Astro

Težko je verjeti, a resnično dela to!

T.P.
5. 9. 2018, 10.55
Posodobljeno: 5. 9. 2018, 10.57
Deli članek:

Zapestnica ljubezni še zdaleč ni samo čudovit nakit, ki bi ga kar tako krasilo ime najmogočnejše sile na svetu – ljubezni. Nasprotno! Je mogočen energetski pečat brezpogojne ljubezni, ki odpira srčno čakro.

PS
Ljubezen je najmočnejša sila na svetu in z njeno pomočjo lahko pridete vsepovsod ter dosežete vse, za kar ste mislili, da je nemogoče.

Za takšno moč so zaslužni rožnati kamni ljubezni, iz katerih je zapestnica sestavljena. Da, kamen ljubezni oziroma rožnati kremen (znan tudi kot roževec, kristal srca) je tisti, ki odgovarja vsem vrstam ljubezni: ljubezni do sebe, družine, platonski ljubezni, romantični ljubezni in najbolj vzvišeni – brezpogojni ljubezni. Ima izjemno visoko energijo, ki spodbudi ljubezen  prav v vsaki situaciji.

PS
Poleg rožnatih kamnov dajejo zapestnici dodatno moč tudi ljubezenski simboli.

Kaj vse prinaša zapestnica ljubezni?

Zapestnica iz rožnatega kremena na vaši roki oddaja močne vibracije ljubezni, sreče, topline in čustvenega zdravja. Poseduje energijo, povezano s srčno čakro, ta energija ljubezni pa pomaga tako vam kot tistim, s katerimi ste si blizu.

Rožnati kremen, iz katerega je zapestnica sestavljena, se še zdaleč ne imenuje brez razloga kamen ljubezni.  

Tako vam lahko zapestnica ljubezni pomaga tudi najti pravo ljubezen. Ne samo, da vam zmore odpreti vse čakre in da posledično lahko vidite tisto najboljše v ljudeh, ali pa prepoznate znake, ki vam bodo signalizirali, da se je od določenih oseb treba oddaljiti, temveč vas obdari tudi z iskreno ljubeznijo do sebe ter s samozavestjo. Ljubezen je najmočnejša sila na svetu in z njeno pomočjo lahko pridete vsepovsod ter dosežete vse, za kar ste mislili, da je nemogoče.

Čudovito in energetsko izjemno močno zapestnico ljubezni lahko naročite na TEM NASLOVU.

PS
Zapestnica ljubezni celi tudi zlomljeno srce.

Zapestnica bo sodelovala z vami pri vaši osebni rasti in duhovnem razvoju, in sicer na način, da vam bo pomagala razrešiti oziroma odstraniti globoko vsajene sume, strahove, bolečine in travme, ki jih nosite v sebi. Z njeno pomočjo se lahko popolnoma pozdravite. Poleg tega bo pozitivno vplivala tudi na druge aspekte, kot sta strast in spolnost. Je namreč tudi izjemen afrodiziak, ki vam pomaga pri tem, da v sebi osvobodite pravo ljubimko oziroma ljubimca.

PS
Čas je za vašo ljubezensko srečo.

Moč zapestnice prinese v življenje tistega, ki jo nosi, romantiko, strast, smeh, prijateljstvo in več časa za ljubljene ljudi. Njena energija stabilizira vaša čustva, začutili boste notranji mir ter harmonijo v že obstoječi zvezi. Vas in vašega partnerja bo obdarila s pozitivnimi vibracijami, ne glede na to, v kakšni zvezi ste. Četudi trpite v zvezi zaradi slabih občutkov in žalosti, vam bo pomagala uvideti njihov izvor, ter slabe občutke nadomestila z nečim zelo pozitivnim.

Če iščete ljubezen, lahko z zapestnico na roki najdete prav takšno, kakršno ste iskali celo življenje. Če imate zlomljeno srce, ga bo zacelila.

Ljubosumje, posesivnost, nesamozavest, strah, ogovarjanje, stres, anksioznost … vsi tovrstni negativni občutki in potisnjene bolečine vas bodo z zapestnico ljubezni postopoma zapustili.   

Zapestnica ljubezni v vaše življenje pritegne sorodno dušo, sladke sanje in poskrbi, da vaša ljubezen raste. Pritegnila bo ljubezen in še več ljubezni.  

Ne samo, da zapestnica svojega lastnika osreči na ljubezenskem področju, temveč pozitivno deluje tudi v drugih situacijah. Predstavljamo le nekatere od njih:

- deluje pomirjujoče na vas in naporne ljudi ter težke situacije,

- pomaga najti pot iz težkih življenjskih zagat,

- pomaga vam v primeru depresije, nespečnosti ter drugih duševnih težav,

- pomaga pri reproduktivnih ter menstrualnih težavah,

- njeno energijo lahko izkoristite za pomoč pri zdravljenju določenih težav s srcem ter cirkulacijo krvi,

- krepi zvezo med materjo in otrokom, tudi v času nosečnosti,

- če ste obsedeni z lepim videzom kože, boste presenečeni, ko boste ob nošnji zapestnice zaznali, da se je vaša koža sčistila, da so izginile razne nepravilnosti na njej, da se vam brišejo gube in da je vaš ten čedalje bolj mehak, mladosten, sijoč.

- stimulira intelekt ter domišljijo, zato vam nikoli ne bo zmanjkalo idej in odgovorov na najtežja vprašanja,

- izjemna podpora pri meditaciji,

- pomaga pri začetkih novega posla ali projekta, na pogovorih za posel, pri podpisovanju pogodbe za novo delovno mesto, pri nakupu avta, stanovanja, poslovnega prostora … Ker ima zapestnica zelo močne intuitivne energije, vam bo prinesla srečo celo tam, kjer se nadejate materialne koristi, tudi na področju pritegovanja denarja.

PS
Zapestnica ljubezni v vaše življenje pritegne sorodno dušo.

Energetsko čiščenje zapestnice

Zapestnico je treba energetsko očistiti enkrat na teden, in sicer tako, da jo za nekaj minut postavite pod pipo s tekočo, mlačno vodo.

Lahko pa uporabite tudi drugačno čiščenje – enostavno tehniko molitve, ki odlično deluje. Vse, kar morate storiti, je, da zaprosite boga (boginjo, vesolje, najvišjo zavest, ali pa univerzalno energijo – sami se odločite, koga, glede na vaše prepričanje), naj energetsko prečisti zapestnico za vas. Še bolj enostavna možnost pa je, da zaprosite kar zapestnico, naj se prečisti sama.

Edino, na kar morate paziti, je, da zapestnice ne izpostavljate močnemu soncu, saj bo barva rožnatih kamnov zbledela, zanjo pa je preveč agresivna in groba tudi sol.