Astro

Akaški zapisi dostopni vsakemu, to je pot do njih

T.P.
18. 8. 2018, 18.25
Posodobljeno: 18. 8. 2018, 20.12
Deli članek:

Postavite vprašanja kozmičnemu internetu: naučite se meditacijsko tehniko za dostop do Akaških zapisov.

PS
Nežno in počasi usmerite pozornost na sredino čela

Ljudje, ki so uspeli prodreti do Akaških zapisov, razkrivajo, da so za takšen uspeh potrebovali veliko let dela in meditacije. Pri tem najbolj pomaga mirno vzdušje in okolje, strpen um in bogat notranji svet.

PS
Vsak v tem kozmosu prispeva informacije, ki so shranjene v Akaških zapisih.

Glede na to, da lahko vsak pristopi k Akaškim zapisom, to pomeni, da imajo možnost vpogleda v naše osebne zapise tudi druge osebe. Ta informacijski kozmični internet je vedno odprt in prost za vse, ki ga želijo raziskati.

PS
Sčasoma povečujete sposobnost ostati popolnoma zavestni ter prisotni.

Akaški zapisi so običajno predstavljeni kot nekaj skrivnostnega, okultnega in celo nadnaravnega. Vsekakor je proučevanje Akaških zapisov največja nadnaravna in zdravilna izkušnja, kakršno človek lahko ima. Za vse to je potrebna globoka sproščenost, popolna osredotočenost, odprta um in srce ter želja po raziskovanju neznanega.

PS
Obeliska Lazurni kamen in Turmarin z reiki simboli

Za hitrejši dostop do Akaških zapisov lahko uporabljate obelisk z močnimi reiki simboli, ki ga skozi celotno meditacijo držite v roki. Lahko uporabljate Obelisk Lazurni kamen ali Obelisk Turmarin, najgloblje pa boste prodrli, če uporabljate kar oba – vsakega v eni roki. Več o obelisku lahko preberete v ČLANKU: Obelisk z reiki simboli ima božansko moč.

Vsak, ki je živel od nastanka sveta, živi sedaj ali bo živel v prihodnosti v tem kozmosu, prispeva informacije, ki so shranjene v Akaških zapisih. Naše misli, izkušnje in dela niso nikoli zasebne ali posredovane od nas samih, temveč so del globalnega uma, telesa in zavesti.

V preteklosti (in danes) so obstajali ljudje, ki so lahko pristopali k Akaškim zapisom, kot so Nostradamus, Rudolf Steiner, Emanuel Svedenborg in številni drugi. Prav vsako ljudsko bitje ima prirojeno sposobnost pristopanja k Akaškim zapisom, vendar pa kvaliteta in sposobnost pristopa, tako kot bildanje mišic, zahteva veliko vaje, treninga in predvsem veliko dozo potrpljenja. To je le nekaj pogojev, ki jih moramo izpolniti v našem potovanju skozi notranji svet.

Predstavljajte si televizijski zvok s sliko, ki deluje samo na določeni frekvenci. Ko prižgemo TV, lahko dobimo sliko in zvok na določenem kanalu. Vse, kar se je treba naučiti, je to, kako vstopiti v theta-frekevenco ter se z njeno pomočjo potopiti v Akaške zapise.

Meditacijska tehnika za branje Akaških zapisov

Obstajajo najrazličnejše meditacijske tehnike, ki umirijo um toliko, da lahko vstopimo v Akaške zapise. In vendar je najboljša meditacija tista, ki je za nas najbolj naravna in prikladna. To je primer ene od meditacijskih tehnik za branje Akaških zapisov.

Zravnajte hrbet in sedite nekaj minut sproščeni, predstavljajte si snop svetlobe, kako pada z vrha glave do baze vašega hrbta. Noge lahko postavite na posteljo ali prislonite ob zid. Zelo pomembno je, da so vaše mišice sproščene. Najboljši čas za meditacijo je zgodaj zjutraj, ko je še vse mirno, brez aktivnosti in zvokov.

Ko sta telo in um popolnoma mirna in sproščena, nežno in počasi usmerite pozornost na sredino čela (v globino 5 cm). V ta prostor na čelu dihajte globoko in počasi približno eno minuto. Nadaljujte z globokim, počasnim dihanjem ter se z vsakim izdihom in vdihom čedalje bolj prepuščajte sedanjemu trenutku. Nostradamus je bil znan po tem, da je uporabljal črni kamen oniks ali črno ogledalo za vstop v Akaške zapise.

PS
Predstavljajte si snop svetlobe, kako pada z vrha glave do baze vašega hrbta.

Iz praktičnih razlogov si lahko predstavljate, kako gledate v črno ogledalo, ki je znotraj vašega čela. Skušajte ostati v tem črnem prostoru ves čas, ko od določene osebe jemljete njeno uro, datum in kraj rojstva. V svojem umu bodite osredotočeni na vprašanja, ki vam jih je oseba postavila. Prav tako ves čas mislite na to, kaj bi ta oseba morala najbolj izvedeti glede njenega duhovnega razvoja in evolucije.

PS
Iz praktičnih razlogov si lahko predstavljate, kako gledate v črno ogledalo, ki je znotraj vašega čela.

Presenečeni boste, ko boste v tem trenutku začeli prejemati najrazličnejša sporočila. Če ste resnično odprti, boste postali kanal za sprejemanje vseh prihajajočih informacij. Če s v trenutku osredotočanja na črno ogledalo pojavi mala obarvana svetloba, ji sledite. Vodila vas bo do vrat, skozi katera boste izkusili vizualne impresije Akaških zapisov. Vedite, ključ je v tem, da sčasoma povečujete sposobnost ostati popolnoma zavestni ter prisotni, ko vstopate v neposredne izkušnje.