Astro

Izberite karto in odkrijte, kaj vas čaka v prihodnosti!

8. 7. 2018, 12.57
Posodobljeno: 8. 7. 2018, 13.20
Deli članek:

Prerokovanje ni nič novega – že v antičnih časih je bilo izjemno priljubljeno ... Dejstvo je, da si človek na nek način želi izvedeti, kaj ga čaka v prihodnosti.

PS
Izberite svojo karto in tu spodaj preberite, kaj vas čaka v bližnji prihodnosti!

Vsakdo od nas si je vsaj nekajkrat v življenju zaželel, da bi vedel, kaj se bo pripetilo v bližnji prihodnosti. Morebiti bi se odločili drugače, če bi vedeli, kaj nas čaka za ovinkom ...

Seveda obstaja veliko načinov prerokovanja, nekateri od teh so se prenašali skozi tisočletja in prišli vse do današnjih dni. Numerologija, branje dlani, kristalna krogla, nihalo in nenazadnje tudi karte.

No, tu spodaj je nekoliko drugačen način prerokovanja ... Umirite se, skoncentrirajte, izberite eno karto in odkrijte, kaj vam prinaša bližnja prihodnost!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Če ste izbrali karto pod številko 1:

Čaka vas strastna ljubezenska avantura. Če še niste vezani, se bo kmalu v vašem življenju pojavila oseba, s katero se boste res enkratno ujeli. Torej, če ste samski, ne boste več dolgo, ker vas za vogalom čaka ljubezenska sreča!

Če pa ste že v zvezi, se vam obeta res krasno obdobje. Vaša ljubljena oseba se vam bo popolnoma predala in uživala boste v krasnem novem romantičnem obdobju!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Če ste izbrali karto pod številko 2:

Če ste bili v preteklem obdobju zaradi nečesa žalostni ali celo otopeli, se bo sedaj to končalo. Pred vami je velika priložnost – če si boste želeli, lahko začnete nekaj novega in za vas drugačnega. Odkrili boste stvari, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo. Odprl se vam bo čisto novi svet. Ne se bati novosti – eksperimentirajte in videli boste, da vas bo to popeljalo v novo sfero življenja.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Če ste izbrali karto pod številko 3:

Vsi problemi, ki so vas v preteklosti obremenjevali in zaradi katerih velikokrat niste ponoči spali, se bodo dobesedno razblinili ... in to na najbolj naraven, lahko bi celo rekli pričakovan način. Vsi vaši strahovi in slabi občutki bodo izginili. Končno boste lahko brezskrbno začeli uživati v življenju in končno se boste lahko popolnoma sprostili.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Če ste izbrali karto pod številko 4:

Do sedaj se vam je pogosto dogajalo, da ste sebe postavljali v drugi plan. Vsi drugi so bili bolj pomembni od vas samih. To se bo sedaj spremenilo ... Začeli boste dobesedno blesteti in to v vseh sferah vašega življenja. Velik poudarek bo tudi v službi, kjer vas bodo nadrejeni postavili za zgled sodelavcem. Prijatelji in družina bodo ponosni na vas ... To je tudi obdobje za vzpostavitev novih prijateljskih vezi.

Lahko pa prerokujete tudi na drugačen način - s tem edinstvenim kristalnim nihalom v barvah čaker!

Kristalno nihalo v barvah čaker je čisto posebno nihalo, ki vas bo popeljalo na pravo pot. Zaupajte svoji intuiciji in s pomočjo tega nihala boste prišli do pravih odgovorov na vprašanja, ki vas mučijo. Izkoristite učinke kozmičnih sevanj in prepustite se neverjetni moči tega nihala. Za več informacij ali nakup, kliknite na to -> POVEZAVO <-