Astro

Ciganske karte napovedujejo za naslednje dni

Nal Husič, beli mag in bralec ciganskih kart (Duhovni atelje Potovanje duše)
7. 9. 2018, 15.02
Posodobljeno: 7. 9. 2018, 15.22
Deli članek:

Kaj nam svetujejo ciganske karte za prihodnje dni? Kje se skrivajo možnosti in na kaj je treba biti pozoren? Kje so izzivi in v čem prednosti?

Potovanje duše
Prihodnje dni zaznamujeta karti zvestobe in sreče.

Sporočili za prihajajoče dni nam prinašata dve mistični lepotici: karta zvestobe in karta sreče.

Prva nas spodbuja, da se na določene premike v življenju ne čaka predolgo. Potrebno bo delovanje, v kolikor želite stopiti k uresničevanju tistega, kar si želite. A zavedati se je treba, da se bodo nekatere stvari zaključile; ozrite se okoli sebe, kdo so ljudje ali katere okoliščine potrebujejo zaključek, ki pa vedno prinese tudi novitete.

PS
Jasnovidec in beli mag Nal Husić - www.potovanjeduse.si

V kolikor se pojavi strah, se vprašajte, ali se res bojite lastne sreče in uspeha? Naredite vse potrebno za svojo srečo in ne vztrajajte v težkih odnosih, če vam jemljejo energijo. Zberite pogum in zavedajte se lastnih moči, da ste se sposobni spoprijeti s tem, narediti največ zase, da boste vi srečni. Če boste tako delovali in sebe dali na prvo mesto, vas bo življenje nagradilo z uresničeno željo. To potrjuje karta sreče, ki prinaša lepe razplete in pozitivne izide.

Nal Husič deluje v Duhovnem ateljeju Potovanje duše www.potovanjeduse.si 

Energije prihajajočih dni so namenjene ustvarjalnosti in poslovnim zadevam, vendar bo potrebno delovanje. Delujte in poskrbite za lastno srečo, nihče ali nič naj vas ne odvrne od tistega, kar vas osrečuje. Vzemite življenje v svoje roke in se ga veselite, a vanj povabite tudi vse tisto, kar vam prinaša veselje in vas radosti. Poskusite, očarani boste nad izidom.