Astro

September je tu, zahtevajo se hitri premiki

Cristy Žmahar (Duhovni atelje Potovanje duše)
6. 9. 2018, 10.20
Posodobljeno: 6. 9. 2018, 10.43
Deli članek:

Pa ga imamo – mesec september je tukaj. Zavihtel se bo kot pogumni jezdec v sedlo in zahteval pogumno ježo.

arhiv svet 24
Duhovna terapevtka in angelska zdravilka Cristy Žmahar

V tem mesecu se od vseh nas zahtevajo hitri premiki. Za mnoge to predstavlja stres. Dopustov je konec, obveznosti že kličejo. A ni treba, da je to vaš mesec stresa. Lahko je ravno obratno. Lahko je to mesec miru, če le veste, kako usmerjati svojo energijo. Zato se nam je zdela to idealna priložnost, da vam po vašem astrološkem znamenju predamo šepete magičnih bitij. Šepete, ki odgovarjajo na to, kam naravnati »puščico namena«, da bo priletela v pozitivno tarčo manifestacije.

Za vas sem Cristy predala sporočila samorogov, morskih deklic, škratkov, vil, zmajčkov, delfinov … Za vse, ki čutite ta izjemno močna manifestacijska bitja. Mnogi so jih zavrgli kot neresnična, a mi še predobro poznamo njihov energijski obstoj in vemo, kako zelo pomagajo njihovi dotiki. Pa poglejmo, kaj šepetajo vam …

arhiv svet 24
kozorog - vilinska puščica

KOZOROG – VILINSKA PUŠČICA

To je moja puščica in tokrat si želi leteti daleč. A ne leteti kar tako. Leteti natanko tja, kjer ji bo najbolje. Tvoja naloga je, da puščico usmerjaš. Nič več zmede in neorganiziranosti. Ni več ciljev, ki se jih čaka. Nič več stavkov: »Ko bo, bo ...« ali pa: »Ni še čas.« Puščica je že v tvojih rokah. Organiziraj se. Naredi red v domu in pisarni. Spiši načrt svojih ciljev in potrebnih delovanj. Vilinci ti bomo pomagali, saj tudi sami delamo energijski red, kjer je ta odsoten. Z redno meditacijo uredi tudi svoje misli. Tvoji urniki naj bodo dosledni. To ne pomeni, da na njih ni prostora za zabavo. Še več ga bo. A ne pozabi na svoj potencial, ki te že čaka, da ga izkoristiš.

arhiv svet 24
vodnar - rdeči zmaj

VODNAR – RDEČI ZMAJ

Rdeča je moja barva z namenom. Je barva strasti, ljubezni, a je tudi barva ognja, ki zna požgati vse, kar je negativnega. Tvoja ljubezen, ki se kaže kot pomoč ljudem, ki to potrebujejo, je nekaj izjemnega, a zdaj te moram opomniti, da jo usmeri tudi nase. Velikokrat pozabiš, da duhovne vibracije plešejo z zemeljskimi preizkušnjami. Takrat pozabiš na osebne meje. Pozabiš, da negativa ni dobrodošla v tvojem objemu samo zato, ker je toplo tvoje srce. Ljubi se dovolj, da si ne pustiš več sprejemati negative iz okolice in od drugih ljudi … kritik, opravljanj, energijskih napadov. Jasno jim pokaži, da se te spoštuje, da se tvoja energija ne bi izčrpala. Vzemi si več časa zase. Brez slabe vesti.

arhiv svet 24
ribi - deklilca nad gladino

RIBI – DEKLICA NAD GLADINO

Velikokrat imaš občutek, kot da ne moreš dihati. Tvoje misli so kot voda, ki ti iz pljuč jemlje zrak. Morske deklice bi ti rade pomagale, da splavaš na gladino. Pomagaj nam. Umiri pretirana razmišljanja, kalkulacije in nadzore. Misliš, da s toliko razmišljanja pomagaš, in pozdravljamo tvojo odgovornost. A vedi, da je včasih preveč, preprosto preveč. Ni več manifestacija, temveč je utapljanje v skrbeh in dvomih … in manifestacije ni več. Zadihaj. Splavaj na gladino. Zaupaj toku morja in nam, ki ti bomo prinesle darila. Naredi za svoje življenje vse, kar je v tvoji moči, nato pa se le sprosti in zaupaj, da bo manifestacija delala zate.

