki so potrebne za pridobivanje natančnejše slike o tem, kaj nas čaka na drugi strani.

Predstavljamo vam sedem stvari, ki nas čakajo po smrti:

1. Življenje se kot film odvije pred našimi očmi

Pri umirajočih ljudeh se pogosto pojavi fenomen, da vidijo, kako se jim celotno življenje odvije pred očmi. Možgani pospešeno prelistavajo vse spomine, preden se duša loči od telesa.

2. Vidimo lahko svoje telo

Številni ljudje vidijo svoje fizično telo v trenutku, ko se zavest ločuje od fizičnega. Tega se ni treba ustrašiti, saj je to povsem naravna zadeva.

3. Svetloba

Ljudje vedno navajajo, da vidijo svetlobo, ko umirajo. Svetloba se pojavlja v daljavi ter jih kot magnet počasi priteguje k sebi. Svetloba s seboj vedno prinaša občutek ljubezni in miru. To je prehodna faza na poti k spiritualnemu svetu.

4. Vidimo pokojne sorodnike

Čim vstopimo v duhovni svet skozi svetlobo, nas pozdravijo naši ljubljeni. To niso vedno samo sorodniki iz tega življenja, temveč tudi iz zgodnejših življenj.

PS
Na drugem svetu nas pričakajo naši ljubljeni pokojniki.

Pomembno je vedeti, da so te duše videti enako, kot so bile v fizični obliki, in sicer zato, da bi ustvarile občutek bližine. Dušam sicer ni potreben enak videz kot za časa življenja. Telo je samo telo. Duša je brezoblična, vendar lahko prevzame različne oblike za različne namene. Naprednih duš, ki so živele mnoga življenja, naj ne bi ob prihodu na drugi svet pričakal nihče, kar so že tolikokrat šle skozi to, da razumejo, kaj je to duhovni svet.

5. Angeli varuhi/duhovni vodniki

Vsakdo ima dodeljenega angela varuha ali duhovnega vodnika. Kakor koli jim že rečemo, srečali se bomo z njimi v spiritualnem svetu in prav oni nam bodo omogočili, da se bomo počutili kot doma. Obenem je to tudi trenutek, ko se zabava konča. Potem, ko smo izkusili nebeške lepote, je čas, da opravimo svojo dolžnost. Vodnik je bil z nami celo življenje in želi, da to življenje skupaj pregledata.

6. Pregled življenja

S svojim vodnikom bomo podoživeli vse, kar se je zgodilo v našem življenju. Morda bomo videli nekatere stvari, ki se jih sramujemo, vendar ne bomo doživeli obsodbe. Ogled življenja je pomemben zato, da duša ugotovi, kaj mora storiti, da bi se izboljšala. Šele zatem, ko pregledamo celotno življenje, se lahko z vodniki dogovorimo, da se vrnemo na Zemljo in podelamo na določenih stvareh.

PS
Ljudje vedno navajajo, da vidijo svetlobo, ko umirajo.

7. Ne želimo se vrniti

Občutili bomo tako veliko ljubezni in miru, da se ne bomo želeli vrniti. Ne bomo želeli zapustiti tega brezmejnega, varnega sveta brez bolečine in trpljenja.

Reinkarnacija ni obvezna!

Lahko se dobronamerno vrnemo, da bi pomagali drugim dušam, morda se bomo morali vrniti, da bi uravnotežili karmo, lahko pa izberemo vrnitev na Zemljo tudi zato, da bi izkusili bogastvo življenja in bi naša duša napredovala.

Ne pozabite, da je vse te stvari potrdilo na tisoče ljudi. Seveda obstajajo tudi ljudje, ki so navajali temne sile in demone, podobne tistim v peklu. Dr. Newton teh zgodb ni opisal, vendar obstaja kar nekaj zastrašujočih izkušenj pri srečanju s smrtjo, za katere pa so vsi po vrsti ugotovili, da so se zgodile zato, da bi se izboljšali v naslednjih življenjih.

Pomembno je, da veste, da bo vse v redu. Ni smrti, obstaja samo prehod. Združili se bomo s tistimi, ki jih imamo radi, ter izkusili magične dimenzije. Čakajo nas mir, ljubezen in vedrina.