Astro

4 znaki, da gre za čas pred vašo smrtjo

Tamara Pirih
2. 9. 2018, 16.15
Posodobljeno: 2. 9. 2018, 16.15
Deli članek:

Ste se kdaj vprašali, zakaj se pravzaprav tako bojite višine? Se vam je že zgodilo, da ste nekoga prvič pogledali v oči in dobili občutek, da se že dolgo poznata? Prav mogoče je, da takšni občutki izvirajo iz preteklih življenj.

PS
Utrinki iz preteklih življenj nas lahko obiščejo tudi v sanjah.

Zanimive odgovore o preteklih življenjih podaja dr. Brian Weiss, priznani ameriški psihiater z dolgoletno prakso, avtor knjige Miracles Happen (Čudeži se dogajajo). Nekatere situacije si pojasnjujemo kot déjà vu (že videno), dr. Weiss pa ima drugačno razlago za tovrstne primere. Poglejmo si nekaj najbolj razširjenih.

1. Imate občutek, da vam je nekaj neverjetno znano, vendar ne morete pojasniti, zakaj

»Denimo, neka moja pacientka je na medenem mesecu v Grčiji začela čutiti anksioznost. Ko sta z možem krenila proti Rimu, se je popolnoma umirila. Kasneje sva delala na njenem preteklem življenju in ugotovila, da so jo v stari Grčiji ubili. Pojma ni imela, kaj ji je, a vse kaže, da se je anksioznost prebila iz tako daljnega časa,« ugotavlja dr. Weiss. Z obujanjem preteklega življenja je mogoče ozdraviti um, dušo in telo, pa tudi pozitivno vplivati na sedanjost. Najpogosteje znake preteklih življenj pojasnjujemo kot deja vu (senzacionalni občutek, da ste nekoga že prej spoznali ali nekaj že prej videli).

2. Vaše sanje so tako realne, da niste prepričali, ali ste sploh sanjali

So vaše sanje neverjetno jasne in vam prikazujejo podrobnosti o vas samih v različnih časih? Tudi to so lahko spomini na preteklo življenje. Ni rečeno, da se nam preteklo življenje obuja v obliki spominov, lahko so tudi različni simboli, nekaj, kar lahko sedaj razumemo kot jasno sporočilo.

Skozi sanje lahko podoživimo marsikateri dogodek iz preteklih življenj in na ta način ugotovimo, zakaj se nam določena stvar (travma, težava, poseben odnos z nekim človekom …) dogaja v tem življenju. Da bi se zjutraj sanj čim bolj jasno spomnili in jih znali povezati s preteklimi življenji, kadar seveda izvirajo od tam, lahko poskusite z lovilcem sanj, za katerega velja, da ponoči lovi dobre in slabe sanje ter jih shrani, da se jih zjutraj spomnimo.

Utrinke preteklih življenj, izražene skozi sanje, lahko ulovite z lovilcem sanj, ki ga naročite TUKAJ.

ps
Lovilec sanj

3. Brez učenja bi lahko odlično rešili test iz zgodovine

Talenti, sposobnosti, stvari, ki so vam všeč, stvari, ki vam niso všeč, privlačnost, odpor … vse to so lahko sledi preteklega življenja. Če vas nekateri ljudje ali kulture privlačijo na nek poseben način, čeprav jih ne poznate, vse to je sled. Če imate to sposobnost, da vam gre nekaj hitreje v glavo kot drugim oziroma se določene stvari naučite hitro, brez posebnega truda, razmišljajte o tem, da sta morda že bili tukaj, to že počeli ali govorili prav ta tuj jezik.

FB
Dr. Brian Weiss znanstveno obravnava človeško dušo.

4. Občutek imate, da je nekdo vaša sorodna duša

Pogosto se dogaja, da potujete skozi različna življenja s popolnoma isto skupino duš. Dr. Weiss jih imenuje skupina sorodnih duš, sopotnikov, družina. Morda se zveze spreminjajo iz življenja v življenje, toda duše ostajajo iste; denimo, vaša prababica se lahko reinkarnira v vašega vnuka. S tega stališča nikakor ne izgubljamo tistih, ki so nam dragi, temveč se z njimi srečamo kasneje na onem svetu, ali pa znova na tem svetu, zaradi reinkarnacije.