Astro

4 signali, da nam vibracija pada ali raste

T.P.
4. 8. 2018, 13.00
Posodobljeno: 4. 8. 2018, 22.06
Deli članek:

Dobro je vedeti, kako deluje Zakon privlačnosti in zakaj je potrebna visoka vibracija.

dk
Testirajte svojo vibracijo s pomočjo teh štirih znakov vesolja.

Toda, kako sploh vemo, kako visoka je naša vibracija? Kako lahko vemo, ali privlačimo realnost, ki jo želimo, ali resničnost, kakršne ne želimo?

Sledi nekaj hitrih testov, ki nam pomagajo, da to odkrijemo.

1. Hitri test realnosti: Ozrite se okrog sebe, kaj se dogaja?

Vam nekdo odpira vrata ali vam jih zapira pred nosom? Je zunaj prečudovit dan ali je vreme grozno?

To realnost ste ustvarili sami s svojo vibracijo, zato dobro poglejte, kje ste. Če vam je všeč, kar vidite, je vaša vibracija na visokem nivoju. Če pred vami stoji kup preprek in frustracij, to pomeni, da je vaša vibracija na nizkem nivoju. Če je pol-pol ali brez veze, je vaša vibracija nekje na sredini.

2. Se vam ponavljajo številke?

Ponavljanje številk, kot so 111, 222, 333 … ter rastoča števila (1234) predstavljajo znake pomikanja k višjim vibracijam.

Medtem ko številka 666 ali padajoča števila (4321) predstavljajo znake zniževanja vibracij. Če se vam ponavljajo številke izven omenjenih šablon, to pomeni nevtralnost.

3. Spremljate svoja čustva: na hitro jih preverite – kako se počutite?

Ocenite svoje emocije z vibracijo.

Ljubezen, radost, navdušenje in zadovoljstvo kažejo na visoko vibracijo, medtem ko bes, zgražanje, depresija ali dolgočasje kažejo na nizko vibracijo.

4. Opazujte svoje telo

Imate občutek, kot da vam vsi motorji delajo (visoka vibracija), ali pa se počutite bolni, prizadeti, ranjeni in utrujeni (nizka vibracija)? Če se počutite nekje vmes, je vibracija nevtralna.

Uporabite Zakon privlačnosti v svojo korist.

To so 4 znaki, ki jih lahko uporabljate, da bi videli, kakšno resničnost ustvarjate zase z Zakonom privlačnosti. Visoke vibracije kažejo na to, da vas čaka še več dobrih stvari.

Če ste opazili znake nizke vibracije, se ne vznemirjajte. Ti pokazatelji so tu, da vam povedo, da se gibljete v smeri, ki vas ne bo pripeljala nikamor.

Prisluhnite predstavljenim signalom in začnite usmerjati svoje misli ter občutke v pozitivno smer:  počnite nekaj, v čemur uživate, poglejte zabaven film, igrajte se s svojim hišnim ljubljencem … Pravzaprav lahko počnete karkoli, samo da vas osrečuje.