Duhovna sporočila

Če najdete kovanec, pazite na ti dve stvari

tp
27. 4. 2022, 14.42
Posodobljeno: 27. 4. 2022, 15.29
Deli članek:

Veste, kaj pravzaprav pomeni, ko najdete kovanec na cesti? Nagovarjajo vas angeli.

PS
Bleščeči kovanci privlačijo pozornost in so trajni, zato se nam angeli, duše ali pa celo bog javljajo prek njih.

Ste opazili, da precej pogosteje najdete kovance kot papirnati denar? Ne brez razloga. Tudi številka na najdenem kovancu nekaj pomeni.

Če najdete kovanec na cesti, pa čeprav najmanjše vrednosti, vedite, da je to povezano z duhovnostjo. Pripoveduje vam, da ste cenjeni tako med prebivalci Zemlje kot v duhovnem svetu. To je namreč eden od načinov javljanja angelov in duš. Pomeni lahko tudi sporočilo nekoga bližnjega, ki je umrl – s kovancem vam želi povedati, da vas ima rad in da mu veliko pomenite. Lahko pa kovanec prinaša celo sporočilo od samega boga, ki vam na ta način govori: »Ne boj se, nisi sam, jaz skrbim zate.«

Zakaj najpogosteje najdemo kovanec in ne papirnatega denarja? Zato, ker kovanci trajajo dlje od papirja – angeli in duše namreč najraje puščajo trajno sled. Poleg tega so bolj opazni, njihov sijaj privlači ljudi.

Kitajci verjamejo, da je najdeni kovanec znak dobre sreče, njihovo verovanje pa se je razširilo tudi po svetu. Nekateri ljudje najdeni kovanec pripravijo in čuvajo kot talisman.

Obstajata dve pomembni zadevi, na kateri bodite pozorni, ko najdete kovanec.

1. O čem ste v tem trenutku razmišljali?

To je lahko odgovor na vaše misli, na tisto, kar vas muči, na vaše dileme …

2. Je na kovancu številka 1 ali 10?

- Kovanec s številko 1

Ta številka je povezana z novim začetkom. Je znak novih idej, lahko pa napoveduje tudi uspeh, velike dosežke in napredek. Če najdete tak kovanček, to pomeni, da vam angeli in duše govorijo, da vas vodijo po poteh, ki prinašajo uspeh, in da ostanite pozitivni.

- Kovanec s številko 10

Ta številka predstavlja bujenje in je znak, da morate posvetiti pozornost nekaterim stvarem in verjeti svojim instinktom ter slediti svojim odločitvam. Govori vam tudi, da imate podporo duhovnega sveta in da boste vse rešili, kot je treba.

PS
Pri najdenih kovancih imata prav poseben pomen številki 1 in 10.

Pisateljica Kimberly Ahri je napisala knjigo o duhovnem pomenu najdenih kovancev (The Meaning of Finding Coins: Messages and Spiritual Insights). V njej je med drugim opisala tudi svoje izkušnje z najdenimi kovanci.

PS
Angeli nas nagovarjajo na različne načine, lahko pa se tudi sami povežemo z njimi. Tale angelski kipec vam je pri tem lahko v veliko pomoč.

Ena od njih je takšna: »Pred nekaj meseci sem bila v trgovini in nisem imela dovolj gotovine. Stala sem v vrsti ter kopala po svoji torbici, da bi nabrala denar za živila. Med odhodom iz trgovine sem razmišljala o tem, da sem porabila zadnje denarce za hrano. Dobesedno. Prišla sem do avtomobila, odprla sovoznikova vrata, da bi odložila vrečke, v tistem pa sem v podrastju poleg parkirišča zagledala nekaj svetlečega. Bil je kovanček. Vzela sem ga in se zanj zahvalila bogu. Vsakič, ko najdem kovanec, to razumem kot njegovo sporočilo: »Ne skrbi o denarju in finančnem stanju. Jaz bom poskrbel za tvoje potrebe.«