Uresničevanje želja

Plamen sveče vam pomaga priklicati angele

sn
28. 3. 2022, 12.36
Posodobljeno: 28. 3. 2022, 12.37
Deli članek:

Ko želimo v svoja življenja priklicati čudeže, se najpogosteje obrnemo na angele, ki so menda vedno ob nas. In k temu, da bi nam čim bolj prisluhnili, lahko pripomoremo sami.

Dreamstime
Vsako svečo je treba očistiti, ker ne vemo, kdo jo je imel v rokah.

Ko sestavljate želje, jih obvezno zapišite na papir, saj boste samo tako lahko pravilno izbrali tiste barve sveč, ki jih resnično potrebujete. Večinoma se uporabljajo sveče v kombinaciji treh, šestih ali devetih kosov.

Ena je dovolj

Kadar boste uporabljali tri sveče, nikoli ne uporabite treh enakih, češ, da bi bila zaradi tega neka želja bolj »močna«. Za vsako stvar, na katero mislite, je dovolj ena barva.

Kadar boste hoteli vzpostaviti stik z nadangeli, izberite eno samo svečo, ki predstavlja energijo tega energetskega bitja. Za klicanje oziroma komunikacijo z vašim angelom varuhom lahko izberete barvo, ki vam je najbolj pri srcu. Ta naj v prihodnje predstavlja vašega varuha.

Poskrbimo za čistost

A ne pozabite: svečo je treba očistiti, saj nikoli ne vemo, kdo vse jo je imel v rokah, preden je prišla do nas. To naredimo s soljo, ki je eno od univerzalnih čistilnih sredstev. Nalahno jo natremo, nato pa sol odpihnemo oziroma počistimo z roko. Ostanek soli vržemo v umivalnik in jo odplaknemo s tekočo vodo. S tem odnese tudi morebitne negativne ostanke na njej. Prav tako lahko ob polni luni sveče postavimo oziroma položimo na okensko polico, kjer jih moč lune napolni z dodatno energijo.

Nikoli pa ne uporabljajte sveče, ki je bila uporabljena za kakšno drugo stvar (ob izpadu elektrike, rojstnem dnevu, romantični večerji in podobno)!

In še nekaj: kadar boste uporabljali sveče, se spomnite, da je energija, ki jo pošiljate v vesolje, tista, ki se bo vrnila k vam. Zato jo uporabite s pametjo!