Astro

Ciganske karte napovedujejo za naslednji teden

Nal Husič, beli mag in bralec ciganskih kart (Duhovni atelje Potovanje duše)
14. 9. 2018, 17.26
Posodobljeno: 14. 9. 2018, 17.52
Deli članek:

Sporočilo za teden pred nami nam tokrat nosita karti ljubimec in karta otrok.

PS
Prihodnje dni zaznamujeta karti ljubimca in otroka.

Prvi mladenič nam kaže, da bodimo naravnani bolj na sebe. Pomembno bo, da si v vrtiljaku obveznosti zagotovimo tudi več časa zase in počnemo tisto, kar nas osrečuje. Vsak zase najbolj, ve kaj je tisto, kar prinaša radost, veselje ter občutke pomirjenosti. in to naj si tudi zagotovi. Najsi bodo to masaže, nova pričeska, lepotičenje, šport, družabne igre, čas z najdražjimi … naredite to.

Nal Husič deluje v Duhovnem ateljeju Potovanje duše 

www.potovanjeduse.si 

Privoščite si za začetek solno kopel, ki bo iz telesa potegnila težke nabrane energije in revitalizirala vaše telo. Nič ni samoumevno in telo je tempelj, katerega je potrebno negovati. Ta karta pa nosi tudi sporočilo izražanja. Pretekli dnevi so bili za nekatere intenzivni in »mladenič« vas spodbuja, da vse tisto, česar niste želeli ali celo niste upali izraziti, tudi storite. Akterjem izrazite svoje občutke, svoje misli in vse tisto, kar vam leži na srcu; nikakor tega ne tlačite v sebi. S tem si boste naredili veliko uslugo. pa tudi odprli se boste novitetam, te pa napoveduje karta otrok.

PS
Jasnovidec in beli mag Nal Husić - www.potovanjeduse.si

To je karta novih začetkov, ponujajo se nove možnosti, odpirajo se vrata željam in za doseganje teh je potrebno biti malce »norčav«. V delovanje vnesite več sproščenosti in lahkotnosti in ne bodite preveč resni. Vaše srce bo lažje ustvarjalo in dosegalo tisto, po čemer hrepeni.

Če boste kaj potrebovali, to na glas povejte, pa naj bo to nasvet, pogovor ali klic pomoči.

Ta karta nas spodbuja tudi pri tem, da se odprimo novitetam in teh naj bo vedno več in še več, saj nove stvari prinašajo veselje, radost, pa tudi razvoj in sledite klicu svojega notranjega otroka. Zagotovite mu občutke sreče in igrivosti ter ga s tem tudi nahranite.
Nič ni narobe, če damo sebe na prvo mesto, saj ko smo mi srečni in »pocrkljani«, bodo deležni te vibracije tudi ljudje v naši bližini. Uživajte v vsem, kar vas radosti in vnesite več lahkotnosti v svoje delovanje. Naj bo srce veselo in na široko odprite vrata novitetam.