Astro

Astro nasveti: od 17.9. do 23.9. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
18. 9. 2018, 08.07
Posodobljeno: 18. 9. 2018, 08.28
Deli članek:

Zakoračili smo v nov teden, poln novih preizkušenj in priložnosti.

PS
Bliža se prelepa jesen.

Ponedeljek, 17.9.

Delovni ponedeljek se obeta.Popoldne preide luna v kozoroga, kar aktivira vaše želje po uspehu in dokončevanju stvari. Bodite pozorni v naslednjih nekaj dnevih, saj sta močno povezana mars in uran. Izogibajte se delu z elektriko in prehitri vožnji ali izsiljevanju na cesti.

Srečno znamenje danes: ovni in vodnarji.

Priporočljiva barva: rdeča in zelena.

Torek , 18.9.

Previdnost pri hišniških opravilih in na cesti še vedno ni odveč. Boste pa danes imeli priložnost začeti uresničevati ideje, ki vam ne dajo spati. Bodite aktivni in domiselni. Ko dobite idejo, da koga pokličete ali mu pišete, to takoj tudi storite. Tako boste najhitreje sprejeli vse, kar imajo energije za vas.

Danes srečno znamenje: device in biki.

Priporočljiva barva: bela in siva

Sreda, 19.9.

“Električna” sreda se obeta. Že zjutraj boste polni energije in lahko, da bo nepotrpežljivost, iskrivost in hitro komuniciranje zaznamovalo današnji dan. Ne precenjujte se in ne izzivajte usode, če ni nujno potrebno. Če ste tudi sicer aktivni, potem boste danes hiper uspešni in naredili boste toliko, kot že dolgo ne. Čas je, da v ideje in načrte vključite tudi aktivni prosti čas.  
Srečno znamenje danes: kozorogi in levi.

Priporočljiva barva oblačil: svetlo modra in rumena.

Četrtek, 20.9.

Luna preide v vodnarja in večja sprostitev bo sledila. Mnogi boste danes šele prav zadihali in ugotovili, da se bliža prelepa jesen. Preverite, kako vam bo šla današnja komunikacija. Če vam bo šlo enostavno in dobro, potem ste že zadovoljni s sabo in vam ni težava se izraziti.Če bo šlo težje, pa je čas, da se nehate skrivati v senci in zadihate ter sporočite svetu sproti, kar želite.

Srečno znamenje danes: vodnarji in levi.
Priporočljiva barva: temno modra in temno siva.

Petek,21.9.

Srečen dan je danes. In ta petek vam bo prinesel nekaj, kar sploh niste pričakovali. Že zjutraj boste čutili v sebi srečen nemir in željo po sprostitvi, komuniciranju in druženju. Prisluhnite intuiciji, da vas pelje v pravo smer in prejmete vse, kar ima danes usoda za vas.

Srečno znamenje danes: tehtnice in škorpijoni.

Priporočljiva barva: olivno zelena in roza.

Sobota, 22.9.

Merkur preide v tehtnico. Srečni dnevi se obetajo, saj bodo vaše misli harmonične in temu bodo sledile tudi besede. Lahko si obetate dobrih srečanj s prijatelji in znanci, pa tudi dobrih odnosov v službi. Kdor do 10. oktobra ne bo izkusil srečnih druženj, mora nujno nekaj narediti na svoji družabnosti  in negativnih mislih do okolja.

Srečno znamenje danes:  vodnarji in tehtnice.

Priporočljiva barva: zelena in bela.

Nedelja, 23.9.

Tehtnice, vse najboljše! Že zjutraj vstopi sonce v vaše znamenje in vam nakloni mesec dni popolne podpore. Zaradi tega imamo radi jesen, ker sonce harmonizira naša čutila in doživljanje življenja. Čas je, da pretehtate, kako želite doživeti jesen in koliko časa želite posvetiti sebi, svoji družini in prijateljem ter katere projekte bi želeli uresničiti v tej jeseni in zimi. Večer bo sanjav in romantičen in težko vam bo preklopiti na ponedeljek. Si lahko vzamete jutri prosto?

Srečno znamenje danes:  tehtnice in levi.

Priporočljiva barva: modra in temno roza.