Astro

Danes zelo kritično, pazite se tujcev in ...

T.P.
17. 8. 2018, 12.52
Posodobljeno: 18. 8. 2018, 11.12
Deli članek:

Današnji dan (18.08.2018) ima kar tri osmice v samem datumu, medtem ko je včerajšnji imel dve. V tem času prihaja do izražanja negativne strani številke 8, ki predstavlja agresivne izpade, nasilje, kriminal, fizično smrt in spolne deviacije.

PS
Osmica tokrat kaže zobe.

V teh dneh so mogoči naslednji pojavi: agresija, fizični napadi, umori, spolne zlorabe, trgovina z orožjem, drogami in belo robo, organiziran kriminal, višja stopnja umiranja, opozarja astrolog Damir Igor na svoji spletni strani www.astrologdamirigor.com

Če imate v svojem okolju nasilnike, psihično motene ali histerične osebe, pazite, da jih ne izzivate na kakršen koli način. To ne pomeni, da morate trpeti tovrstne izpade, nikakor ne. Samo umaknite se čim dalj stran od takih oseb, če je le mogoče.

Ker številka 8 privlači škodljive materije, jejte in pijte predvsem tisto, kar razstruplja organizem.

V obdobju, ko osmica kaže svoje zobe, pazite pri komunikaciji z neznanimi ljudmi. Ne zbližujte se z njimi, razen če znate vzpostaviti določeno distanco. Ne spuščajte se v konflikte na javnim mestih, saj nikoli ne veste, na kakšno osebo naletite.

V času od 16.08.2018 do 18.08.2018 vlada energija števila 8.

Zelo previdno pri spoznavanju prek družbenih omrežij, predvsem pa se do nedelje ne odločajte za srečanja v živo z neznanimi osebami, s katerimi ste se povezali na ta način. Če se že ne morete ogniti temu, se z njimi ne srečujte na samem, dokler jih dobro ne spoznate. V dneh od 16. do 18.8. se obkrožite samo z ljudmi, ki jih dobro poznate in jim popolnoma zaupate. Če ste doživeli spolno nasilje, se vam v tem času lahko pojavijo bolj izrazite psihične težave, zato si omislite pozitivne aktivnosti ter vzdržujte pozitivne misli.

Glede fizičnega zdravja, so najbolj na udaru kardio-vaskularni bolniki. Če imate tovrstne težave, pazite nase.