Astro

Magična koda, ki briše negativna čustva

T.P.
31. 8. 2018, 13.20
Posodobljeno: 31. 8. 2018, 13.34
Deli članek:

Zaprite oči in si predstavljajte, da bodo ti negativni občutki izginili: to je čudežna ruska tehnika za osvobajanje negativnosti.

PS
Grabovoieve številčne kode uporablja čedalje več ljudi.

Svetovno znani jasnovidni ruski znanstvenik Grigori Grabovoi, dr. fizike in matematike, je razvil številne metode in tehnologije koncentracije zavesti za doseganje želenih rezultatov. Najbolj poznane so njegove številčne kode za najrazličnejše namene, ena od njegovih metod pa temelji na vizualizaciji ter vnosu informacij v srebrno-belo sfero.

Če se želite čim prej osvoboditi določenih negativnih čustev, ki vam tako močno pretresajo telo, misli in dušo, da ne morete trezno razmišljati niti sprejemati odločitev, vsekakor preizkusite to Grabovoievo metodo.

- Vizualizirajte srebrno belo sfero, ki je na notranji strani popolnoma obložena z ogledali, kako lebdi približno 40 cm pred vami.

- Bodite pozorni na to, v katerem delu telesa najmočneje občutite negativno emocijo. Predstavljajte si jo kot klopčič volne, izvlecite nit iz tega klopčiča in go začnite prenašati v srebrno belo sfero z ogledali. Vlecite to nit ter prenašajte v sfero vse, dokler v mislih vidite nit in klopčič, ki se odvija. Nit lahko menja barvo, čvrstost, strukturo.

Šele ko zaznate, da je klopčič v celoti prestavljen v sfero in ga ni več v vašem telesu, je čustvo odstranjeno.

- Zdaj v sfero s srebrno belo barvo 7 krat vpišite niz številk: 1888948.

PS
To številko 7 krat vpišite s srebrno belo barvo v sfero.

- Na koncu zaprosite vesolje, naj prevzame to sfero in si predstavljajte, kako odhaja daleč v višinoin za vselej izginja.

Občutili boste neverjetno olajšanje.

Več o Grabovoievih številčnih kodah lahko preberete v članku: Številčne kode, ki zdravijo?