Astro

Točke na nosu, ki s pritiskom nosijo denar

T.P.
9. 9. 2018, 14.33
Posodobljeno: 10. 9. 2018, 09.06
Deli članek:

Vsaj tako pravi slavni dr. Carlton Smith, ki trdi, da obstaja neverjetna povezanost med točkami na nosu in bogastvom.

dk
Pritiskajte na te točke na nosu: v prvem tednu točko 1, v drugem točko 2 …

S pritiskom na pravo mesto namreč spreminjamo električne tokove skozi živčni sistem tako, da se začne odpirati prostor za pritegnitev bogastva.

PS
Obilje lahko pritegnemo tudi s pritiskanjem na prave točke na nosu.

Avstralski akupunkturolog dr. Carlton je opravil šestmesečno raziskavo, v kateri je sodelovalo 347, ki so s pritiski na prava mesta na nosu in pripadajočimi vizualizacijami preizkusili njegovo tehniko. Zgodil se je čudež: kar 91 odstotkov testirancev je po 18 tednih zaznalo, da se je njihova finančna situacija drastično izboljšala.

»Denar začne prihajati, ko se naučite sprejemati. Takrat bo vaša aura močno pritegnila obilje.«

Izvajanje metode dr Smitha

Vsako jutro in vsak večer si vzemite nekaj minut samo zase. Svoj mir poiščite v prostoru, kjer boste čisto sami in vam bo udobno. Ko boste povsem sproščeni, na lahko pritisnite s prstom samo eno točko na nosu s slike, kjer so točke označene s številkami. Prvi teden začnite s prvo točko. Med nežnim pritiskanjem nanjo se globoko koncentrirajte oziroma vizualizirajte situacijo, opisano pod točko številka 1. Naslednji teden vsako jutro 10 sekund naenkrat pritiskajte na točko številka 2, ob tem pa se koncentrirajte na situacijo, ki jo opisujemo pod številko 2. S takim procesom nadaljujte vse do sedmega tedna in sedme točke.

PS
Naši nosovi niso samo za dihanje, kihanje in kljunčkanje.

Če se vaše finančno stanje do takrat ne bo izboljšalo, krenite še enkrat od začetka in vztrajajte, dokler ne bo prišlo do želenega priliva denarja. Poizkusiti ni greh, kajne!

Profimedia

Dr. Smithovi opisi vizualizacij in pripadajočih akupunkturnih točk na nosu

1. Za napredovanje v poslu

Predstavljajte si sebe z novo funkcijo in novo odgovornostjo. Seveda tudi z novo – veliko boljšo plačo.

2. Za nasledstvo

Povejte sami sebi, kako zelo imate radi svojo družino ter prijatelje in kako zelo imajo oni radi vas. Tako močno ste jim pri srcu, da vas želijo nagraditi z denarjem, nepremičninami, premičninami …

3. Za ugodne davčne pogoje

Razmišljajte o tem, kako odličen in vesten delavec ste, kako zelo si za svoje fantastično delo zaslužite kar najbolj ugodne davčne pogoje.

4. Za dobitek na lotu in drugih nagradnih igrah

Igrajte nagradne igre, zlasti loto (brez velikih vlaganj in rizikov), ter si predstavljajte sebe z veliko nagrado.

5. Za finančno darilo, donacijo, vlaganje v vas, štipendijo …

Predstavljajte si sebe kot izjemnega človeka, vrednega najboljšega tretmaja, ki si zasluži dobiti denarno darilo ali naložbo za svoje talente, uspehe ter ideje.

6. Za dobiček od delnic, vlaganj, fondov …

Če še niste, vložite nekaj malega denarja v delnice, fonde ali kaj podobnega in si živo predstavljajte, kako dobivate velike vsote denarja skozi te investicije.

7. Za povečanje plače

Intenzivno razmišljajte o povečanju plače oziroma prihodkov, ki ste jih še kako zaslužili!