arhiv svet 24
oven - smorogov odsev

OVEN – SAMOROGOV ODSEV

Zazri se v globino svoje duše. Tako globoko ... Samorogi smo bitja, ki delamo s čistimi dušami, kot si ti. Zate vemo, da zmoreš vse. A tvoja duša je stara in modra. Zato vse, kar potrebuješ za svoje življenje in jesenske cilje, najdeš z vpogledom vase in v svoje resnice. Spusti se v raziskovanje tega, kaj vse zmoreš. Prečisti vzorce iz podzavesti, ki te omejujejo. Raziskuj duhovna znanja, saj te bodo pripeljala do tvojega življenjskega poslanstva. Ti si iskalec/-ka globokih skrivnosti, ki jih človeštvo potrebuje za razvoj. Začni s svojim razvojem, nato pa boš kmalu postal/-a navdih za druge ljudi. Vedi, da bo vse, kar vložiš vase, bogato nagrajeno. Tvoja duša te bo okopala v obilju. Prav tako kot mi.

arhiv svet 24
bik - škratovo žezlo

BIK – ŠKRATOVO ŽEZLO

Škrati – čarovniki smo iskreni. Ko vidimo nekoga, ki ima veliko moči, pa je še ne uporablja, mu/ji to radi povemo. Si izjemna oseba, za katero pa je napočil čas, da vzame v roke žezlo in zavlada. Tvoja duša si želi veliko več, kot prejema tvoj zemeljski jaz. Imaš veliko potenciala, tako kariernega kot energijskega, ki pa ga ne uporabljaš toliko, kolikor bi lahko. Včasih ti je udobno, včasih se zdi, kot da nekaj čakaš. A ti pri sebi veš. Vse veš. Kaj je treba postoriti, kaj je treba zamenjati. Te informacije trkajo na tvoje srce in čas je, da se odzoveš. Hitre ideje, delovanja,  spremembe, premakniti se, investirati čas, delo in denar v osebne in karierne cilje, morda celo ustanoviti svoj lasten posel in zanj narediti vse ... To je čas premikov. Gremo. Ni več izgovorov.

arhiv svet 24
dvojčka - morska deklica

DVOJČKA – ZARJA IN MORSKA DEKLICA

Kot morska deklica se zazri v daljavo. Kajti izza obzorja prihajajo lepe stvari. Velikokrat se ujameš v sedanje trenutke, ki ti ne dovolijo pogledati naprej. Takrat te skrbi veliko stvari – kaj ljudje rečejo, kaj storijo, kaj se zgodi po tem. V jesenskem obdobju glej malo dlje kot do zdaj. Sanjari o pozitivnih izidih in jih tako prikliči v svoje življenje. Postavljaj si cilje, ki bodo v prihodnosti prinašali veliko obilja vseh vrst. Glej naprej. Ne nazaj. V sedanjih trenutkih uživaj le, ko ti spodbujajo hvaležnost, a trenutke strahov spusti, da gredo, in jih ne projiciraj v prihodnost. V tej si ne predstavljaj scenarijev s slabimi izidi. Ne dajaj jim prostora. Kajti ni ga. Naredi prostor dobremu s pozitivnim zrenjem v zlato prihodnost.

arhiv svet 24
rak - romantična vilinca

RAK – ROMANTIČNA VILINCA

Romantična vilinca prihajava kot tvoja podpora. Krepila bova srčne vezi in poudarek tvoje jeseni bo na odnosih. Samskim prinašava sorodno dušo. Osamljenim spoznanja ljubezni do sebe. Okrepiva odnose, ki so se ohladili. Krpava strte družinske in prijateljske vezi. Karkoli od tega potrebuješ … zaprosi. A le ne boj se odpreti srca. Niso vsi ljudje enaki. V preteklosti so te prizadeli, a to ne pomeni, da te bodo znova. Odpri srce, poslušaj sogovornike. Ne ocenjuj ljudi, le ljubi. Tako se odpreš vibraciji, ki pričakuje dobroto ljubezni, in ne njenih trnjev. A za ljubezen ti ni treba prositi. Izberi tisto, ki te bo najprej izbrala sama. Vedel/-a boš, katera to je. Dala ti bo občutke varnosti in zaupanja. Namenila ti bo čas.

arhiv svet 24
lev - zmaj

LEV – ZMAJEVA VIŠINA

Jesen bo energijsko močna in transformativna. Nekatere bo zavrtela v lekcijah in druge v moči, da jim bodo lahko pomagali. Ti si v drugi skupini. Jesen ti prinaša moč in dvigneš se v zmajeve višine. Od tod boš imel/-a razgled, ki daje upanje in občutke svobode. Lepo je kraljevati na tej višini, a prosim, ne pozabi na ljudi, ki si tudi želijo biti tukaj ob tebi. To so tisti, ki so žalostni in izgubljajo upanje. Prestrašeni. Uživaj v svojih nagradah, a te nagrade bodo še večje, če nameniš sočutje in pomoč ljudem, ki nujno potrebujejo tvoje spodbudne besede in pomoč v vseh oblikah. Nameni čas bližnjim in ostalim. Poslušaj jih. Pomagaj jim z nasveti. Bodi tam za njih. Včasih se ti bo zdelo, da »jamrajo«, a ni tako – res potrebujejo pomoč. Pomagaj jim znova vzleteti. Zmaji ti bomo povrnili dobroto.

