Magija vonjav

Angeli ljubijo cvetje, z vrtnico privabite ...

Neja Novak
27. 6. 2022, 15.30
Posodobljeno: 27. 6. 2022, 15.30
Deli članek:

Vsa narava ima s kraljestvom angelov posebno močno povezavo. Nekatere cvetlice pa imajo prav poseben pomen, saj je vsaka zase z določenim angelom v čudovitem duhovnem stiku.

profimedia
Obdajmo se s cvetjem angelov.

Prek teh cvetlic nam želijo angeli pomagati, da sprejmemo svoje duhovno potovanje, v svoja življenja vnesemo več pozitivnosti in zaživimo v blagohotnosti.

Cvetlice ne dišijo le ljudem, obožujejo jih tudi angeli.

Vse cvetlice, ki vam jih predstavljamo, so v svojem stiku in delovanju zelo močne, katere imeti v svojem domu ali na vrtu, pa je odvisno od tega, česa si želite.

Če katero izmed cvetlic že imate v svoji bližini, se vsaj za trenutek umirite, vdihnite njen vonj in se zavejte angelske prisotnosti tik ob vas.

KOVAČNIK

V vaše življenje privablja vse vrste pozitivnosti in tudi ljubezen. Nauči nas, kako čim lažje najti svoj notranji mir.

LILIJA

Povezana je s Svetim Duhom in življenjem po naši fizični smrti. Z njo najlažje ohranjamo stik z nam ljubo osebo, ki je preminula.

dreamstime
Lilija pooseblja Svetega Duha.

VRTNICA

Če imate veliko vrtnic, bo okoli vas buhtelo od ljubezni, saj je angelom ljubezni ta roža najbolj ljuba.

profimedia
Vrtnica kliče angele ljubezni.

OGNJIČ

Z oranžno barvo privablja energije sreče in veselja ter je znak večnega življenja. Angeli vam prek nje pokažejo, kako slabe izkušnje razumeti kot novo priložnost za spremembe na bolje.

Jeglič ima cvet, ki je zame svet. (kraljica Viktorija)

JEGLIČ

Povezan je z občutji ponovnega rojstva. Če si želite priklicati pomoč pri transformaciji, naj jeglič za vas postane sveta rastlina. Četudi se vam bo zdelo, da so smeri, v katere vas vodi, nenavadne, mu zaupajte: na koncu bo vse prav.

HIJACINTA

Se počutite izgubljeno? Potem je hijacinta kot nalašč za vas, saj njen vonj privablja angele, ki so v vašem življenju odgovorni za jasno videnje in modrost.

JASMIN

Gre za pravega duhovnega vodnika, saj privablja angele, ki osvobajajo stresa in omogočajo prepoznavanje tistega, kar je za vas res pomembno in potrebno.

CVET JABLANE

Pomladni lepotec privablja angele, ki prinašajo dolgo življenje, čutnost, ljubezen in srečo.

Kelti, ki so bili izjemni poznavalci narave in duhovnosti, so si z jabolčnimi cvetovi krasili svoja prebivališča in s tem vanje prijazno vabili angele sreče.

AMARILIS

Povezan je z angeli obilja, zato je idealen, kadar zastanete – z njim vam napredka in kreativnosti ne more zmanjkati.

DALIJA

Privablja angele, ki poskrbijo, da ste pripravljeni na vse vrste sprememb, ki jih življenje pripravlja za vas.

NARCISA

Pomaga priklicati angele odpuščanja, z njimi pa gojite iskrenost, sočutnost in zaupanje v življenje.

dreamstime
Narcisa privablja angele odpuščanja.

TULIPAN

Ta cvetlica je velikansko darilo: privablja namreč angela varuha, ki vam stoji ob strani, kadarkoli ga pokličete, ne glede na želje ali situacijo.

KAMELIJA

Privablja angele življenja, ki nas prevzemajo z vero, da je vse, kar se zgodi, v naše najvišje dobro; pomagajo pa tudi, da se bližamo stvarem, ki si jih želimo.

MAČEHA

Povezana je s posmrtnim življenjem in je simbol spominjanja in dobrote. Angeli nam preko nje pošiljajo dobro energijo iz drugih dimenzij.

VRTNI SLAK

Z njim v naša življenja vstopajo angeli, ki v nam prinašajo mir. Njegovo seme pod blazino pa tudi odganja nočne more in prinaša lepe sanje.