S človeškimi možgani je neomejeno delovanje nadangelov seveda težko razumeti, vendar prostor in čas za Nebesa ne obstajata, zato je v njihovih očeh mogoče prav vse, tudi kar v človeških ni.

Vsi tisti ljudje, ki angele vidijo, so povedali enako zgodbo: da so silhuete nadangelov veliko višje kot tiste od angelov varuhov.

Nadangeli delajo z nami ne glede na veroizpoved, ljudem se prikažejo na podlagi njihovih prepričanj, vsi pa z veseljem priskočijo na pomoč, če jih le pokličemo.

Nadangel Mihael

Njegovo ime pomeni »on, ki je kot Bog« in je eden izmed najmogočnejših nadangelov. Seveda zaradi svojih moči ni nič manj ljubeč od drugih. Pravzaprav je ravno obratno – je kombinacija izredne moči in ljubezni. Odrešuje nas strahov in dvomov ter nam pomaga izvrševati življenjsko poslanstvo. Je izreden zaščitnik, zato ga pokličite, ko potrebujete zaščito zase, za svoje ljubljene, dom, avto, lastnino in podobno. Mihael stopi ob stran tudi vsem, ki se srečujejo z življenjsko pomembnimi spremembami ali pa so na poti duhovnega prebujanja. Pokličite ga tudi, ko želite okrepiti svojo avro ali prerezati eterične vezi.

mihael, angel
Profimedia
Angeli prisluhnejo le prošnjam ljubezni in dobrih namenov, zato jih nikakor ne prosite za škodovanje drugim.

Nadangel Rafael

Njegovo ime pomeni »Bog zdravi« ter je mogočen nadangel čustvenega in fizičnega zdravljenja. Prav tako je tesen spremljevalec zdravnikov in vseh, ki delajo na področju zdravilstva, tako v uradni kot tudi v alternativni medicini.

Rafaela lahko prosite za pomoč v meditaciji ali pred spanjem, lahko pa ga pokličete, kadarkoli želite. Vedno vam je na voljo ne glede na to, ali želite zdraviti čustva ali telo. Njegovo zdravljenje zelo blagodejno vpliva tudi na vaše srce, ko se znajdete v žalosti ali tesnobi. Lahko si vizualizirate smaragdno zelen žarek, ki ga Rafael usmeri v vaše srce in raztopi vse težke občutke.

Nadangel Gabrijel

Angelom preprosto povejte svoje želje na glas ali pa v mislih. Ne prosite angelov, naj vam nekaj »prinesejo«, temveč jih prosite, da vas usmerijo k tistemu, kar si želite. Foto: Angeli prisluhnejo le prošnjam ljubezni in dobrih namenov, zato jih nikakor ne prosite za škodovanje drugim. Poudarek Izbira besed pri nagovoru angelov ni pomembna, čist namen prepoznajo.

Njegovo ime pomeni »sel Boga.« Je zavetnik pisateljev, učiteljev in glasnikov vseh vrst. Šepeta kreativne ideje, hkrati pa ljudi vodi k izbranim knjigam glede na odgovore, ki jih iščejo. Gabrijel je tudi zaveznik staršev in otrok. Če imate težave s plodnostjo ali se vaš otrok srečuje s kakršnimikoli izzivi, ga lahko pokličete in pomagal vam bo. Njegovo sporočilo se glasi: »Ne poskušajte nadzirati življenja svojih otrok. Na Zemljo so prišli, da bi izkusili tisto, kar so si izbrali sami. Tako kot vi. Ne vsiljujte jim svojih prepričanj in zahtev. Če vas za otroke skrbi, me pokličite in me prosite, da jih vodim v njihovo najvišje dobro. Ne poskušajte nadzorovati, kaj naj bi to bilo.«

Nadangel Uriel

Njegovo ime pomeni »Bog je svetloba«. Uriela pokličite, ko potrebujete nove zamisli, ideje ali napotke za vsa področja življenja; še posebej pomaga ljudem pri ustvarjalnih projektih. Pomagal vam bo tudi pri razmišljanju in inovativnosti. Uriel mnogokrat navdušuje udeležence mojih meditacij, ko jim prišepne nove zamisli in jim razkrije njihov polni potencial. Ljudje se počutijo vznemirjene, saj najdejo nov zagon in spodbudo. Tudi vi ga lahko v meditaciji pokličete in ga v mirnem stanju uma prosite za ideje. Nato pozorno prisluhnite notranjemu občutku, skozi katerega vas bo Uriel vodil.