arhiv svet 24
devica - vilinske stopnice

DEVICA – VILINSKE STOPNICE

Nove stopnice so pripravljene za tvoj vilinski sprehod. Čas je, da se povzpneš višje. Tvoje življenje potrebuje prevetritev. Rutina je nekaj časa delovala, a zdaj bo duši postalo dolgčas. Čas je za nove standarde in smernice. Če ti ni všeč, kjer živiš, potem naredi vse, da se začne stvar premikati v smer selitve. Spremeni slabe navade, ki škodujejo telesu. Odnosi, ki so stagnirali, morajo oživeti z iskrenimi pogovori in več preživetega skupnega časa. Prav tako je čas, da razmisliš, kako dvigniti energijo svojega denarnega zaslužka in kako karierno napredovati. Čas je, da se odločiš tudi, kaj boš investiral/-a vase. Nekaj, česar do zdaj nisi. Privošči si nekaj za svojo dušo. Višje, višje, višje. Vse naj se dvigne.

arhiv svet 24
tehtnica - delfini

TEHTNICA – SMEH DELFINOV

Delfini smo nosilci radosti in veselja. Igrivo skačemo skozi valove in najdemo lepote življenja. Kaj pa ti? V tvojo jesen želimo pravzaprav vnesti občutke poletja. Kje je tvoja iskrica ugasnila? Nameni čas temu, da ugotoviš, kaj ti vrača smeh, veselje in občutke notranjega praznovanja. Ne poskušaj več ugajati ljudem in ne preživljaj časa z ljudmi iz občutka obveznosti ali ugajanja. Potrebuješ pristne odnose in okoliščine, ki te bodo srčno veselili. Druženja, ki se jih boš tako zelo veselil/-a. Potrebuješ hobije, za katere boš komaj čakal/-a, da nastopijo v tvojem dnevu. Ustavi se. Premisli. Kaj prinaša stvarem vsebino in kaj bi ti prineslo navdušenost nad življenjem? Naredi vse, resnično vse, da si to povrneš. Pomagali ti bomo.

arhiv svet 24
škorpijon - nebeški škrat

ŠKORPIJON – NEBEŠKI ŠKRAT

Naj zasveti svetloba. Nebeško čudežna. In škratki te bomo ustavili ravno pri besedi čudežev.  To jesen se ne zanašaj na racionalni um. Do zdaj ti je odlično služil, a tvoja jesen bo povsem drugačna. Klicala bo po nenadnih spremembah, ki jih bo narekovalo srce. Takrat te bo racionalni um poskušal ustaviti. Ne poslušaj ga. Ničesar se ne boj. Naredi stvari, ki si jih želiš, četudi ne veš, kako. Kar skoči v skoku zaupanja. Vse se bo izteklo pozitivno, četudi si sploh ne moreš predstavljati, kako. Se bo. Za to so na voljo čudeži. Razmišljaj drzno, deluj hitro, ne preračunavaj. Ne ustavi ničesar, kar ti pride na pot. Prihaja z namenom. Prepusti se. Vemo, da je bilo to zate marsikdaj težko, a želimo ti povedati, da je vse božansko vodeno. Ni naključij. Vse se bo zate odvilo … na ključ.

arhiv svet 24
strelec - naveza

STRELEC – VILINSKO-ZMAJEVA NAVEZA

Vilinsko-zmajeva naveza je zelo močna. Pa veš, zakaj? Ker lahko skupaj naredimo prave manifestacijske čudeže. In eni in drugi imamo nekaj, česar druga stran nima. Povezujemo se s skupnimi nameni. In to spoznanje želimo predati tudi tebi. Velikokrat si mislil/-a, da moraš vse storiti sam/-a. Zdelo se ti je, da le ti znaš najbolje. A zato si se velikokrat izčrpal/-a. Pa naj so to gospodinjska opravila, karierne naloge ali kaj drugega. Vzpostavi svojo navezo. Za uspešno jesen porazdeli naloge. Zaupaj, da ti bodo ljudje znali pri njih pomagati, in to uspešno. Dovoli si kdaj tudi počivati. Kar tako. Naj nekdo drug naredi zate nekaj, kar si do zdaj delal/-a sam/-a. Dovoli si sprejeti pomoč, zanjo tudi zaprosi in manifestacija bo stekla.