Astro

Čakra ogrlica z mantro napolni prazno srce

T.P.
14. 9. 2018, 09.44
Posodobljeno: 25. 9. 2018, 15.21
Deli članek:

Se kdaj počutite preveč utrujeni za kar koli? Vam srce preplavi takšna praznina, da nimate volje za nič?

PS
Najdite način, da v glavi ustvarite mir in tišino.

Opravljate svoje dolžnosti samo zato, da se jih rešite? Se počutite izgubljeni in brez cilja? Če so vaši odgovori 'da', obstaja velika možnost, da ste duhovno izčrpani. Kako se vrniti na pravo pot in revitalizirati dušo?

Umirite misli

Um in duša sta močno povezana. Kadar je um narušen, denimo zaradi nervoze, stresa ali depresije, to vpliva tudi na vašo dušo. Da bi se umirili, se moramo osvoboditi nakopičenih misli. Poiščite izvor težav in se osvobodite skrbi, ki vas morijo. V tem primeru je meditacija najboljša rešitev.

Izogibajte se hrupu in napetim situacijam

Skušajte se izogniti stvarem, ki vas vznemirjajo. Hrup in napetosti negativno vplivajo na psihično stanje. Najdite način, da v glavi ustvarite mir in tišino.

Bodite v družbi ljubljenih oseb

Lahko izkoristite energijo ljubljenih oseb, da napolnite svojo dušo. Takšni ljudje imajo vibracijo pozitivne energije, saj vam želijo samo dobro, to pa vam lahko pomaga, da se rešite nakopičene negativnosti.

Obnovite povezavo z naravo

Narava je odprta in svobodna. Ko ste povezani z njo, se tudi vi lahko osvobodite negotovosti in strahov.

Topel objem

Zaprosite bližnjo osebo, da vas čvrsto objame. Objem je poln pozitivne energije, ki lahko vdahne novo življenje vaši duši.

Čakra ogrlica z mantro čudežne ozdravitve

Če je vaša duhovna izčrpanost tako močna, da vam vse našteto ne pomaga, vam morda lahko brezvoljnost razpiha Čakra ogrlica z mantro. Poleg tega, da ogrlica (tako kot Čakra zapestnica) uravnoteži vaše čakre, ima vgraviran tudi napis Om Mani Padme Hum, ki velja za izjemno močno budistično mantro čudežne ozdravitve. Do lepe ogrlice z neverjetnim energetskim nabojem vas vodi tale KLIK.   

PS
Čakra ogrlica z mantro

Kako ogrlica deluje na čakre, lahko preberete v članku, kjer opisujemo delovanje njene sestrice - čakra zapestnice: Takoj, ko jo nadenemo, zazna naše težave …