Astro

Zelenje nam čez noč posrka strupena čustva

T.P.
22. 9. 2018, 09.37
Posodobljeno: 25. 9. 2018, 09.54
Deli članek:

Včasih se počutimo utrujeni, razdražljivi ali malodušni, ne da bi vedeli, zakaj smo taki. Pogosto so krivec naši stiki z negativno naravnanostjo drugih ljudi, pravi Dr. Doreen Virtue, doktorica psihologije in vodilna strokovnjakinja, ki dela s svetovi angelov.

PS
Prisluhnimo angelom in se prepustimo rastlinam.

Če je vaš poklic pomagati ljudem, je vaša izpostavljenost strupenim čustvom še zlasti visoka, in ključno se je redno čistiti teh energij, poudarja Doreen in svetuje čiščenje z rezanjem eteričnih vezi, s sesanjem, ali pa s pomočjo narave.

PS
Angeli nas pozivajo, naj čiščenje prepustimo rastlinam.

Še vedno se je psihičnih smeti najpreprosteje znebiti s pomočjo Matere Narave. Tako, kot rastline pretvorijo ogljikov dioksid v svež kisik, tako tudi preobražajo nižje energije. Zelenje je še zlasti učinkovito pri odstranjevanju strupov iz vašega telesa, pojasnjuje Doreen v svojem knjižnem priročniku Angelska terapija, kjer takole svetuje:

Angeli nas pozivajo, naj imamo ob svoji postelji rastlino – lončnice na nočni omarici lahko med našim spanjem delajo čudeže! Srkajo težko energijo, ki smo jo zaužili čez dan, in jo pošiljajo v eter. Nikar ne skrbite – rastline ne bo prav nič poškodovala.

Angeli pravijo, da so najboljše rastline s širokimi listi, saj široka površina vsrka več energijskih polj.

Če delate z ljudmi, zlasti če ste masažni terapevti ali svetovalci (kjer ste odprti za prejemanje sproščene negativnosti vaših strank), postavite rastline blizu vašega delovnega prostora. Zgolj zaradi enega samega preprostega koraka se boste ob koncu dneva počutili bolj sveže!

Angeli pravijo, da so najboljše rastline s širokimi listi, saj široka površina vsrka več energijskih polj. Zatorej bi bil potos ali filodendron dobra izbira. Izogibajte se bodičastim ali koničastim listom v vaši okolici. Zanimivo je, da feng šuj, starodavna kitajska umetnost urejanja prostorov, tudi priporoča izogibanje različicam s koničastimi listi. Očitno sablji podobni listi ne spodbujajo toka pozitivne energije.