Astro

Obelisk z reiki simboli ima božansko moč

T.P.
16. 8. 2018, 12.33
Posodobljeno: 17. 8. 2018, 12.14
Deli članek:

Obelisk Lazurni kamen z reiki simboli je primeren za vsestransko uporabo (kadarkoli, kjerkoli, za karkoli). Vsak od dveh simbolov na kamnu ima izjemno moč božanske, univerzalne energije.

PS
Zdravilna energija

Reiki (REI pomeni Bog, božanski, KI pa je življenjska energija) je ena od metod kanaliziranja subtilne, zdravilne energije kozmičnega oziroma božanskega izvora. Ne pozna veroizpovedi, zdravilno deluje na vsa naša telesa, vodijo ga ključi, ki se imenujejo simboli. Ta božanska energija brezpogojne ljubezni je sposobna zdraviti na vseh nivojih našega bitja in preobraziti vse, kar je slabo, bolno, odmrlo in nam ne služi več, zdravilno lahko vpliva celo na DNK. Obenem je tudi kvantni sprožilec naše zavesti proti edinem izhodišču – bogu. Ne pozna časa niti prostora, nemogoče ga je zlorabiti v slabe namene.

Reiki simbola na Obelisku Lazurni kamen sta vsak zase zelo močna, skupaj pa se dopolnjujeta ter predstavljata: trdnost in moč, fokusiranje energije na eno točko, krepitev namere, energetsko čiščenje, energetsko zaščito, čustva, harmonijo in usklajenost, umiritev ter pomiritev.

Obelisk Lazurni kamen lahko naročite na TEM NASLOVU.

PS
Obelisk Lazurni kamen z reiki simboli

Kako lahko uporabljamo obelisk Lazurni kamen?

Uporabljamo ga lahko za vse mogoče pozitivne namene (za negativne enostavno ne deluje), tukaj je le nekaj konkretnih namigov, na katerih področjih vam lahko pomaga.

- Lahko ga imamo nekaj časa v rokah zjutraj (pa še kdaj čez dan), da je prežeto in blagoslovljeno vse, česar se dotaknemo.

- Postavimo ga lahko na boleče področje svojega telesa in si tako pošiljamo zdravilno energijo. Na bolečem področju ga imejte tolikokrat ter toliko časa, kolikor sami čutite, da vam dobro dene.

- Če ga imate nekje v bližini, krepi tudi moč drugih subtilnih simbolov, ki jih morda uporabljate oziroma nosite

Med meditacijo vam bo v veliko pomoč, za še boljši stik z višjimi energijami oziroma komunikacijo z njimi pa je ob sebi idealno imeti poleg Obeliska Lazurni kamen tudi Obelisk Turmarin z reiki simboli.

PS
Obelisk Turmarin z reiki simboli prav tako lahko naročite pri nas. Za več informacij kliknite na sliko.

- Z zdravilno energijo Obelisk Lazurni kamen polni hrano, vodo, zdravila, kristale, predmete, vas, druge osebe, rastline ter celo baterije in akumulatorje v nujnih situacijah. Postavite ga čim bližje stvarem, ki bi jim radi poslali zdravilno energijo, in sicer za toliko časa, kolikor sami čutite, da je prav.

- Postavite ga na čelo in spodbudil bo vašo motivacijo ter kreativnost.

- Imejte ga ob sebi, ko si zastavljate cilje, delate načrte in kreirate želje (po zakonu privlačnosti žanjemo, kar smo sejali, s pomočjo obeliska z reiki simboli pa negujemo pozitivno energijo ter jo tkemo v svoje načrte).

- Spodbuden je pri delu z afirmacijami (verbalnimi ali na papirju), pri poslovnih aktivnostih ter na finančnih in drugih materialnih področjih, če ga le imate pri sebi (na mizi, v torbici, v žepu, na polici …), kadar se ukvarjate s tem.

Naredite poskus z dvema vazama enake vrste rezanega cvetja. Ob eno postavite obelisk Lazurni kamen z reiki simboli, drugo vazo pa namestite v neko drugo sobo. In videli boste, katero cvetje bo dalj časa ostalo sveže.

- Če imate dovolj veliko denarnico, lahko Obelisk Lazurni kamen postavite tudi vanjo, zraven pa dodate listek z afirmacijo: »Vedno imam dovolj denarja za vse, kar potrebujem.«

- Prostor, v katerem stoji obelisk, se neprestano čisti od negativnih energij. Lahko ga imate tudi v avtu.

- Za čim boljšo komunikacijo in izid v vaš prid na raznih sestankih, pogovorih za službo, na konferencah, zmenkih … je dobro, da imate poleg Obeliska Lazurni kamen z reiki simboli še Obelisk Turmarin z vgraviranimi reiki simboli.

PS
Obeliska Lazurni kamen in Turmarin z reiki simboli

- Obelisk Lazurni kamen si postavite na čelo ali glavo, kadar se želite pomiriti, umiriti od stresa, napetosti, nemira, anksioznosti, napada panike, besa ali podobnih čustvenih stanj. Na tak način pomaga tudi pri premagovanju žalosti, malodušnosti, razočaranja, depresije, glavobola. Če ne morete spati, ga prav tako lahko postavite na čelo, ali pa na srce.

- Imejte ga pri sebi, kadar se želite znebiti slabih navad ali odvisnosti, ali kadar želite vzpostaviti harmonijo v določenih odnosih, umiriti kritično situacijo, zgladiti prepir, za odpustitev sebi in drugim, kar imate odpustiti.

- Za koncentracijo, spomin pri delu ali branju oziroma učenju ga postavite na čelo ali na knjigo. Prav tako ga lahko postavite na čelo, kadar si želite okrepiti intuicijo ali druge psihične sposobnosti.