Astro

Nihalo, ki odgovori na vsako vaše vprašanje

T.P.
9. 7. 2018, 11.40
Posodobljeno: 7. 10. 2018, 16.28
Deli članek:

Ali me mož vara? Naj zamenjam službo? Ali lahko zaupam tej osebi? Bom dobila nazaj denar, ki sem ga posodila? Nešteto vprašanj nam vsak dan roji po glavi, odgovorov pa ni.

Nihalo nam samo pove, kako se giblje za pozitiven in kako za negativen odgovor.

Kadar nas eno vprašanje tako muči, da mislimo samo še na to, se lažje potolažimo in umirimo, če na nek način poiščemo odgovor nanj. Izjemen pomočnik pri iskanju odgovorov na takšna in drugačna vprašanja je dobro staro nihalo. Če z njim ravnamo spoštljivo, lahko postane naš nepogrešljivi prijatelj v stiski.

PS
Klasično nihalo

Prerokujete lahko z različnimi nihali. Mi prisegamo na klasično nihalo in na edinstveno kristalno nihalo v barvah čaker. Obe lahko naročite na tej POVEZAVI.

PS
Kristalno nihalo v barvah čaker

Vsako kupljeno nihalo moramo najprej energetsko očistiti; preden je postalo naša last, se je namreč navzelo energij drugih ljudi. Če je kristalno ali kovinsko, ga samo operemo, splaknemo. Pri lesenem nihalu lahko stare energije odstranimo in nihalo uglasimo na naše vibracije tako, da ga živahno drgnemo med rokami.

Prerokovanje z nihalom

Začnimo s centimetrsko vrvico, preostanek pa držimo v dlani. Nihalo primemo tako, da držimo vrvico s palcem in kazalcem; prsti gledajo navzdol. Nihalo zibajmo nazaj in naprej. Vrvico počasi popuščajmo, vse dokler nihalo ne začne krožiti. Zdaj na tistem delu vrvice, ki je pod našim kazalcem in palcem, naredimo vozliček. Na tem mestu bomo namreč vedno držali nihalo med prerokovanjem.

Sedaj lahko nihalu zastavimo vprašanja. Držimo ga na zavozlanem mestu in ga zaprosimo, naj nam pove, kateri gib označuje odgovor 'da'. Bodimo potrpežljivi. Nihalo bo morda potrebovalo nekaj časa, a sčasoma se bo začelo premikati in nam odgovarjati na vprašanje. Lahko bo nihalo sem ter tja, morda bo krožilo v smeri urinega kazalca oziroma v nasprotni smeri. Zapomnite si, kateri premik označuje odgovor 'da'. Nato ga vprašajte, kateri premik označuje odgovor 'ne'.  To lahko primerjamo s starim običajem, pri katerem so na vrvico obesili poročni prstan, da so določili spol nerojenega otroka. Ena vrsta nihanja označuje moški spol, druga pa ženski. Ko vam nihalo pokaže, kako se giblje za odgovor 'da' in kako se giblje za odgovor 'ne', je pripravljeno, da vam odgovori na vsako vprašanje.

Zdaj lahko nihalu zastavimo katero koli vprašanje, na katero lahko odgovori z 'da' ali 'ne'. Začnimo z vprašanji, na katera že poznamo odgovore. Lahko na primer vprašamo: »Ali je moje ime …?«, »Ali sem poročena?« in tako naprej. Ko nihalo uspešno odgovori na vsa preprosta vprašanja, mu lahko postavimo še vprašanja, na katera ne znamo odgovoriti. Bodimo pazljivi, ko ga sprašujemo zase, saj nam bo nihalo kaj hitro dalo želeni odgovor in ne pravilnega. Če želimo pravilen odgovor na pomembno vprašanje, pred tem povsem izklopimo misli (lahko tudi s kratko meditacijo), da z ničemer ne bomo vplivali nanj. Kadar pa imamo občutek, da nikakor ne moremo v sebi odstraniti želje po določenem odgovoru, raje zaprosimo nekoga drugega, naj postavi vprašanje namesto nas.   

Nihalo moramo redno spraševati, kateri premik označuje kateri odgovor, kajti gibanje nihala se lahko spreminja celo iz dneva v dan. Mogoče boste ugotovili, da se pomen vaših začetnih premikov ne bo nikoli spremenil, ali pa se bo spremenil vsakič, ko boste uporabili nihalo. Vsekakor vam bo v korist, če tu in tam preverite odzivanje nihala. Več ko delamo z nihalom, bolj je domače v naših rokah in več odgovorov dobimo na svoja vprašanja. Sčasoma razvijemo občutek zanj, delo z njim pa nam postane tako domače, da se počutimo, kot bi sodelovali z najboljšim prijateljem, ki ima to lastnost, da je jasnoviden.