Astro

4 enostavna pravila za dobitek v igrah na srečo

T.P.
16. 8. 2018, 13.40
Posodobljeno: 16. 8. 2018, 13.53
Deli članek:

Ljudje se poslužujejo različnih trikov, za katere verjamejo, da jim bodo prinesli uspeh v igrah na srečo.

PS
Morda pa z upoštevanjem feng šuj zapovedi le pritegnete več denarja v svoje življenje.

Od igranja na razne domišljene sisteme, prek opiranja na 'dobitne' statistike, vse do malih praznoverij, ki naj bi prinesla uspeh ... Tudi Feng Šuj ima svoje zapovedi, ki jih velja preizkusiti.

1. Rdeča barva je barva sreče. Stari Kitajci od nekdaj hranijo denar v rdečih denarnicah, saj rdeča privlači bogastvo in nevtralizira negativno energijo.

Zato loto listek vedno hranite v rdeči denarnici. Na dan, ko vplačujete loto, prav tako oblecite nekaj rdečega.

2. Če izpolnjujete loto listek med štirimi zidovi, se potrudite prostor opremiti z elementi, ki privlačijo denar. Po Feng Šuj filozofiji so to dekoracije v rdečih, zelenih ali vijoličnih odtenkih, ki zagotavljajo bogastvo.

Seveda obstajajo izjeme, kadar ne prenašate niti ene od omenjenih barv. V tem primeru namreč njihova moč ne bo delovala za pritegnitev denarja v življenje. Po Feng Šuju je namreč pomembno tudi, kako ste usklajeni oziroma uravnoteženi s prostorom, kjer preživljate veliko časa.

3. Kitajci verjamemo, da imajo prav posebno moč kovanci, najdeni na ulici, ki jih je treba položiti v (rdečo) denarnico ter hraniti cel dan, da bi vas potem spremljala sreča. Njihova običaj je, da srečne kovance podarjajo na porokah ali ob proslavljanju novega leta.

4. Zadnje, a ne najmanj pomembno pravilo za pritegnitev denarja je, da se rešite starih stvari v svojem domu, da bi nove lahko zasedle svoje mesto.