Astro

Astro nasveti: od 10.9. do 16.9. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
10. 9. 2018, 13.27
Posodobljeno: 10. 9. 2018, 13.36
Deli članek:

Z novim tednom prihajajo v naša življenja sijajne možnosti za nove ljubezni, ali pa za poglobitev starih.

PS
Odprite se za pozitivne spremembe, vezane na ljubezen in blagostanje življenja.

Ponedeljek, 10.9.

Zadnji dan marsa v kozorogu prinaša uvide in razrešitve vsega, kar je bilo povezano z doseganjem vašim materialnih želja. Lahko, da boste danes dobili odobren kredit ali povišico v službi. Sočasno vstopi venera v škorpijona, kar bo prineslo poglobitev strasti in mnogi odnosi, ki so bile doslej le simpatije, se bodo v tem obdobju realizirali. Lahko pa tudi, da se bodo majavi odnosi okrepili, ali pa razpadli. Vse je odvisno od tega, koliko strasti je še med vami. Vse to bo zvečer še podprto, zato se dogovorite za večerni zmenek.

Srečno znamenje danes: kozorogi in škorpijoni.

Priporočljiva barva: škrlatna in lila.

Torek, 11.9.

Mars preide v vodnarja, kar bo vsem vodnarjem in zračnim znamenjem dalo nov zagon za življenje. Vsi boste čutili večjo moč in željo po spremembah in svobodi. Pri tem boste to najbolj zaznavale device in škorpijoni, ki boste začutili možnosti novega življenja, če se boste le sprostili in postali iskreni s sabo in drugimi. Magnetizem življenja se bo dogajal in sprejmite ga ter spremenite način življenja tako, da ga začnete živeti.

Danes srečno znamenje: vodnarji in ovni.
Priporočljiva barva: rdeča in zelena.

Sreda, 12.9.

Odlična povezava za materialne pridobitve in uresničevanje želja je v zraku in bo še nekaj dni. Odprti boste za ljubezen in za vse odnose, v katerih ste lahko srčni in odprti. Zato ne bežite od svojih čustev, temveč dovolite, da odpadejo blokade ter se iskreno izrazite ali vsaj nasmehnete v pravo smer. Možnosti novih ljubezenskih zvez so velike.
Srečno znamenje danes: biki in levi.

Priporočljiva barva oblačil: roza in rumena.

Četrtek, 13.9.

Bodite pozorni na svoje dihalne navade in pitje vode. Izjemno pomembno je, da čutite potrebo po vodi in se navadite globlje dihati, saj takšen, kot je vaš dih, je tudi vaše življenje in vaša možnosti sprejemanja. V tem obdobju imate podporo za velike materialne uspehe, zato odprite oči in sodelujte z dogajanjem. Še vedno velike možnosti za menjavo ljubezenskega partnerja ali začetek nove zveze.

Srečno znamenje danes: strelci in kozorogi.
Priporočljiva barva: modra in bež.

Petek,14.9.

Ljubezen je v zraku, čeprav ni pomlad. Sprostite se in si dovolite zaznavati svoje srce in vse, kar se v njem dogaja v dobro. Še vedno boste čutili magnetni privlak za vse, kar je v vas in če se bodo kopičile težave, se odločite za terapijo ali meditacijo, da vam sprosti vibracijo in začnete sprejemati tudi pozitivne stvari v življenje.

Srečno znamenje danes: raki in škorpijoni.

Priporočljiva barva: bela in črna.

Sobota, 15.9.

Lahko, da ste sobotno jutro dočakali malo v kaosu, saj so bile skozi noč močne energije in so bile sanje polne in aktivne. Skozi noč ste namreč bolj odprto sprejemali vso dogajanje in kar ne zmorete sprejeti čez dan, se k vam pripelje ponoči. Zapišite si sanje in razmislite, kaj vam sporočajo. Po drugi uri popoldne bodite pazljivi, saj bo vse bolj naelektreno in lahko pride do hitrih prepirov, pa tudi do poškodb pri elektriki ali v avtomobilu, zato pazljivost ne bo odveč.

Srečno znamenje danes: ovni in vodnarji

Priporočljiva barva: siva in zelena.

Nedelja, 16.9.

Življenje vam lahko danes prinese večje presenečenje, ki vam bo spremenilo življenje. Bodite odprti in spremljajte dogajanje, da ne boste deležni “bujenja” od življenja, temveč boste lahko sprejeli pozitivne spremembe, vezane na ljubezen in blagostanje življenja.  

Srečno znamenje danes: biki in tehtnice.

Priporočljiva barva: svetlo in temno roza.